Bugün olmam lazımdıAdetine kac gün var cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün olmam lazımdıAdetine kac gün var cnm
Evet, baya düşüktü yani.. sonradan toparladı. O yüzden sizin oranınız gayet iyi görünüyor, işte erken öğrenmenin cilvesi bu daÇok teşekkür ederim 2 gün sonra mı %52 artmıştı
Ayy yanlış anlaşmadım demi 2 günde %52 arttı başka hastanede verdiniz düzgün çıktıEvet, baya düşüktü yani.. sonradan toparladı. O yüzden sizin oranınız gayet iyi görünüyor, işte erken öğrenmenin cilvesi bu da![]()
Şöyle oldu.Ayy yanlış anlaşmadım demi 2 günde %52 arttı başka hastanede verdiniz düzgün çıktı![]()
Anladım bana umut oldunuz yarın ilk verdiğim yerde kan vereyim biŞöyle oldu.
İlk değerim: 142
İkinci değerim: 215 (iki gün sonra, aynı yer aynı saatteydi bu)
Üçüncü değerim: 364 (yukarıdaki düşük çıkınca iki gün bekleyemedim ve ertesi gün başka yerde de verdim)
Dördüncü değerim: 442 (ilk ikisiyle aynı yerde)
Yani farklı yerde yaptırdığım üçüncü değere baktığınızda diğerlerine göre anlamsız yükselmiş çıkıyor 1 günde. Ama diğer laboratuvarda verseydim onu muhtemelen 300 lerde çıkacaktı.
Etkiliyor bana sağlık ocağındaki hemşire de söylemişti... Başka hastanelerin ölçüm cihazları falan farklı olabiliyor demişti. Bence içini ferah tut stres yapma kendinde.. bu bebeğini de senide kötü etkiler.. güzel şeyler hayal etBenim 19 47 74
74 olanı başka hastanede verdim etkiler mi bilmiyorum
Yarın akşam vereceğim canım haber veririmEtkiliyor bana sağlık ocağındaki hemşire de söylemişti... Başka hastanelerin ölçüm cihazları falan farklı olabiliyor demişti. Bence içini ferah tut stres yapma kendinde.. bu bebeğini de senide kötü etkiler.. güzel şeyler hayal etbizede yine haber et
![]()
Tamam canım hayırlı haberler olsun bana ve tüm arkadaslarimiza bu ay umut olYarın akşam vereceğim canım haber veririm![]()
Güzel sonuçlar gelecek biliyorumKan vermeye geldim kozlar dua bekliyorum![]()
İnşallah canım allahtan ümit kesilmez dedim geldimGüzel sonuçlar gelecek biliyorum![]()
Tabi canım sonuçta takip etmek zorundasın insallah banada nasip olur sağlıklı sekildeİnşallah canım allahtan ümit kesilmez dedim geldim
Canım 239 çıktı şoktayımTabi canım sonuçta takip etmek zorundasın insallah banada nasip olur sağlıklı sekildebugün doktora gittim bundan sonra gebelik beklenir gibi konuştu
Canım ilk gittiğim hastaneye gittim 239 çıktı . ŞoktayımŞöyle oldu.
İlk değerim: 142
İkinci değerim: 215 (iki gün sonra, aynı yer aynı saatteydi bu)
Üçüncü değerim: 364 (yukarıdaki düşük çıkınca iki gün bekleyemedim ve ertesi gün başka yerde de verdim)
Dördüncü değerim: 442 (ilk ikisiyle aynı yerde)
Yani farklı yerde yaptırdığım üçüncü değere baktığınızda diğerlerine göre anlamsız yükselmiş çıkıyor 1 günde. Ama diğer laboratuvarda verseydim onu muhtemelen 300 lerde çıkacaktı.
İlk beta 19 çıktığındaki test görüntün varsa atar mısın canım merak ettimCanım ilk gittiğim hastaneye gittim 239 çıktı . Şoktayım
En alttaki kaset ve üstündeki erken gebelik yaptığım gün verdim canımİlk beta 19 çıktığındaki test görüntün varsa atar mısın canım merak ettim
Ayyy gözün aydın balımmCanım 239 çıktı şoktayım
İnşallah senden de güzel haberler bekliyorum bu ayAyyy gözün aydın balımmAllah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı kalp atışı duymaya keseye olsun
bugün bana doktor bile dedi bundan sonrası gebelik oluşur diye bakalım benim ne zaman gelir
Ayy inşallah canım dua et benim için bu ay inşallah sağlıklı bir gebeliğim olurİnşallah senden de güzel haberler bekliyorum bu ayşoktayım hala hastane farkından olmuş sanırım
![]()
Maşallah çok güzel. Allah kucağına almayı nasip etsinEn alttaki kaset ve üstündeki erken gebelik yaptığım gün verdim canım