slm kızlar,1.5 yıllık evliyim 1.5 sene önce kimyasal gebelik yaşadım,ama sonra hiç hamile kalamadım,aranızda böyle olupda normal hamile kalan varsa bana yardımcı olabilirmi,kimyasal gebelik bir kadının aslında hamile kalabiliyo olması demekmi,tüplerin açık olduğunun göstergesimi?cvplarınızı bekliyorum,çok üzülüyorum,artık bende bebek istiyorum
meraba tabiki tekrar hamile kalabilirsin çok arkadaşım var 1.si kimyasal olan ama ardından 2.si dünyaya gelen bu konuyu kafana takma alakası yok bence hayırlsıı hakkında....
Benim kuzenimin 7 sene çocuğu olmadı.Sonra tüp bebek yaptılar.ikinci çocuğu bir dahada düşünmedi.Aynı yollardan geçmek çok zor Allah buna ömür versin diyordu.Evliliğinin 11 . yılında kendiliğinden 2. bebeğe hamile kaldı.Olmuyor diye korunmuyordu.Doktora hastayım şiştim rahatsısızm diye gitti hamilesin deyince acaip şok olmuştu.Şİmdi biri tüp bebek öbürü normal iki çocuk annesi.Onun için hiç kafana takma hayırlısıyla Allah nasip etsin inşallah.
Merhaba bende kimyasal gebelik geçirdim.Bu gebe kalabiliyor olduğunu gösteriyor.Düşük yaparak sonuçlandı.Bana herkez daha kolay hamile kalırsın dediler çünkü düşükte rahim kendini temizliyormuş.Doktorumun tavsiyesiyle 2 ay korundum.Korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım :) ve şu anda 10+4 günlük gebeyim.Allahıma şükür herşey yolunda .Sende hiç umudunu kesme çook iste olur inşallah
zaten yakında dr.gidicem,içim birazda olsa rahatladı,aradan çok uzun zaman geçince elimde olmadan endişelendim,her ay hamilemiyim diye düşünmekden bıkdım,benim adet öncesi belirtilerim gebelik belirtileriyle aynı,o yüzden kafayı yiyorum her ay,bide benimperiyodum 24 günde bir,bi dr.bana senin bebeğin olmaz olsada hep düşer demişdi,çok erken oluyormuşum:.(