Kimyasal gebelik mi düşük mü yardımcı olur musunuz lütfen??😩🥺

Evet 1 ay ara verip yapsaniz daha iyi olabilir. Ben 35 yasindayim. Bi tane de 4 yasinda oglum var. bu 2. Gebeligim.

Sizin kimyasallardan sonra ağrılarınız oldu mu yumurtalık ve kasıklarda? Olduysa ne kadar sonra geçti?
Yok benim agrim olmadi. Sadece suan ki hamileligimde kasiklarim da ve belimde cok agri oldu. Hatta ben yine dusuk yapacam diye cok korktum ama suan azaldi cok sukur. Ara ara oluyo yine dinlenince geciyor.

Anladım cnm inşallah ben çocuk istiyorum ama gene öyle bişeey olur diye çok korkuyorum 10 gün adet gecikmesinden sonra öyle olmuştu bende Allah kimseye göstermesin

Tabikide. Fikire konuşmaya ihtiyacın olduğu zaman buradayım ☺
Arkadaşlar benden tam adet olcam tarihte leke geldi siyah kahverengi 3 gün devam etti sonrasında kesildi test yaptım hamile gözüktüm snra kanamam başladı rengi kırmızıya döndü ve kaşık bel agrım oldu doktora gittim değerim önce 69 snra 56 sonra 120 yükseldi ama bu sırada kanamam cogaldı 3 gün boyunca bana kese olmadığını kimyasal yada dış gebelik olduğunu söylediler 2 gün sonra tekrar değer kontrolü yapılacak ve smdi ise kanamam ve agrım durdu pazartesi doktor bakacak değerim yükseliyo sizce bu durum nedir lütfen bana yardımcı olun dış gebemiyim bu kadar kanama ile normal bi hamilelik olabilir mi? Bana yardımcı olablrmsnz

Geç gördüm durumunuz ne oldu acaba? Değer yükseliyor ise dış gebelik olabilir maaleeef

Anladım cnm inşallah ben çocuk istiyorum ama gene öyle bişeey olur diye çok korkuyorum 10 gün adet gecikmesinden sonra öyle olmuştu bende Allah kimseye göstermesin
Aynı korku bende de var hemen ardından denemek bir sorun teşkil eder mi acaba yoksa beklemek mi gerek bende bunu merak ediyorum. Doktor beklemene gerek yok dedi burdaki bir hanım da beklemeden hemen ardından deneyince tekrar kimyasal düşük yaşadığını, 3 ay sonra deneyince normal hamile kaldığını yazmış ne yapmak lazım hiç bilemiyorum

Arkadaşlar merhaba 14 gündür regl yim ve bu gün doktora gittim benden beta hcg istedi ve 93,11 çıktı bir yandan da sağ yumurtam büyüyormuş ama hala regl yim sonucu öğrendiğimde doktor gitmişti soramadım sizce bu ne demek? Neden 14 gündür regl iken beta hcg m değeri 93,11

Merhaba. 14 gundur regl kanamanizmi geliyor yani? Eger oyleyse sakincali bi durum olabilir. Bence hemen en tez vakitte bi doktora gozukmelisiniz. Ihmale gelmeyecek bi durum soz konusu olabilir. Sonucta beta hcgniz gebelik oldugunu gosteriyor ama allah korusun 14 gundur kanama varsa riskli bi durum var demektir bence.

Allah bağışlasın biz isteyenlere de nasip etsin inşallah
Amin insallah en tez vakitte saglikli bir sekilde nasip olur Yazdiklarinizi okudum ama bence hemen ustune denemeyin en az 1 2 ay denemeniz daha saglikli bi gebelik elde etmenizi saglar bence. Doktor degilim ama sonucta yani kimyasalda olsa dusuk sonucta. Vucudun rahmin kendini toparmasi gerekiyor. Yine de siz bakin sizin karariniz rabbim hakkinizda hayirlisi nasip etsin

Merhabalar evet doktora gittim ve beta hcg için 2 gün sonra yani bu gün kan testi verdim beta hcg 54 e kadar düşmüş kimyasal gebelik olduğu belli ama merak ettim sebebi ne olabilir ? Yani kromozal bir hata mı vardı bebekte.. Pazartesi de tekrar kontrolüm var.. teşekkür ederim size

Canım kanama yaşadın mı çok merak ettim seni. Ben kimyasal gebelik yaşadım reglim 2 gün gecikti sadece ve regli oldum. Ağustosta kimyasal yaşadım ve şuan tekrar hamile olduğumu öğrendim 1 ay aradan sonra hamile kaldım. Sende kalabilirsin doktor bana kimyasaldan sonra vücut kendini güzel bir gebelik için hazırlıyor. Daha mükemmelini istiyor demişti. Umarım bu ay daha mükemmelini Sağlıklı sını bulmuşuzdur. Senin içinde dua edincem

Rica ederim ne demek. Buyuk ihtimalle kromozal sebeptendir. Bunu yasayan o kadar cok kadin var ki. Bende 2 kere yasadim. Tekrar saglikli hamilelik yasayabilirsiniz emin olun. Doktorunuzun tavsiyelerine kulak verin. Hakkinizda en hayirlisi en guzeli olsun insallah

Hepimizin inşallah sağ olun

merhabalar
Canım bende aynısını şuan yaşıyorum. Adet günümde HCG baktık 16 doktor hatta alttan muayene etti . Bir şey olmaz değer düşükse bile 2 gün sonra tekrarla dedi . Zaten o gün eve geldim leke gördüm dedim evet kimyasal . Hiç kanama yok ama hep leke oldu.
2. Gün parça geldi Minicik dedim bu kesin kese daha önce düşük yaptığım için tanıyordum .hafif kanama oldu ve 4 . Gün doktorun isteğiyle hormon testi yaptık ve sonuç 143 ben şok oldum nasıl olabilirdi bu daha doktora gidemedim. Dış gebelik değildir İnşallah çok korkuyorum .

Benzer bir durum yaşadım ilk önce kimyasal yaşadım bir sene sonra aynı ayda yine kimyasal dediler ama sonra dış gebelik oldugunu anladık değerim fırlamıştı kürtaj yaptılar düşmedi iğne vurdular dünyam başıma yıkılsı cok zor şeyler yaşadım şuan tekrar deniyoruz seni cok iyi anlıyorum ama korkma ilk kimyasal dediklerinde bende kafaya takmıştım dış gebeliği görünce allah beterinden korusun diyorum

Biz de 1.5 ay önce kimyasal gebelik yaşadık. Doktor beklemenize gerek yok deyince biz de beklemedik. Adetim 4-5 gecikince test verdim beta 97 çıktı. İki gün aralıklarla tekrarladığımda 151-145 ve 160 çıktı. Doktor dış gebelik olabilir o yüzden risk almadan kürtaj olmanı öneririm yoksa dış gebeliğin riskleri büyük dedi. Dün kürtaj oldum. Kürtajdan sonra beta düşmezse dış gebelik kesin, o zaman ilaçla düşüneceğiz dedi. Dün kürtaj olduktan sonra bugün yine beye değerine baktırdım. 160 tan 63 e düşmüştü. Dış gebelik değilmiş büyük ihtimal ama % 100 emin olmak için 1 hafta sonra yine kontrole gel dedi. Aslında kürtaj olmak istemiyordum ama dış gebelik riskli deyince mecbur kabul etmek zorunda kaldım

Adetim 13 gün gecikti cuma günü kan testi verdim 20,8 çıktı 1 gün sonra tekrar verdim hcg değeri 13,2 ye düştü sizde gebelik var mı?

Canım kimyasal gebelikte adetin bitim günü vücut kendi kendine kanama ile atiyo şuan benim yaşadığım gibi. Ama dış gebelikte vücut atamıyor çünkü rahim dışında dolleniyor dış gebelikte geçirdim ben ve 1 hafta hastanede yattım adet olmadım o ay hastaneye gidince senin gibi değerlerim yukseliyor ama ne bebek ne kese görünmüyordu bana bı iğne yaptılar ve iki hafta boyunca kan verdim muayene oldum hastanede bebeği dusurduelr dış gebelik kimyasaldan daha zor ama cerrahi işlem gerektirebilir ve bence doktorunu değiştir çünkü o embriyonun seni zehirleme ihtimali de yüksek biran önce müdahale etsinler. Karışık anlatmış olabilirim kusura bakma kafam çok karışık şuan düşük yapuorum ama özetle durum boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…