• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik olabilirmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ilky22
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ilky22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2021
34
13
38
32
Merhabalar benim bi sorum olacaktı 30 36 gunleri arasinda adet oluyorm kesin olarak bi gunu yok buna bagli olarakda kesin bi yumurlama tarihim yok yasadigim belirtilerden oturu 31.gun kanda beta hcg baktirdim 21. 33.gun 45 cikti arada 41 saat ver iki test arasi sizce degerin dusuk olmasi sorunmu iki kati yukseliyor ama emiň olamiyorm tahmini yumurtlama gunumun 13.gunu bu gun kafam karisti sevinemiyorm da ilk hamilekigim tup bebekti olurda ilk defa kendiliginden hamile kalmis olacagim

İnşallah sağlıkla artmaya devam eder canım. Artışta sıkıntı görünmüyor endişelenmeyin, güzel düşünün. Rabbim kucağınızda göstersin inşallah🌺

Merhabalar benim bi sorum olacaktı 30 36 gunleri arasinda adet oluyorm kesin olarak bi gunu yok buna bagli olarakda kesin bi yumurlama tarihim yok yasadigim belirtilerden oturu 31.gun kanda beta hcg baktirdim 21. 33.gun 45 cikti arada 41 saat ver iki test arasi sizce degerin dusuk olmasi sorunmu iki kati yukseliyor ama emiň olamiyorm tahmini yumurtlama gunumun 13.gunu bu gun kafam karisti sevinemiyorm da ilk hamilekigim tup bebekti olurda ilk defa kendiliginden hamile kalmis olacagim
Son adet tarihiniz neydi acaba ? Kuzenimde biz 13 le yakalamıştık maşallah şimdi kucağında

Benimde 8 Aralık benim döngümde 30-35 arası ne zaman test yapsam bilemiyordum sizde pozitifi görünce yarın sabah ilk idrarla bende bir denemek istiyorum
Valla iki belirti ile kan vermeye karar verdim ben ilk hamileligimde yasadigim onda da suan pozitifi gordum tabi belirtiler artti pazar gunu tekrar yaocam kan tahlili bakalim

Valla iki belirti ile kan vermeye karar verdim ben ilk hamileligimde yasadigim onda da suan pozitifi gordum tabi belirtiler artti pazar gunu tekrar yaocam kan tahlili bakalim
Bende iki gündür bel ağrısı var onuda regle yormuştum başka belirtim olmadı

Bende iki gündür bel ağrısı var onuda regle yormuştum başka belirtim olmadı
Benim deli gibi uyku hali halsizlik ve en onemlisi kizimda goz altlarim morarmisti o suphelendirdi beni en cok suan sok kasigimda batmalar ara ara ayakta durdukca kramp ve agrilar olusuyor

Benim deli gibi uyku hali halsizlik ve en onemlisi kizimda goz altlarim morarmisti o suphelendirdi beni en cok suan sok kasigimda batmalar ara ara ayakta durdukca kramp ve agrilar olusuyor
Ben daha önce hiç gebelik yaşamadım bir yıldır korunmuyoruz ama olmadı . Rabbim isteyene versin

Uyku hali ne zaman başlamıştı acaba

4 5 gun once adetin 29.gunune denk geliyor yaklasik
Benim yumurtla çatlamasının 6. Günü sadece aşırı uykum geliyor kafamı kaldıramıyorum ama yorgunluğa bağlıyorum bu kadar erken uyku geleceğini sanmıyorum adete 7gün kaldı

Benim yumurtla çatlamasının 6. Günü sadece aşırı uykum geliyor kafamı kaldıramıyorum ama yorgunluğa bağlıyorum bu kadar erken uyku geleceğini sanmıyorum adete 7gün kaldı
Yani bilemiyorm kisiden kisiye degisiyor tamamen diye dusunuyorm

Yani bilemiyorm kisiden kisiye degisiyor tamamen diye dusunuyorm
Evet bu ay takmıyorum ama akışına bıraktım. Bugün temizlik yaparken 3 kere kasık sancım oldu kolumu yukarı kaldırınca rahmimde iğne batması gibi batma oluyor. Ama diyorum ki kendine yorgunsun o yüzden hayırlısı allahtan nasip

Evet bu ay takmıyorum ama akışına bıraktım. Bugün temizlik yaparken 3 kere kasık sancım oldu kolumu yukarı kaldırınca rahmimde iğne batması gibi batma oluyor. Ama diyorum ki kendine yorgunsun o yüzden hayırlısı allahtan nasip
Valla ben hic hamilelik dusunmuyordum 1sene sonra dusunuyordum ama nasip iste beklemedigin zaman da allah veriyor iste

Back