Bunu anlamak için henüz erken gibi geldi bana aynı saatlerde mi yaptırdınız? En az%60lık bir artış beklenir ama çok da düşük değil sanki 2 günde bir baktırmaya devam edin, eğer yine düşük ilerlerse kimyasaldır. Dış gebelikte değer ciddi anlamda artar ama kese rahim içerisinde görünmezMerhabalar, geçenlerde bir konu açmıştım ama bir arkadaşımızın yorumundan yola çıkarak soruyorum.
Hiç aklıma kimyasal gebelik gelmemişti
Ben klomen kullanıp 07.11.2022 çatlatma iğnesi oldum. Cumartesi 26.11.2022 kan testi verdim Beta değerim 26,14 çıktı.
Bugün pazartesi tekrar kan verdim ve değerim 39,33 çıktı.
Ben dış gebelikten korkarken arkadaş yorumda dış gebelik değilde kimyasal gebelik ola bilir diyince açıkcası tedirgin oldum.
Doktorumu aramıştım kan değerinden sonra cuma günü sabahtan muayeneye gel tekrar kan ver dedi..
Yaklaşık aynı saatlerde yaptırdım sayılır.Bunu anlamak için henüz erken gibi geldi bana aynı saatlerde mi yaptırdınız? En az%60lık bir artış beklenir ama çok da düşük değil sanki 2 günde bir baktırmaya devam edin, eğer yine düşük ilerlerse kimyasaldır. Dış gebelikte değer ciddi anlamda artar ama kese rahim içerisinde görünmez
Kimyasallarda rakamlar kusuratli çıkıyormus canım umarım istisnasindirMerhabalar, geçenlerde bir konu açmıştım ama bir arkadaşımızın yorumundan yola çıkarak soruyorum.
Ben klomen kullanıp 07.11.2022 çatlatma iğnesi oldum. Cumartesi 26.11.2022 kan testi verdim Beta değerim 26,14 çıktı.
Ben dış gebelikten korkarken arkadaş yorumda dış gebelik değilde kimyasal gebelik ola bilir diyince açıkcası tedirgin oldum.
Doktorumu aramıştım kan değerinden sonra cuma günü sabahtan muayeneye gel tekrar kan ver dedi..
Bu arada adetiniz kaç gün geçti adetinizin geciktiginden sonra ki adetinizin bitişine denk gelen güne kadar kanamaniz olmazsa sağlıklı gebelik olabilirMerhabalar, geçenlerde bir konu açmıştım ama bir arkadaşımızın yorumundan yola çıkarak soruyorum.
Bu arada adetiniz kaç gün geçti adetinizin geciktiginden sonra ki adetinizin bitişine denk gelen güne kadar kanamaniz olmazsa sağlıklı gebelik olabilir
Yaa gerçekten mi küsüratlı çıktığını okumadım henüz hiç bir yerde yavaş yükselip sonra birden fazlasıyla yükseldiğini okudum ve geri düşüşe girdiğiniKimyasallarda rakamlar kusuratli çıkıyormus canım umarım istisnasindir
Tedirgin olmayın bunu anlamak için erken benimde ilk başta iki kat arttı sonradan 2 kat artmadı ama şu anlık bişey yokMerhabalar, geçenlerde bir konu açmıştım ama bir arkadaşımızın yorumundan yola çıkarak soruyorum.
Merhaba kimyasalda çok fazla yükselmeden değer düşmeye başlıyor . Aynı zamanda adet olur gibi kanama oluyor sonra kahverengi leke şeklinde 10 güne yakın sürüyor umarım değildir kanama benim adet olacağım günde başlamıştı mesela sizin adet gününüzü ne kadar geçtiMerhabalar, geçenlerde bir konu açmıştım ama bir arkadaşımızın yorumundan yola çıkarak soruyorum.
Şimdi kendi doktorum da cuma günü muayeneye gel kan ver dedi, çarşamba vermeme gerek varmı diye sordum yok dedi. Yani öyle bir ihtimal olsa herhalde söylerdi diye düşünüyorum. Veya çarşambada kan ver derdi en azından değeri öğrenmek için düşük betalı olanlardada sağlıklı gebelik görüldüğü olmuş gerçiTedirgin olmayın bunu anlamak için erken benimde ilk başta iki kat arttı sonradan 2 kat artmadı ama şu anlık bişey yok
Ya ben şimdi önce adet düzensizliğim vardı.Merhaba kimyasalda çok fazla yükselmeden değer düşmeye başlıyor . Aynı zamanda adet olur gibi kanama oluyor sonra kahverengi leke şeklinde 10 güne yakın sürüyor umarım değildir kanama benim adet olacağım günde başlamıştı mesela sizin adet gününüzü ne kadar geçti
Geç döllenme olabilir herşey olabilir bak sağlıksız olsaydı benimki düşerdi 10 haftalık oldum ben stres yapmaŞimdi kendi doktorum da cuma günü muayeneye gel kan ver dedi, çarşamba vermeme gerek varmı diye sordum yok dedi. Yani öyle bir ihtimal olsa herhalde söylerdi diye düşünüyorum. Veya çarşambada kan ver derdi en azından değeri öğrenmek için düşük betalı olanlardada sağlıklı gebelik görüldüğü olmuş gerçi
Ben her ihtimale karşı çarşamba günü gebelik testi yaptırıp cuma günüde muaneye gideyim diyorumGeç döllenme olabilir herşey olabilir bak sağlıksız olsaydı benimki düşerdi 10 haftalık oldum ben stres yapma
Aslinda bakınca %60 yukselmede yeterli sizinki nerdeyse % 60 bu da iyi bişey üzülmeyin bol bol dinleninYa ben şimdi önce adet düzensizliğim vardı.
Cyclo diye bir ilaç kullandım 2 ay düzenlemek için bu iki ay 30. Gün 28. Gün adet gördüm.
En son adet tarihim 26.10.2022
Klomen sonrası 07.11. Çatlatma iğnesi oldum.
28günlük döngü hesaplarsak eğer 5-6 gün gecikmiş oluyor
Amiin inşallahAslinda bakınca %60 yukselmede yeterli sizinki nerdeyse % 60 bu da iyi bişey üzülmeyin bol bol dinlenininşallah bebiş sizinledir rabbim kucağınıza sağlığıyla almayı nasip etsin
Aynı saatler içersinde verirseniz daaha iyi olur 48 saatte bir artması gerekiyor aç tok farketmez ama aynı yerde vermeniz de önemli dua edin Allah hepmiz için hayırlısını versinBen her ihtimale karşı çarşamba günü gebelik testi yaptırıp cuma günüde muaneye gideyim diyorum
Gebelik testi için kan vermeye illaki sabah aç karnına mı gitmek gerek veya gün içinde veya akşamda gide bilirmiyim? Bilginiz varmı?
Ayyy birazda olsa içime su serptiniz vallah
Başka bir doktora yazdım, kimyasal gebelikte ola bilir laboratuvar hatasıda ola bilir dedi çarşamba yine kan verin dedi, bekleteceğim mecburenAynı saatler içersinde verirseniz daaha iyi olur 48 saatte bir artması gerekiyor aç tok farketmez ama aynı yerde vermeniz de önemli dua edin Allah hepmiz için hayırlısını versin
Op Dr kagan kocatepeydi sanırım onun bununla ilgili videoları var. Orda dinlemiştim.Ben yeni düşürdüm benimde 24.51 di doktorumda dedi kusuratli olunca korkuyoruz sağlıklı gebelikler Cat diye tam rakam çıkıyor diye dün düşük yaptım değerim 11. Bilmem neye düştüYaa gerçekten mi küsüratlı çıktığını okumadım henüz hiç bir yerde yavaş yükselip sonra birden fazlasıyla yükseldiğini okudum ve geri düşüşe girdiğini
26.10. Adet olmuştum şimdiye kadar kanama adet görme lekelenme vs olmadı hiç
Bu arada tabi içini karartma senin yükselişin iyi gibi görünüyor sadece kusuratli olması açısından bilgilendirme yaptım sakın kendini uzup kafaya takacak bı duruma girme sadece bilgi paylaşımı gibi düşün tamam mı. Çok üzülürümYaa gerçekten mi küsüratlı çıktığını okumadım henüz hiç bir yerde yavaş yükselip sonra birden fazlasıyla yükseldiğini okudum ve geri düşüşe girdiğini
26.10. Adet olmuştum şimdiye kadar kanama adet görme lekelenme vs olmadı hiç
Aynen çarşamba verin haber verin bana dualarım sizinleBaşka bir doktora yazdım, kimyasal gebelikte ola bilir laboratuvar hatasıda ola bilir dedi çarşamba yine kan verin dedi, bekleteceğim mecburen
Op Dr kagan kocatepeydi sanırım onun bununla ilgili videoları var. Orda dinlemiştim.Ben yeni düşürdüm benimde 24.51 di doktorumda dedi kusuratli olunca korkuyoruz sağlıklı gebelikler Cat diye tam rakam çıkıyor diye dün düşük yaptım değerim 11. Bilmem neye düştü
Bu arada tabi içini karartma senin yükselişin iyi gibi görünüyor sadece kusuratli olması açısından bilgilendirme yaptım sakın kendini uzup kafaya takacak bı duruma girme sadece bilgi paylaşımı gibi düşün tamam mı. Çok üzülürüm
Teşekkür ederim bilgiler için. İnsan her ne kadarda olsa yinede düşünmeden geçemiyor, acaba mı diye. Önceleri test pozitif çıktı tamam gebesindir diye düşünürken onlarca başka şeylerde ola bildiğini öğrendim bu sayede. Kimyasal, dış, boş gebelik gibi.Aynen çarşamba verin haber verin bana dualarım sizinle