• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik mi

cantin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
4
0
1
Kayseri
Merhaba.son 2 haftadır zaman zaman artan zaman zaman azalan kahverengi kanama tarzı leke var. Dr a gittim ne oluyor diye hamilesin dedi beta hcg 41 ya yenı bir gebelik ya dusuk yapıyorsun dedi 4 gun sonra degerelere tekrar bakacak.dayanamadim saglik ocağında bugun test yaptirdim beta hcg 103.ben net olarak hamilemiyim sevinmek icin erkenmi kahverengi kanama hâlâ devam ediyor karnim fena agriyor korkuyorum

Son düzenleme:
yerlesme kanamasi da olabilir cnm çok çok dinlen ayaklarini sicak tut agir kaldirma ki bebegin sana tutunsun.

Cvp verdiğin icin tesekkur ederim. Yerlesme kanaması bu kadar uzun sürer mi?ozellikle yorulunca ayakta cok durunca leke artiyor surekli yatacak miyim?dr herhangi birsey soylemedi ilac vermedi ayrıca bende gebelikte kan pihtilasmasida var.bu benim ikinci gebeligim.ilkinde hic boyle şeyler yaşamadım. Yarin dr olumsuz seyler soyleyecek diye tedirginim.birde hamilelik moduna girdim sanirim cok yeni olmasına ragmen karnim sisko ve icten cok gergin boylemiydi bu işler yahu unutmusum

bisey deil cnm.bilmiyorum valla yerlesme kanamasi az bikaç damla olmasi terek ama insallah odur diyelim.ilk aylr hafftalar benimsiskoluk yoktu :)) kiminin karni yumurta gibi olluyo aama :)

Dun merakima yenilip saglik ocaginda test yaptirmistim b-hcg 103 cikmisti ve ben mutlu umutlu olmustum bugun dr a gittim tekrar kan testi yapildi ve 72 cikti.farkli yerlerde yapilan testler farkli sonuclar verebiliyormus.dr cok az yukselis oldugunu bunun saglikli ilerleyen bir gebelik olmadigini soyledi dis gebelik ihtimali ustunde durdu ve1 hafta sonraya randevu verdi.internette dis gebelikle ilgili ciddi seyler yazilmis 1 hafta icinde kotu seyler oolmasından korkuyorum baska bir doktora daha gitmelimiyim boyle bir durumda neler yapiliyor:(((

iyiye yordum ama bi sorun var gibi.insallah hastane farkindan dolayi tahlil fzrkli çikmistir :(

Back