Kimyasal Gebelik olabilir mi

Bu sabah yine yine bir test yaptım daha koyu çıktı gibi. Kan verdim arkadaşlar ama sonuç yarın öğleden sonra çıkar dedi. Rabbim hayırlısını versin inşallah sağlıklı sıhhatli 🤲🏻 Dualarınızı beklerim.

Eklentiler

• IMG_20221121_072310_559.jpg
    IMG_20221121_072310_559.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 244
Şöyle soylim ben geçen hafta düşük yaptım benimde böyle çıkmıştı ilk fakat ben normal adet gününde kanamam oldu herkes bunu kimyasal olarak adlandırıyor siz de kanama yok kimyasal olamaz diğerleri hakkında bir tecrûbem yok ama bana sorarsanız kanda zaten çıkar kan testi yaptırın sadcee tek sorun daha yeni ise hamilelik geç döllenme olmusta olabilir iki günde bir kan takibi yaparlar beta HCG yi takıp ederler. Kanama durumunuz olmadığı sürece bir iki gün daha beklemenizi tavsiye ederim
Beta Hgc 330 çıkmış, doktora göstermedim e nabizdan baktım ama sanırım hamilelik var demek değil mi?

Beta Hgc 330 çıkmış, doktora göstermedim e nabizdan baktım ama sanırım hamilelik var demek değil mi?
evet onemli olan 2 gün sonra 2 katına yakın yükseliş olduğunu takip etmek.

benim beklenen adetten ortalama 6-7 gün sonra kopkoyu çıktı test. oncesi silikti.

Arkadaşlar merhaba. Kimyasal gebelik,boş gebelik üzüm gebeliği derken kafam allak bullak oldu.(bunları okumaktan) Yardımınıza ihtiyacım var.
Adetim 2-3 gün kadar gecikti. Ama ben daha öncesinde de dayanamayıp test yaptım ancak yaptığım 4 testte silik sonuç alıyorum. Bir tek erken gebelik testinde biraz daha koyu gördüm. Kimyasal gebelikte silik çizgi sonraki günlerde kaybolur diyorlar ben de kaybolma yok ama netleşme de yok gibi. Sizce ?
Bende kanla takip edin derim ama bence gebesiniz çünkü ben kimyasalı üç gün geçtikten sonra test yaptım bundan çok çok silikti

Gayet güzel suanlik önemli olan iki gün sonrası tebrik ederim sizi rabbim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰

Peki bu hgc kan testi günün her saatinde alınabiliyor mu ? Çalışıyorum da.

Hayırlı olsun öncelikle çok sevindim,darısı tüm isteyenlere 🥰🥰

Benim de adetim 1 hafta gecikti cmt günü kan verdim beta hcg50 çıktı ancak Pzt günü kanama başladı.maalesef kimyasal gebelik.beta 11e düştü
Doktor ufak bi kist olduğunu hem onun için hem de adet düzeni için 1 ay yasmin kullanmamı söyledi ve 1 ay ilişki-spor yasakladı

Yasmin sonrası ne kadar sürede hamile kalacağım yine aynı şeyi yaşayacak mıyım,altında yatan sebep ne hiç bilmiyorum.Kafamda soru işaretleri coook

Hayırlı olsun öncelikle çok sevindim,darısı tüm isteyenlere 🥰🥰

Benim de adetim 1 hafta gecikti cmt günü kan verdim beta hcg50 çıktı ancak Pzt günü kanama başladı.maalesef kimyasal gebelik.beta 11e düştü
Doktor ufak bi kist olduğunu hem onun için hem de adet düzeni için 1 ay yasmin kullanmamı söyledi ve 1 ay ilişki-spor yasakladı

Yasmin sonrası ne kadar sürede hamile kalacağım yine aynı şeyi yaşayacak mıyım,altında yatan sebep ne hiç bilmiyorum.Kafamda soru işaretleri coook
Çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla sıhhatle kucağıma almak nasip olur. Çok geçmiş olsun belki söylemesi kolay ama lütfen stres olmayın, bunları sürekli düşünüp kendinizi yormayın. İlk hamilelikte bunu yaşayan çok kişi duydum. Belki sağlıksız bir gebelik olacaktı ve vücut bu yüzden sonlandırdı. o yüzden önümüzde vakit var Allah'ın izniyle yine olur bu sefer sağlıklı sıhhatli olur inşallah diyerek yola devam edelim ✨💖 ben de sırf böyle bir durumla karşılasırsam diye kimseye bir şey demedim.

Sizin son adet tarihiniz neydi 🥰
Ben de pazartesi kan verdim 57 çıktı adetim gecikmeden yaptırmıştım testi
Doktorum haftaya salı gel keseye bakalım dedi tekrar beta yaptır demedi stres olmayayım diye

Sizin son adet tarihiniz neydi 🥰
Ben de pazartesi kan verdim 57 çıktı adetim gecikmeden yaptırmıştım testi
Doktorum haftaya salı gel keseye bakalım dedi tekrar beta yaptır demedi stres olmayayım diye
Benim 27 Ekim olması lazım yani onu baz alırsak 4 hafta olacak ancak ben nereye gitcem nasil gitcem hiçbir şey bilmiyorum ne kadarlikken keseye bakılıyor

Benim 27 Ekim olması lazım yani onu baz alırsak 4 hafta olacak ancak ben nereye gitcem nasil gitcem hiçbir şey bilmiyorum ne kadarlikken keseye bakılıyor
Benimde son adet tarihim 26 ekim

Siz direkt randevu alıp doktorunuza gidin bir kadın doğumcuya

Bana 29 kasımda gel dedi keseye bakmak icin bende pek bilmiyorum haftaya gel dedi o tarihe kadar evde bekleyeceğim test vs yapmadan 🙏🏻

Benimde son adet tarihim 26 ekim

Siz direkt randevu alıp doktorunuza gidin bir kadın doğumcuya

Bana 29 kasımda gel dedi keseye bakmak icin bende pek bilmiyorum haftaya gel dedi o tarihe kadar evde bekleyeceğim test vs yapmadan 🙏🏻
Ayy çok yakın olacak Allah nasip ederse 🙂 o zaman ben de randevu alıp gideyim. Bu arada yaşınız kaç, acaba söylemeyi uygun bulursanız?

Çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla sıhhatle kucağıma almak nasip olur. Çok geçmiş olsun belki söylemesi kolay ama lütfen stres olmayın, bunları sürekli düşünüp kendinizi yormayın. İlk hamilelikte bunu yaşayan çok kişi duydum. Belki sağlıksız bir gebelik olacaktı ve vücut bu yüzden sonlandırdı. o yüzden önümüzde vakit var Allah'ın izniyle yine olur bu sefer sağlıklı sıhhatli olur inşallah diyerek yola devam edelim ✨💖 ben de sırf böyle bir durumla karşılasırsam diye kimseye bir şey demedim.
Amin cok teşekkür ederim 🥲 zor bir süreç oldu benim için ilk bi kaç ay geçmeden ailelerle bile paylaşmamak gerekiyor belki de bilemiyorum.Buna da şükür en azından hamile kalabildiğimi gördüm inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir sürece gireriz bakalım 🙏🙏

Amin cok teşekkür ederim 🥲 zor bir süreç oldu benim için ilk bi kaç ay geçmeden ailelerle bile paylaşmamak gerekiyor belki de bilemiyorum.Buna da şükür en azından hamile kalabildiğimi gördüm inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir sürece gireriz bakalım 🙏🙏
Aynen öyle inşallah. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah her şey çok güzel olur 💖

X