- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 37
-
- Konu Sahibi Dilekbltylmz1
sagol canim amin insallah ne dusuncegmi ne yapacagmi bilmiyrm.kanama normal mi devam ediyo parca geliyo mu yani gelecek mi suan normal kahverengi adet kanamasi gibi arada kirmizi gibi cok az az agrimda yok normal miCanım normalden biraz daha uzun süren veya yoğun bir kanaman olabilir. Adet döngün değişir mi bilemiyorum ben bir sonraki ay hamileydim çünkü tekrar. Kanaman bitince değerin de sıfırlanmış olur zaten merak etme. Geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda tatlı tatlı bebişler nasip etsin :)
tesekkur ederim benmde adetlrm pihtilidr kanama basladi suanda ama normal kahverengi kirmizi insallah bi an once sökülürüm ya parca gelirsede gelsin yeterki temizlensn gerci dr ultrasonda rahimde yada herhangi bi yerde bisey yok dedi 2 gunsonra tekrar cagardiHerkesin farklı olabilir canım benim normal adetlerimde de kan pıhtısı gelirdi. Dolayısıyla kimyasaldan sonra da geldi. Ama sende illa gelecek diye bir şey yok. Ama gelirse korkma
tesekkur ederim insallah oyle olur agri falanda yok normal kanama suanda goguslerm hala sizliyo normaldr herhalde dimiKanama normal geliyor.adet kanamsindan belki biraz daha yogun olabilir parca parca bisey gelmiyor.adet oluyorsun gibi birsey korkma
Bende gecirdim canimagri yok asiri benim normal adetm naslsa oyle gecti.hislerini cok iyi anliyorum.umarim birdaha bunu yasamassin.bende suan tekrar hamileyim dokt ikinci kez olmasndan suphelenyor kimyasal gebeligimin cunku bta hcg son tahlilde az artmis bekliycem persembeye kadartesekkur ederim insallah oyle olur agri falanda yok normal kanama suanda goguslerm hala sizliyo normaldr herhalde dimi
geçmiş olsun cnm ben mart ayında bi kimyasal gebelik yaşadım on gün kanamam geldi yoğun ve ilk beş gün falan çok ağrım oldu..malesef bide geçe ay yaşadım onda da yedi gün kanamam oldu ama ağrım normal adet ağrısıydı..ve ikisinde de adet düzenim bozulmadı..kanaman başlayınca da zaten değer düşmeye başlıyo ve bi kaç gün içinde sıfırlanıyo onu iyi takip et çünkü allah korusun dış gebelik mol gebelik durumları falan oluyomuş doktorum sıfırlanana kadar takip ettirdi..rabbim isteyen herkese nasip etsin inş bizleredebugun kanamam basladi dun deger 517 bugun 339 dr a gittim usg muayne yapildi kese yok tuplerde yok bisey gozukmedi dr biokimyasal gebelik dedi kendilignden düşecek dedi yani nasip olmadi bana hevesim bogazimda dugum gibi kaldi.bu kanama ne kadar surecek normal adet kanamam basladi.kac gun surer adet dongum degisir mi ne zaman sifirlanacaj degerim bilgisi olan yazabilir mi
kac ay sonra kaldin hamile.insallah normal gebeliktr simdiki canim allah tekrar yasatmaisnBende gecirdim canimagri yok asiri benim normal adetm naslsa oyle gecti.hislerini cok iyi anliyorum.umarim birdaha bunu yasamassin.bende suan tekrar hamileyim dokt ikinci kez olmasndan suphelenyor kimyasal gebeligimin cunku bta hcg son tahlilde az artmis bekliycem persembeye kadar
onu nasil yaptrcm dr dan istersem direk yapar mi bana.insallah tekrari olmaz ya simdiden o korkulara kapildim cok korkuyrom allah tekrarini yasatmasin daha simdiden nasil toparlancm diye dusunuyrmgeçmiş olsun cnm ben mart ayında bi kimyasal gebelik yaşadım on gün kanamam geldi yoğun ve ilk beş gün falan çok ağrım oldu..malesef bide geçe ay yaşadım onda da yedi gün kanamam oldu ama ağrım normal adet ağrısıydı..ve ikisinde de adet düzenim bozulmadı..kanaman başlayınca da zaten değer düşmeye başlıyo ve bi kaç gün içinde sıfırlanıyo onu iyi takip et çünkü allah korusun dış gebelik mol gebelik durumları falan oluyomuş doktorum sıfırlanana kadar takip ettirdi..rabbim isteyen herkese nasip etsin inş bizleredebide pıhtılaşma testi ni yaptırmanı tavsiye ederim cnm
hmm bende oyle yaparim ozaman edirne tip fakultesine gidiurm bende dedgn bolume giderm su kanama bitsin hayirlisiyla insallahçok zor cnm biliyorum ama allah beterinden saklasın bidahada yaşatmasın inş. ben tıp fakültesine hematoloji bölümüne gitmiştim bir düşüğüm var pıhtılaşma testi için geldim dedim ve yaptılar bende heterozigot pıhtılaşma çıktı cnm inş sende yoktur.ama önlem almakta lazım
hic korunmadan mi ne guzel allah kucağına almayi nasip etsin ben cok korkuyrm tekrari olur mi diye insallah banada bu sekilde nasip olur ya cok bahtsizm hep kotu olaylar beni buluyoCanin bende gecirdim kimyasal bir hafta kanamam oldu adet görmeden tekrar hamile kaldim 22 haftadayim su an insallah isteyen herkese nasip etsin rabbim
ayy amin canim insallah umut oldunuz vallah insallah banada boyle nasip olur bundan sonrakini kucagima alayim bende tadayim bu duyguyu herkese nasip olsunBen mayista kimyasal gebelik geçirdim ağustosda hamile idim.. Doktor korunma dedi .. Adetten biraz farkli olarak kan pihtisi gbi oldu ve adet dongum degismedi benim..cok gecmis olsun canim .. En kisa zamanda Rabbim nasip etsin:)
insallah banada tekrar saglikli bi gebelik nasip olurda bu sefer kucağıma alırım canim tek istegm buÖyle deme canim zaten kimyasal sağlikli olmadigi için vücut atarmis agustosun 29 unda kanamam basladi bir hafta sürdü adet beklerken eylülün 6sinda tekrar hamile oldugumu ögrendim hiç korunmadim bu arada
Aminn canim kimyasal dan sonra daha kolay hamile kalınıyor.. Ben memlekette oldugum icin 3.ay kaldimayy amin canim insallah umut oldunuz vallah insallah banada boyle nasip olur bundan sonrakini kucagima alayim bende tadayim bu duyguyu herkese nasip olsun