• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik olabilir mi

Linao

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2020
13
3
36
30
Merhaba kızlar geçen ay başımdan kimyasal gebelik geçti bu ay mide bulantım var ve sürekli uykum geldiği için adetten 3 gün önce idrar testi yaptım ve pozitif çıktı bugün sabah testi tekrarladım kıpkırmızı olmuştu. Gün içinde sağ kasığım da Bi ağrı batma oldu çamaşırıma kahverengi akıntı gelmiş 3 4 saat sonra tekrar baktım çamaşırımda yoktu ama peçeteye geliyor acaba yine kimyasal genelik mi yoksa yerleşme kanaması olabilir mi tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20201031_092330.webp
    IMG_20201031_092330.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_20201030_082411.webp
    IMG_20201030_082411.webp
    87,3 KB · Görüntüleme: 86
oncelikle gecmis olsun bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim.. Emin olmak icin en iyisi kan ver ve kotuyu dusunme genelde kimyasal gebelikten sonaki ay hamile kalan cok insan var insallah oyledir icini ferah tut ve kan ver

Merhaba kızlar geçen ay başımdan kimyasal gebelik geçti bu ay mide bulantım var ve sürekli uykum geldiği için adetten 3 gün önce idrar testi yaptım ve pozitif çıktı bugün sabah testi tekrarladım kıpkırmızı olmuştu. Gün içinde sağ kasığım da Bi ağrı batma oldu çamaşırıma kahverengi akıntı gelmiş 3 4 saat sonra tekrar baktım çamaşırımda yoktu ama peçeteye geliyor acaba yine kimyasal genelik mi yoksa yerleşme kanaması olabilir mi tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Tekrar test yapin.cizginin kirmiziligi azalmaya devam ederse kimyasal olmustur.yada iki gun ust uste kan vererek kontrol edebilirisniz

Cok koyu testin.Normal gebelik gibi belirtilerinde.bence sorun yok. Insaallah hayirla kucagina alirsin❣🤲😘

İnşallah canım ya geçen aydan dolayı çok tedirginim

Back