• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik geçirip beta değeri geç düşenlşer

Pisik2521

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2020
558
En iyi cevaplar
1
192
18
35
Merhaba arkadaşlar ben 2 kimyasal gebeliğimi yaşıyorum bat dan 2gün sonra kanama ile düşürdüm ilk değerim sabah 13 çıktı ertesi gün kanama oldu kanamdan 3gğn sonra tekrar kan testi yaptım 14 cıkmıştı be bir hafta sonra tekrar kontrol için baktıpımda 12 di değerim bu şekilde olup değeri geç düşen oldı mu benim zaten çok düşük bir değer hızlıca sıfırlanmaz mıydı ? Deneyimi ve bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen 🙏

Görüştüm dış gebelik galıba kımyasal sanmıştım ana değil değerim bir düşüp bir artıyor düşük değerler nasıl olur bilmiyorum p tesi doktora gidecem

Görüştüm dış gebelik galıba kımyasal sanmıştım ana değil değerim bir düşüp bir artıyor düşük değerler nasıl olur bilmiyorum p tesi doktora gidecem
İnşallah köyü birsey yoktur canım ben kimyasal geçirirken değerim yavaş arttı sonrasında Bi kanama oldu beta verdim düşüşe giçti o arada bi lekelenme ler oldu sıfırlanınca da kanama adet oldum

Back
X