Kimyasal gebelik ola bilir mi?

Aynen çarşamba verin haber verin bana dualarım sizinle
Bu arada tabi içini karartma senin yükselişin iyi gibi görünüyor sadece kusuratli olması açısından bilgilendirme yaptım sakın kendini uzup kafaya takacak bı duruma girme sadece bilgi paylaşımı gibi düşün tamam mı. Çok üzülürüm
Kızlar bugün çok hafif kahverengi lekelenmem oldu. Yani daha az önce affedersiniz tuvalete gittiğimde karşılaştım. Gerçekten çok az 🥺 bu neye işarettir 😞

Kızlar bugün çok hafif kahverengi lekelenmem oldu. Yani daha az önce affedersiniz tuvalete gittiğimde karşılaştım. Gerçekten çok az 🥺 bu neye işarettir 😞
Bebeğim yerleşme kanaması da olabilir bu genelde o kahverengi oluyo diyolar ohh bebisimiz de yerlesiyo kıçını başını yayiyo 🥰🥰 daha da yerlessin inşallah korkma dediğim gibi inşallah değerlerin yükselir de istisna olursun ben çok üzülmüştüm kanamam başlayınca inan kimsenin aynı şeyi yaşamasını istemiyorum ama benim bildigin kanama olmuştu yani adet kanaması gibi halada devam ediyo

Bebeğim yerleşme kanaması da olabilir bu genelde o kahverengi oluyo diyolar ohh bebisimiz de yerlesiyo kıçını başını yayiyo 🥰🥰 daha da yerlessin inşallah korkma dediğim gibi inşallah değerlerin yükselir de istisna olursun ben çok üzülmüştüm kanamam başlayınca inan kimsenin aynı şeyi yaşamasını istemiyorum ama benim bildigin kanama olmuştu yani adet kanaması gibi halada devam ediyo
Ay inşallah öyledir. Şimdi kendi doktoruma muayeneye geldm kan verdim erken olduğundan tabii kese görünmüyor ama sağ ve solda yumurtalama olmuş. Tabii yinede kimyasal gebelik olma durumu yinede var..
Şimdi sonucu bekliyorum inşallah 16:30 gibi çıkar sonuçlar.
Bende çok hafif bir lekelenme oldu affedersin ama şimdi tuvalete gittim kontrol için ama leke yok.

Yerleşme kanaması olabilir ama bence acile gidin
Dün değerim 39,33 iken bugün 55,58. Kimyasal gebelik değildir sadece emin olmadığımız dış gebelik mi normal gebelikmi kesin net bir şey diyemiyoruz. Rahim kalınlığına göre normal gebelik gibi ama net birşey diyemeyiz dedi.

Dün değerim 39,33 iken bugün 55,58. Kimyasal gebelik değildir sadece emin olmadığımız dış gebelik mi normal gebelikmi kesin net bir şey diyemiyoruz. Rahim kalınlığına göre normal gebelik gibi ama net birşey diyemeyiz dedi.
İnşAllah güzel olucak stres yapma sakin ol yemene falan dikkat et folik asit kullan

Ben bugün başlayacağım. 200mg yazdı. Akşamları yatmadan önce yut baş dönmesi yapa bilir dedi
Aynen bende öyle yapıyorum ilk başta günde 3 kere kullanıyodum sonra bire düştü gece içiyorum çünkü çok fazla yan etkisi oluyo her gün aynı saate içmeye dikkat edin yeter

Aynen bende öyle yapıyorum ilk başta günde 3 kere kullanıyodum sonra bire düştü gece içiyorum çünkü çok fazla yan etkisi oluyo her gün aynı saate içmeye dikkat edin yeter
Saat olarak aynı saatte iç demedi sadece akşam aç veya tok karnına fark etmez ama yatmadan önce içmeni tavsiye ederim, baş dönmesi yaptığı için dedi. Bugün başladım bakalım. Bana direk günde bir defa ile başladı.

İnşallah güzel sonuçlar alırız 🤲🏼♥️

Saat olarak aynı saatte iç demedi sadece akşam aç veya tok karnına fark etmez ama yatmadan önce içmeni tavsiye ederim, baş dönmesi yaptığı için dedi. Bugün başladım bakalım. Bana direk günde bir defa ile başladı.

İnşallah güzel sonuçlar alırız 🤲🏼♥️
Tok alınması gerekiyo diye biliyorum ama

Ohhh ne güzel işte yükseliyor içini ferah tut inşallah dış gebelik değildir yaa off bide bunlar çıktı önceden hamileydin yada değildin şimdi dış gebelik kimyasal gebelik neler çıktı neler insanın psikolojisini mahfediyo

Ohhh ne güzel işte yükseliyor içini ferah tut inşallah dış gebelik değildir yaa off bide bunlar çıktı önceden hamileydin yada değildin şimdi dış gebelik kimyasal gebelik neler çıktı neler insanın psikolojisini mahfediyo
İnşallah hayırlısı hepimizin hakkında canım 🫶🏼 aynen şimdi değişik değişik gebelikler gebelik terimleri var. Gerçi önceleride varmışta kimse bilmiyormuş

Sonuç ne oldu acaba
Dış gebelikten dolayı kürtaj oldum 14.12. Tarihinde. Geçen hafta çarşamba betama baktırmaya gittim, 1600’lerden 1400’lere düşmüş. Normalde daha fazla düşüş olması gerekirdi.
Bu sebepten tekrar iğne yaptılar düşürmek için.
Cuma sabahı feci bir şekilde sancım oldu, adet sancısı gibi. Kanamamda oldu adet gibi. Cumartesi kan verdim devlette 789’a düşmüştü, çarşamba kendi doktoruma gideceğim tekrar betaya bakmaları için.
Kürtaj sonrası ilk hafta kanama ve ağrı olmadı ikinci haftası başladı..

Üzüldüm çok geçmiş olsun sağlık olsun.ben de agistos ayında kürtaj oldum. .şimdi hamileyim tekrar. Gebe olduğumu öğrendim erken öğrendim tedirgin oldum. Allah yardımcınız olsun

Üzüldüm çok geçmiş olsun sağlık olsun.ben de agistos ayında kürtaj oldum. .şimdi hamileyim tekrar. Gebe olduğumu öğrendim erken öğrendim tedirgin oldum. Allah yardımcınız olsun
Gözünüz aydın, hayırlısı olur inşallah. Fazla üstüne düşüp stres yapmamayı tavsiye derim ☺️

X