- 10 Mayıs 2024
- 59
- 23
- 28
- Konu Sahibi munzevikisi
Kızlar benim BAT a 12 gün kala göğüs hassasiyetim başladı.Aynı anda kasık batması ve sancılar da başladı. Arkasından BAT a bir hafta kala bel ağrısı başladı iç bacaklarda ağrı vs.Göğüslerim şişliği süreç boyunca devam etti.BATtan bir gün önce korkunç bir bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım kıpırdayamadım öyle kötü bi ağrı.Sonra o ağrıda geçti ertesi gün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Garip olan 12 gün kaladan beri sürekli tekrarlayan ağrılar tamamen bitti.En ufak ağrı sızı belirti kalmadı.Günüm bir gün geçmişti ki lavaboya gidince aniden kan boşaldı. Lekelenme falan bişey olmadan.Neyse regl oldum demekti yokmuş gebelik dedim. Ama reglin ikinci günü çok yoğun kanamam oldu ve çok çok fazla parça geldi.Avuç içini dolduracak büyüklükle bir siyah pıhtı, açık kırmızı bir parça İçinde beyaz zar gibi bir parça daha daha vardı.Biraz uzun oldu kusura bakmayın, sizce kimyasal geçirmiş olabilir miyim? Bunun anlayabilmemin bir yolu var mı?. Gebelikten çok şüphelendim ama test yapmak istememiştim günüm geçmeden.Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?