Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iki kez geçirdim çokta önemli durum değil aksine iyi durum içindeki sağlıksız embriyoyu dışarıya atmış oldu allah korusun ilerde bebek'te ciddi problemler olurdu, zâten kimyasal gebelik sağlıklı gebeliğin habercisidir derler. Ballı süt bitter çikolata ve kırmızı ete yer ver hazır paketten uzak durun. Onun dışında ovülasyon testiyle takip yapabilirsiniz :)Merhaba kızlar. Yakın zamanda kimyasal gebelik geçirdim, ilk gebeliğimdi. Bu süreçten geçmiş olanlar tekrar ne zaman hamile kaldınız? Nelere dikkat ettiniz? Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim
Tamamdır teşekkür ederimBen iki kez geçirdim çokta önemli durum değil aksine iyi durum içindeki sağlıksız embriyoyu dışarıya atmış oldu allah korusun ilerde bebek'te ciddi problemler olurdu, zâten kimyasal gebelik sağlıklı gebeliğin habercisidir derler. Ballı süt bitter çikolata ve kırmızı ete yer ver hazır paketten uzak durun. Onun dışında ovülasyon testiyle takip yapabilirsiniz :)
Ovulasyon testi ile takip ederek gebe kaldım kimyasal oldu, kanamam başladı. Bitince ovulasyona yeniden başladım yumurtlama gördüm ve bir daha adet olmadim, bu sefer sağlıkla devam ediyor çok şükür darısı başınıza, ovulasyonla takip etmeye başlayın derim.Merhaba kızlar. Yakın zamanda kimyasal gebelik geçirdim, ilk gebeliğimdi. Bu süreçten geçmiş olanlar tekrar ne zaman hamile kaldınız? Nelere dikkat ettiniz? Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim
Ben de ovulasyon ile hamile kaldım sizinle aynı süreçten geçtim. Kanamam bitince tekrar ovulasyon deneyeceğim. İnşallah sizin gibi sağlıklı bir gebeliğim olurOvulasyon testi ile takip ederek gebe kaldım kimyasal oldu, kanamam başladı. Bitince ovulasyona yeniden başladım yumurtlama gördüm ve bir daha adet olmadim, bu sefer sağlıkla devam ediyor çok şükür darısı başınıza, ovulasyonla takip etmeye başlayın derim.
Kimyasal sonrası kanama bitince kaçıncı gün yumurtlama gördünüz acaba?Ovulasyon testi ile takip ederek gebe kaldım kimyasal oldu, kanamam başladı. Bitince ovulasyona yeniden başladım yumurtlama gördüm ve bir daha adet olmadim, bu sefer sağlıkla devam ediyor çok şükür darısı başınıza, ovulasyonla takip etmeye başlayın derim.
31 gun sonra gördümKimyasal sonrası kanama bitince kaçıncı gün yumurtlama gördünüz acaba?
3 ay içinde 2 kez kimyalsal gebelik yaşadım kan pıhtılaşma problemim çıktı ve 9 aydır gebe kalmayı bekliyorumMerhaba kızlar. Yakın zamanda kimyasal gebelik geçirdim, ilk gebeliğimdi. Bu süreçten geçmiş olanlar tekrar ne zaman hamile kaldınız? Nelere dikkat ettiniz? Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim
Kan pıhtılaşma için hangi test yapılıyor peki?3 ay içinde 2 kez kimyalsal gebelik yaşadım kan pıhtılaşma problemim çıktı ve 9 aydır gebe kalmayı bekliyorum
Teşekkürler31 gun sonra gördüm
Genetik testler ve kan pıhtılaşma testleriKan pıhtılaşma için hangi test yapılıyor peki?
TeşekkürlerGenetik testler ve kan pıhtılaşma testleri
Rica ederim zaten kimyasal olduğunda 2 3 kez doktorlar mutlaka yapıyorlar canım umarım tez zamanda gebelik haberi alırsınTeşekkürler
İNŞALLAH ilk ve sonuncu olur canım aminnn çok sağolRica ederim zaten kimyasal olduğunda 2 3 kez doktorlar mutlaka yapıyorlar canım umarım tez zamanda gebelik haberi alırsın
İNŞALLAH ilk ve sonuncu olur canım aminnn çok sağol
Meraba canım bende kimyasal geçirdim geçen sefer sen hemen ertesi aymı yine kaldın hamileOvulasyon testi ile takip ederek gebe kaldım kimyasal oldu, kanamam başladı. Bitince ovulasyona yeniden başladım yumurtlama gördüm ve bir daha adet olmadim, bu sefer sağlıkla devam ediyor çok şükür darısı başınıza, ovulasyonla takip etmeye başlayın derim.
Merhaba B beyzosh belirtiniz neydi acaba bugün transferimin 9. Günü kan tahlilimde hcg 16 çıktı test günüm yarınMerhaba kızlar. Yakın zamanda kimyasal gebelik geçirdim, ilk gebeliğimdi. Bu süreçten geçmiş olanlar tekrar ne zaman hamile kaldınız? Nelere dikkat ettiniz? Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim
Evet, çok şükür öyle nasip oldu ovulasyonla takip etmek dışında bişey yapmadım ekstra. Diyetteydim birde üç ay, ikisinde gebelik olduMeraba canım bende kimyasal geçirdim geçen sefer sen hemen ertesi aymı yine kaldın hamile
Çok sevindim canım sağlıkla ilerler inşallah bende ovülasyon aldım geçen ay ilk kez denedim ama kimyasal oldu yine bu ay aldım yine ovülasyonla takip ediyorum hayırlısı inşallah benimde olurEvet, çok şükür öyle nasip oldu ovulasyonla takip etmek dışında bişey yapmadım ekstra. Diyetteydim birde üç ay, ikisinde gebelik oldu