kimyasal gebelik hakkinda bilgisi olan

Aminn canim kimyasal dan sonra daha kolay hamile kalınıyor.. Ben memlekette oldugum icin 3.ay kaldim :KK66: sen denemelere devam et:halay:
kanama bitsin basliucmda artik bu kadar incelemiycm olursa olur canim kismet artik ama benm kanamam gelmiyo yaa durdu kahverengi akintim sonradan mi cogalcak hic agrimda yok

bugun kanamam basladi dun deger 517 bugun 339 dr a gittim usg muayne yapildi kese yok tuplerde yok bisey gozukmedi dr biokimyasal gebelik dedi kendilignden düşecek dedi yani nasip olmadi bana hevesim bogazimda dugum gibi kaldi.bu kanama ne kadar surecek normal adet kanamam basladi.kac gun surer adet dongum degisir mi ne zaman sifirlanacaj degerim bilgisi olan yazabilir mi
Hafta olarak hamilelik ne kadar surdu ogrenebikirmiyim

Hafta olarak hamilelik ne kadar surdu ogrenebikirmiyim
son adet tarihm 28 kasim beklenen 28 aralik iki gun yani 30 aralik kan verdim 2.1 dr suphelende bekleyn dedi dort bes gun gecti evde idrar testi yaptm net pozitifi gordum kipkirimiziudi.sali yani yarin icin randevu aldm gidecektm ama dun kahvernegi akinti geldi kan aldilar deger 517 sabahsi yani bugun pembe suli akintiyla kan geldi 339 usg ile baktilar rahimde tuplerde hic biseu yok kimyasal denildi sata gore 6. haftaya girmem lazim ama gec dollenms sanirm pek net degil haftasi yani

Merhaba canım çok geçmiş olsun :KK43: çok üzüldüm yazıyı okurken kendimi gördüm bende geçen aralıkta yaşadım benimde ilk 2 gün normal kahverengi olarak başladı sonra çok gelmeye başladı normal adetim gibi 6 gün sürdü ilk 2 gün 3 ağrı oluyordu birazcık oda sonra düzeldi ve hastam olmam lazımdı ama daha olmadım bende bekliyorum şuan.. allah bir daha yaşatmasın canm ..

Merhaba canım çok geçmiş olsun :KK43: çok üzüldüm yazıyı okurken kendimi gördüm bende geçen aralıkta yaşadım benimde ilk 2 gün normal kahverengi olarak başladı sonra çok gelmeye başladı normal adetim gibi 6 gün sürdü ilk 2 gün 3 ağrı oluyordu birazcık oda sonra düzeldi ve hastam olmam lazımdı ama daha olmadım bende bekliyorum şuan.. allah bir daha yaşatmasın canm ..
amin canim insallah benkmde2oyle olcak sanirim simdilik az az geliyo

Evet canım üzme kendini canım bende ilk bir hafta üzüldüm ama sonra yicek ekmegi yokmuş demek korunma bu ay dene daha erken oluyor mus bu durumlarda
korunmuycm ama üstünede dusmuycem canim daha cok yipranmayayim diye nasip diycem elimden bisey gelmiyo ki zaten keske elimde olan bisey olsa

X