Kimyasal gebelik mi sağlıklı gebelik mi

Aynı şekilde bende kimyasaldan sonraki ay sağlıklı gebelik yaşamıştım 1 yıldır tekrardan düşünüyorduk olmadı bir türlü bu ay belirtilerim olunca erken gebelik testi yaptım adetime 3 gün kala hemen çift çizgi çıktı emin olmak için kaset teste yaptım onda da çıktı bugünde kaset test yaptım adetime 1 gün var hemen daha belirgin çift çizgi çıktı dün de sağlık ocağına kan verdim sonuçlarım az önce çıktı 224

Eklentiler

• A193D657-1CC1-44A2-BB2E-0E8D25726562.jpeg
    57,3 KB · Görüntüleme: 170
  • 5F86B28D-10BD-4DB5-8EE5-E3872EA60777.jpeg
    65,5 KB · Görüntüleme: 160
İdrarda koyulaşma görmüşsün kan testi ver ona göre onune bakarsın zaten yükselişini takip et

Kızlar merhaba reglime daha 4 gün var pazartesi günü kan vermiştim beta hcg 21,5 çıkmişti bugun tekrar verdim 31,2 çıktı neden böyle olur bilgisi olan varmı yükselirmi sizce doktorum cuma günü tekrar tahlil istedi

Düşük çıkmış bence beta benim ilk gebeliğimde 84 çıkmıştı 3 gün sonra 27'ye düştü kimyasal gebelik dediler şu an tekrar hamileyim ben beta yükselsin diye folik asit kullanıyorum doktor bilgisi içerisinde ek olarak yumurta, domates, badem ve ceviz tüketiyorum

Ne kadar süredir istiyordunuz?

Merhaba kanamaniz nasıldı lekelenme şeklinde mi ağrınız olmuş muydu? Şuan sanırım hamilesiniz. Aynı durumu yaşıyorum

Kızlar selam benim de Klomen ve Ovitrella iğneden sonra de 15 gün sonra betam 6.7 2 gün sonra 11.7 çıktı 2 gün sonra çok az kahverengi lekelenmek geldi progteron iğne vuruldum 3 gün yattım perşembeden pazartesiye tekrar test yaptırdım son betamdan 4 gün sonra yani 3.7 çıktı doktor kimyasal gebelik olduğunu söyledi değerleri yükselip bebeğini kucağına alan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…