Normal regl olacaksın diye biliyorum canım . Korkulacak bir şey yok. Kimyasal gebelik mis sanırım. Normal adet kanaması yaşadıklarını okudum çokça burda.kızlar merhaba geçen çarşamba 56 değerle hamile olduğumu öğrendim. Cumartesi tekrar değerim 56 çıktı. Salı 50 perşembe 44 çıktı. Sanırım düşük yaşıyorum doktor anlamadı kese göremedi dış gebelik demek içinde değer çok küçük tüpte de bişey göremedi. Geçen hafta pazartesiden beri lekem geliyor ama kan gibi değil. Yaşayan var mı bu durumu yani kanama olacak mı yada leke şeklinde düşük yapabilir miyim çok dert ediyorum lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Yaklaşık 2 haftadır leke geliyor kanamaya dönmedi bir türlü acaba böyle mi oluyorNormal regl olacaksın diye biliyorum canım . Korkulacak bir şey yok. Kimyasal gebelik mis sanırım. Normal adet kanaması yaşadıklarını okudum çokça burda.
Benim daha uzun sürmüştü canım progestan kullanmıştım bir kaç ayYaklaşık 2 haftadır leke geliyor kanamaya dönmedi bir türlü acaba böyle mi oluyor
Canım kimyasal gebelik, benimkide iki hafta sonra kanamaya dönmüştü değerim 700 küsür lerdeydi. Adet gibi geçiriyorsun. Rabbim en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallahYaklaşık 2 haftadır leke geliyor kanamaya dönmedi bir türlü acaba böyle mi oluyor
Benim daha uzun sürmüştü canım progestan kullanmıştım bir k
hadi ya benim doktorum hiç yorum yapmadı yani söyledim lekemi falan ama sadece kan verip kontrol edelim dedi çok geçmiş olsun sizedeBenim daha uzun sürmüştü canım progestan kullanmıştım bir kaç ay
yaaa çok geçmiş olsun sizin değeriniz baya yüksekmiş ben geçen sene dış gebelik geçirdim 4000 değerle o yüzden biraz korktum tekrar mı diyeCanım kimyasal gebelik, benimkide iki hafta sonra kanamaya dönmüştü değerim 700 küsür lerdeydi. Adet gibi geçiriyorsun. Rabbim en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah
Merhabakızlar merhaba geçen çarşamba 56 değerle hamile olduğumu öğrendim. Cumartesi tekrar değerim 56 çıktı. Salı 50 perşembe 44 çıktı. Sanırım düşük yaşıyorum doktor anlamadı kese göremedi dış gebelik demek içinde değer çok küçük tüpte de bişey göremedi. Geçen hafta pazartesiden beri lekem geliyor ama kan gibi değil. Yaşayan var mı bu durumu yani kanama olacak mı yada leke şeklinde düşük yapabilir miyim çok dert ediyorum lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Maalesef düşükle sonuçlandı kimyasal muhtemelen dendiMerhaba
Durumunuz ne oldu?