• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik mi yaşıyorum

KKBAL

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2023
12
2
1
22
Son adet tarihim 20 nisan 24 mayısa çift çizgi gördüm hastanede test yaptırdığımda beta hcg 106 çıktı 40 saat geçtikten sonra iste 123 olmuştu doktor kontorlünden sonra dış gebelik değil kimyasal gebelik olabileceğini söyledi salı günü tekrar çağırdı böyle bir durum yaşayan var mı acaba kanamam olabileceğinide söyledi

Takip edildikten sonra belli olur kimyasal mı dış gebelik mi. Geçmiş olsun

Son adet tarihim 20 nisan 24 mayısa çift çizgi gördüm hastanede test yaptırdığımda beta hcg 106 çıktı 40 saat geçtikten sonra iste 123 olmuştu doktor kontorlünden sonra dış gebelik değil kimyasal gebelik olabileceğini söyledi salı günü tekrar çağırdı böyle bir durum yaşayan var mı acaba kanamam olabileceğinide söyledi
Doktora gittiniz mi son durumunuz nedir

2023 başında kimyasal gebelik yaşadım. 4-5 gün içinde beta hcg 192'den 83'e düşmüştü. Kanamayla son bulmuştu. Umarım korktuğun olmaz. Geçmiş olsun.

Betanın 2 kata yakın artması beklenir sizin ki az artmıs kimyasal veya dış gebelik olabilir

Benim de son adet tarihim 20 nisandı. Beta hcg değerlerim sağlıksız arttı kimyasal gebelikmiş zaten belli bir değere geldikten sonra düştü. Değer düşmeye başlayınca da kanamam oldu şu an kanamam devam ediyor maalesef.

Kızlar benim de bata 6 gün kala Perşembe öğrendim 6.3 sonra 2 gün cumartesi sonrası gittim 15.62 bugün yine gittim 215 sizce kimyasalmi bata 2 gün kala 😔

Back