• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal Gebelik Mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Plshnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2022
12
6
1
26
Kızlar merhaba ben gecen ay farklı bir şey yaşadım ne olduğunu bilmiyorum. Hiç günüm şasmazdi ama reglimin üstünden 6 gün geçti ilk gün test yaptım negatifti. Karantina da olduğumuz için kan testi veremedim 6. Günün sonunda ilk defa karşılaştığım kahverengi bir sıvı geldi daha sonra pıhtı geldi bir gün sonra da regl oldum. Kimyasal gebelik mi yaşamısım sizce? Bide o gün biraz ağır kaldırdım yüksek yerlere uzandım. Yoksa bebek vardı da düşürdüm mu yada ben kafam da mı kuruyorum :(

Hayir kimyasal boyle olmaz. Agir kaldirmakla da bebek düşmez. Gecikmiş ve regl olmuşsunuz.

Kimyasal gebelikte yaşamış olabilirsin , normal adetin de olabilir onu anlayamazsın canım takdir Allah’ın sen çok kafana takma diğer ay inşeallah gebelik olur.

Nasıl olur kimyasal gebelik ?
Testte cizgi görülür, düşük değerde oldugu icin silik olur, sonraki günü beklerken kanama başlar, adet olunur.

Testte cizgi görülür, kan verilir, deger 10 15 gibi düşük çıkar, tekrar kan veremeden regl olunabilir.

Testte çizgi görülür, kan verilir, yüksek çiksa bile düzenli artış olmadan kanama başlar.

Özet olarak pozitif oldugunu gosteren bir sonuç(idrar veya kan) ve sonrasinda kanama olması gerekiyor.

Düşük olabilmesi icin de kese gorulmesi gerekiyor diye biliyorum. Keseden sonra yogun kanama ve beta hcg düşmesine düşük deniyor.

Testte cizgi görülür, düşük değerde oldugu icin silik olur, sonraki günü beklerken kanama başlar, adet olunur.

Testte cizgi görülür, kan verilir, deger 10 15 gibi düşük çıkar, tekrar kan veremeden regl olunabilir.

Testte çizgi görülür, kan verilir, yüksek çiksa bile düzenli artış olmadan kanama başlar.

Özet olarak pozitif oldugunu gosteren bir sonuç(idrar veya kan) ve sonrasinda kanama olması gerekiyor.

Düşük olabilmesi icin de kese gorulmesi gerekiyor diye biliyorum. Keseden sonra yogun kanama ve beta hcg düşmesine düşük deniyor.
Teşekkür ederim

Kızlar merhaba ben gecen ay farklı bir şey yaşadım ne olduğunu bilmiyorum. Hiç günüm şasmazdi ama reglimin üstünden 6 gün geçti ilk gün test yaptım negatifti. Karantina da olduğumuz için kan testi veremedim 6. Günün sonunda ilk defa karşılaştığım kahverengi bir sıvı geldi daha sonra pıhtı geldi bir gün sonra da regl oldum. Kimyasal gebelik mi yaşamısım sizce? Bide o gün biraz ağır kaldırdım yüksek yerlere uzandım. Yoksa bebek vardı da düşürdüm mu yada ben kafam da mı kuruyorum :KK43:
Kimyasal gebelik yaşamış biri olarak söyleyim size , testte çift çizgi görülür bir iki gün kahve akıntı devam eder kasık ağrısıyla birlikte pıhtılı kanama başlar

Back