MaşaAllah değeriniz gayet iyi. Dilerim sağlıkla afiyetle kucağımıza alırız.Beta Hgc 330 çıkmış
Şuanda 3 hafta 6 günlükmus kan verdiğimde 3 hafta 3 hafta 3 günlüktü normal değil mi yani değerMaşaAllah değeriniz gayet iyi. Dilerim sağlıkla afiyetle kucağımıza alırız.
Adetiniz kaç gün geçtiŞuanda 3 hafta 6 günlükmus kan verdiğimde 3 hafta 3 hafta 3 günlüktü normal değil mi yani değer
Bugün 5 gün oldu gecikme 2 gün geciktiginde vermiştimAdetiniz kaç gün geçti
Benimde 5 gün heçince 428 çıkmıştı. Değerin düşük değil sağlıkla ilerlesin.Bugün 5 gün oldu gecikme 2 gün geciktiginde vermiştim
İnşallah çok teşekkür ederimBenimde 5 gün heçince 428 çıkmıştı. Değerin düşük değil sağlıkla ilerlesin.
kanama arttıysa kimyasal veya adet olabilir. gebelik sanmıyorum.Kızlar merhaba benmde 8 gun gecikmem oldu test yaptım ilki silik digerleri negatif cikti 8 gun gevikmenin ardindan lekelnmem basladi adetim sokulemedi bende kan verdim 2.50 cikti suan da kanamam artti kimyasal gebelikmi acaba diye düşündüm 5 aylik bir bebegim var onuda 2 degerle ogrenmistim 2 gun sonra 7 küsur olmustu cok şükür saglikla dünyaya geldi bilgisi olan yorumlayabilirmi
Tebrikler pozitif kan verinKızlar regl günüm beş gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz