Kimyasal gebelik mi lütfen yardım edin 😓

mackalii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
96
46
25
Merhaba arkadaşlar 22 haziranda adet oldum kimyasal düşük yaptığımı söylediler ama adetimden sonra bhcg kanda yükseldi 27,34,35 oldu sonra bayram vs derken ölçmedik bu ayın 10unda lekelenmeye başlayan pıhtılı kahverengi akıntı oldu bugün 8. Gün hala kanamam devam ediyor bende idrar testi evde vardı yapmak istedim bhcg düştüğü için adet oldum diye düşündüm ama testim pozitif çıktı lütfen yardım edin bu durumu yaşayan var mı ?

Kimyasal gebelik gecirmisin cnm kanamanin o kadar uzun sürmesi normal değil gibi ama teste pozitif çıkması normal çünkü hala vucudun gebeliği atamadigi için doktora gorunmeni tavsiye ederim

Kimyasal gebelik gecirmisin cnm kanamanin o kadar uzun sürmesi normal değil gibi ama teste pozitif çıkması normal çünkü hala vucudun gebeliği atamadigi için doktora gorunmeni tavsiye ederim
Randevu aldım sabaha ama sıfırlanmadan neden kanamam başlasın ki zaten 22 haziranda düşürmüştüm kafam çok karıştı düşük yaptım değerim yükseldi tekrar kanamam oldu bu kanama sıfırlanınca olması gerekmiyor muydu

Randevu aldım sabaha ama sıfırlanmadan neden kanamam başlasın ki zaten 22 haziranda düşürmüştüm kafam çok karıştı düşük yaptım değerim yükseldi tekrar kanamam oldu bu kanama sıfırlanınca olması gerekmiyor muydu

Benim sıfırlanmadan kanama başlamıştı.
Ancak değer azalmamış artmış ufaktan. Dış gebelik değildir inşallah. Ağrınız var mı?

Ağrım arada sırada oluyor vucüdum şişti ödem tuttu ne yapacağımı şaşırdım hiç yoktan değer 10 un altında olmadı gerekmez mi

Ağrım arada sırada oluyor vucüdum şişti ödem tuttu ne yapacağımı şaşırdım hiç yoktan değer 10 un altında olmadı gerekmez mi

Evet düşmesi gerekir kimyasal demek için. Ama 0 olması zaman alıyor. Benim şimdi yalan olmasın geçmiş gün 300 lerden 5 günde geldi de 5 ten aşağı 1 haftada düşmemişti.

35 ten sonra doktor yükselmez daha dedi kesin kimyasal 22 haziranda düşürdün bi iki hücre son nefesini veriyordur için temiz demişti değerim çok yükselmemişti o yüzden çoktan düşmesi gerekirdi bence

Kanama olduktan sonra beta degerlerin düşmeye başlar yani yavaş yavaş beta degerlerin düşer düştükten sonra niçin yükselir onu bilemem

X