- 12 Ağustos 2023
- 32
- 4
- 22
-
- Konu Sahibi prenses anne Adayi
Merhaba kızlar ben 11 Temmuz da 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim 16'sında kanamam gerçekleşti. Doktorum hiç bir sorunun yok korunmasız ilişkiye girebilirsin dedi ve bende korunmadan ilişkiye girdim 6 Ağustos Pazar günü test yaptım silik çıktı 12 Ağustos'a kadar günlük sürekli test yaptım ve gün geçtikçe yaptığım testlerde çift çizgi koyulaştı ve netleşti net bir şekilde gebelik testinde hamilelik görünüyor. Kimyasal gebelik geçirdiğimde normal gebelik belirtileri yaşamadım sadece adet gecikmesi ve göz kararması vardı. Şu an ki gebelikte göğüs hassasiyeti, bel ağrısı,sık idrara çıkma göz kararması ve kasık ağrısı yaşıyorum çok hafif. Adetime 3 gün var. Sizce şu an kimyasal bir gebelik mi geçiriyorum normal bir gebelik mi bunu merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim
İlk test yaptığımda hafif belli oluyordu dediğim gibi gün geçtikçe gittikce arttı koyuluk en son bugün yaptım o da çift çizgi ve control çizgisiyle aynı koyulukta. Tekrardan kimyasal geçirmekten korkuyorumKoyulaştıysa kimyasal değildir. Kimyasaldan sonraki ay hamile kalma olasılığı artıyor. Ben de kimyasaldan sonraki ay sağlıklı bir gebelik geçirdim.
Birşey daha soracağım ilk koyduğum fotoğrafta sabah ki yaptığım test sonucu var 2.fotoğrafta şimdi ki hali şu an baktım test değişik duruyorKoyulaştıysa kimyasal değildir. Kimyasaldan sonraki ay hamile kalma olasılığı artıyor. Ben de kimyasaldan sonraki ay sağlıklı bir gebelik geçirdim.
Kimyasal olduğunu düşünmüyorum, çünkü kimyasalda genelde 2. Çizgi çok koyulaşmıyor, silik çıkıyor, bir de gün geçtikçe koyulaşması da iyiye işaret, umarım sağlıklı artar değerlerinizİlk test yaptığımda hafif belli oluyordu dediğim gibi gün geçtikçe gittikce arttı koyuluk en son bugün yaptım o da çift çizgi ve control çizgisiyle aynı koyulukta. Tekrardan kimyasal geçirmekten korkuyorum
Test durdukça renk değiştirir. Kimyasal olduğunu sanmıyorum. Bhcg baya yüksek görünüyor. Artış da devam etmiş. Bence çok sağlıklı bir gebelik.Birşey daha soracağım ilk koyduğum fotoğrafta sabah ki yaptığım test sonucu var 2.fotoğrafta şimdi ki hali şu an baktım test değişik duruyor
Ooo maşallah, değerler baya artmışBirşey daha soracağım ilk koyduğum fotoğrafta sabah ki yaptığım test sonucu var 2.fotoğrafta şimdi ki hali şu an baktım test değişik duruyor
Çok teşekkür ederim inşallah dua edinKimyasal olduğunu düşünmüyorum, çünkü kimyasalda genelde 2. Çizgi çok koyulaşmıyor, silik çıkıyor, bir de gün geçtikçe koyulaşması da iyiye işaret, umarım sağlıklı artar değerleriniz
Koyulaşması iyiye işaret öyle değil mi çok heyecanlandım şu anOoo maşallah, değerler baya artmışüstünden zaman geçtikçe çizgilerin rengi matlaşıyor, o normal bir durum
Çok teşekkür ederim inşallah herşey daha iyi olur dua edinTest durdukça renk değiştirir. Kimyasal olduğunu sanmıyorum. Bhcg baya yüksek görünüyor. Artış da devam etmiş. Bence çok sağlıklı bir gebelik.
Evet tabi ki, ben 2 kez kimyasal yaşadım, asla böyle koyulaşma olmadı, silik pozitif oluyor, ardından tekrar negatif, bence gayet sağlıklı bir gebelik, hatta değerler baya artmış çünkü çizgiler çok belirginKoyulaşması iyiye işaret öyle değil mi çok heyecanlandım şu an
Dualarım sizinle, pazartesi kan verin, artık kanla takip edebilirsiniz benceÇok teşekkür ederim inşallah dua edin
Evet tabi ki, ben 2 kez kimyasal yaşadım, asla böyle koyulaşma olmadı, silik pozitif oluyor, ardından tekrar negatif, bence gayet sağlıklı bir gebelik, hatta değerler baya artmış çünkü çizgiler çok belirgin
Çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beniDualarım sizinle, pazartesi kan verin, artık kanla takip edebilirsiniz bence
Normalde adet gecikmesini beklemek en doğrusu, en iyisi 21 i, belki keseyi görürsün hem gitmişken, erken gitmek de ayrı stres yaratır şimdiÇok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beniNormalde kanamam 16'sında olması gerekiyor sizce 21'inde mi gitmeliyim yoksa dediğiniz gibi pazartesi mi ?
Haklısınız bende öyle düşünmüştüm, yüreğime su serptiniz şu anNormalde adet gecikmesini beklemek en doğrusu, en iyisi 21 i, belki keseyi görürsün hem gitmişken, erken gitmek de ayrı stres yaratır şimdi
Sağlıklı büyüsün bebişHaklısınız bende öyle düşünmüştüm, yüreğime su serptiniz şu an
Amin inşallah çok teşekkür ederimSağlıklı büyüsün bebiş