Kimyasal gebelik kanama

123zeybay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
7
0
29
Merhaba,kimyasal gebelik dedi hcg değerlerim bi artıp bi azaldı 44 22 178 41 38 61 … dün akşam inanılmaz kasık ağrım sancım ve kanamam başladı daha önce kimyasal gebelik geçiren ve bu şekilde şiddetli ağrı yaşayan var mı ne öneririzsiniz dış gebelik olma ihtimali var mı sizce

ben de kımyasal gebelık gecırdım malesef ılk gun gun epey sıddetlı bır sancım oldu. aprol ve parol ıcebılırsın dedı doktor. tüm testlerını aynı yerde mı yaptın. adetten 1hafta 10 gun sonra baslayan ve beta hcgnın dustugu seklıyle kımyasal oluyor. dıs gebelıkte bya yukselıyor hcg sende oyle olmamıs gibi çok geçmiş olsun..

Geçmiş olsun,kanamanız başladığında doktorunuza göründünüz mü ben henüz gitmedim kanama bittikten sonra hcg testi veririm diye düşündüm ama sol kasığımda çok şiddetli kramp ve ağrı var.. hcg testlerini 44 41 38 olanı aynı hastanede yaptım diğerleri farklı hastane sonuçlar test cihazlarına göre farklılık gösteriyormuş ama yükselip inen değerler beni korkutuyor kürtaj yada ameliyata herhangi bi işleme gerek kalır mı diye korkuyorum ilk gebeliğim kanama devam ederken test yaptırabiliyor muyum

ben de sızın korkunuzu yasadım aynı sekılde 100-112-70 2 gün aralarla gördüm doktor ağrın fazla olursa aprol ya da parol ıcebılırsın dedı benım de sol kasığımda cıddı bı agrı oldufelaket bır sancı ve sanki kazınma gıbıydı.bugun ve bu gece bırazcık zorlayabılrı sıcak su torbası hep karnınıza hem ayaklara koyun rahatlatıyor malesef ilk 2 gün bunu yasadım ilaç da ıcmedım keser dıye korktum açıkcası o sancıyı cektım. bugun5. gün kanamamda bugun bı kontrole gıttım doktor çişin sıkışık olarak gel demişti. ultrasonla baktı, rahim duvarın ıncelmıs ve tamamen temızlenmıs dedı. tekrar beta hcgye gerek duymadı. muayaneden sonra ve kanama bıttıkten sonra da bebek çalışmalarına devam etmemi söyledi :)

Ay çok geçmiş olsun bunları duymak az da olsa rahatlattı beni bende sıcak su torbası koyuyordum ama iyi geliyor mu daha mı kötü yapar bilemedim inşallah bende de bi problem yaşamadan sizinki gibi gebelik sonlanır

bıseycık olmaz sıcak su torbasından rahatlatıyor ayaklarını da uzatın yatıp dinlenin bugün. çok zor günler biliyorum ama atlatıp güzel haberlere kavuşacağımızı umuyorum. eğer aklınızda soru ısaretı kalacak gıbı olursa kanama bıttıgınde doktora gıdın bır baksın. bugun doktor rahmın temızlendıgını soyledıgınde ben rahatladım cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…