• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik mi?

Nazlii22

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2017
21
6
6
29
Arkadaşlar merhaba lütfen yardımcı olur musunuz?
Ben 8 şubatta kan testi yaptırdım negatif çıktı sonucum. Daha sonrasında doktor adetinin 3. Veya 4. Günü gel hormon testi yapalım dedi. 18 şubatta regl oldum ve 21 şubatta kan testi verdim. Beta 34.4 çıktı. Bu gün tekrar kan testi verdim ama sonuç 0.5 çıktı. Kafam o kadar karıştı ki. Regl iken hamile olduğumu öğrendim reglim bitti şuan değerim 0,5. Ancak 8 şubatta yaptığım kan testi de negatif. Ne demek oluyo biri açıklasın lütfen Yarın tekrar gidicem

Maalesef kimyasal gebelik olmuş canim ama üzülme kimyasaldan sonra cok hamile kalan var bunlardan bir örneği benim 2ay sonra hamile olduğumu öğrendim cok şükür.

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :) evet çok okudum kimyasaldan sonra ihtimal artıyomuş umarım öyle olur. Bişey daha sormak istiyorum aslında

Sağol canım Allah razı olsun.
Tabii buyur sor.

Sağol canım Allah razı olsun.
Tabii buyur sor.
Benim tüm testlerim normal gözüküyo. Ama 7 ay önce eşimde sperm düşüklüğü çıkmıştı. İlaç kullandı çok şükür sayısı yükselmiş baya. Bi tek morfoloji %2 çıkmış. Doktor o çok büyük bi problem değil demiş. Bu konuyla alakalı bilgin var mı

Benim tüm testlerim normal gözüküyo. Ama 7 ay önce eşimde sperm düşüklüğü çıkmıştı. İlaç kullandı çok şükür sayısı yükselmiş baya. Bi tek morfoloji %2 çıkmış. Doktor o çok büyük bi problem değil demiş. Bu konuyla alakalı bilgin var mı
Bizimde ilk teste koca bir %0 çıkmıştı morfoloji bu cok düşük 4 olmasi lazim olmaması icin bir sebepte bu olabilir demislerdi, ilaclari kullandıktan sonra sayk yukseldi şükür ve morfolojide %2 olmuştu en son teste. Biraz daha iyi demişti doktor ama yine de zor demişti. ALLAHtan umut kesilir mi dedik ne olursa olsun ilaçlara sarimsaga devam ettik sonra da test yaptirmakdik zaten akışına bıraktık.
Stres yapmayin canım eşin ilaclarini duzenli kullansın işinizi Rabbime bırakın ve sabırla dua ile bekleyin vakti zamani gelince nasip oluyor Allahin izni ile.
Ben hep inandim dua ettim Rabbime sayilar ne derse desin Rabbim ol derse olacakti ve sayımız cok düşük olmasına rağmen nasip oldu.

Bizimde ilk teste koca bir %0 çıkmıştı morfoloji bu cok düşük 4 olmasi lazim olmaması icin bir sebepte bu olabilir demislerdi, ilaclari kullandıktan sonra sayk yukseldi şükür ve morfolojide %2 olmuştu en son teste. Biraz daha iyi demişti doktor ama yine de zor demişti. ALLAHtan umut kesilir mi dedik ne olursa olsun ilaçlara sarimsaga devam ettik sonra da test yaptirmakdik zaten akışına bıraktık.
Stres yapmayin canım eşin ilaclarini duzenli kullansın işinizi Rabbime bırakın ve sabırla dua ile bekleyin vakti zamani gelince nasip oluyor Allahin izni ile.
Ben hep inandim dua ettim Rabbime sayilar ne derse desin Rabbim ol derse olacakti ve sayımız cok düşük olmasına rağmen nasip oldu.
Çok şükür.. doktor değerlerin yükselmiş ilaca gerek yok morfoloji düşük sadece demiş. Ama yine de ilaç alsak mı diye düşünüyoruz. Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyo tabi..

Çok şükür.. doktor değerlerin yükselmiş ilaca gerek yok morfoloji düşük sadece demiş. Ama yine de ilaç alsak mı diye düşünüyoruz. Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyo tabi..
Bennce tedbir amacli devam etsin canim evicap vitamin sonucta zarari olmaz yararı olur inşallah.

Back