Gebeliğe Hazırlık Kimyasal Gebelik Geçirenler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

beyzosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
3.014
5.355
Merhaba kızlar. Yakın zamanda kimyasal gebelik geçirdim, ilk gebeliğimdi. Bu süreçten geçmiş olanlar tekrar ne zaman hamile kaldınız? Nelere dikkat ettiniz? Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim🙏

Merhaba kızlar. Yakın zamanda kimyasal gebelik geçirdim, ilk gebeliğimdi. Bu süreçten geçmiş olanlar tekrar ne zaman hamile kaldınız? Nelere dikkat ettiniz? Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim🙏
Ben iki kez geçirdim çokta önemli durum değil aksine iyi durum içindeki sağlıksız embriyoyu dışarıya atmış oldu allah korusun ilerde bebek'te ciddi problemler olurdu, zâten kimyasal gebelik sağlıklı gebeliğin habercisidir derler. Ballı süt bitter çikolata ve kırmızı ete yer ver hazır paketten uzak durun. Onun dışında ovülasyon testiyle takip yapabilirsiniz :)

Ben iki kez geçirdim çokta önemli durum değil aksine iyi durum içindeki sağlıksız embriyoyu dışarıya atmış oldu allah korusun ilerde bebek'te ciddi problemler olurdu, zâten kimyasal gebelik sağlıklı gebeliğin habercisidir derler. Ballı süt bitter çikolata ve kırmızı ete yer ver hazır paketten uzak durun. Onun dışında ovülasyon testiyle takip yapabilirsiniz :)
Tamamdır teşekkür ederim 🙏🌸

Ovulasyon testi ile takip ederek gebe kaldım kimyasal oldu, kanamam başladı. Bitince ovulasyona yeniden başladım yumurtlama gördüm ve bir daha adet olmadim, bu sefer sağlıkla devam ediyor çok şükür 🙏 darısı başınıza, ovulasyonla takip etmeye başlayın derim.

Ovulasyon testi ile takip ederek gebe kaldım kimyasal oldu, kanamam başladı. Bitince ovulasyona yeniden başladım yumurtlama gördüm ve bir daha adet olmadim, bu sefer sağlıkla devam ediyor çok şükür 🙏 darısı başınıza, ovulasyonla takip etmeye başlayın derim.
Ben de ovulasyon ile hamile kaldım sizinle aynı süreçten geçtim. Kanamam bitince tekrar ovulasyon deneyeceğim. İnşallah sizin gibi sağlıklı bir gebeliğim olur 🙏

Kimyasal sonrası kanama bitince kaçıncı gün yumurtlama gördünüz acaba?

3 ay içinde 2 kez kimyalsal gebelik yaşadım kan pıhtılaşma problemim çıktı ve 9 aydır gebe kalmayı bekliyorum

Meraba canım bende kimyasal geçirdim geçen sefer sen hemen ertesi aymı yine kaldın hamile

Kızlar merhaba ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yunurtlama gördüm ancak degerlendiremedim o geceyi ertesi gün çatlama oldu testim siliklesti ve çatlama günü dahil 3 gün değerlendirdim çatlama günü sonrası 2 gün olucak şekilde çatlama gününün gecesinden beri ara ara kasıklarımda batma oluyor onun dışında hiç bir şeyim yok ve ağzımda metalik bir tat var gebelik oluşuyor mudur sizce yumurtlama gününü degerlendiremedim diye çok tereddüt ettim 🥺

Meraba canım bende kimyasal geçirdim geçen sefer sen hemen ertesi aymı yine kaldın hamile
Evet, çok şükür öyle nasip oldu 🙏 ovulasyonla takip etmek dışında bişey yapmadım ekstra. Diyetteydim birde üç ay, ikisinde gebelik oldu

Evet, çok şükür öyle nasip oldu 🙏 ovulasyonla takip etmek dışında bişey yapmadım ekstra. Diyetteydim birde üç ay, ikisinde gebelik oldu
Çok sevindim canım sağlıkla ilerler inşallah 🙏 bende ovülasyon aldım geçen ay ilk kez denedim ama kimyasal oldu yine bu ay aldım yine ovülasyonla takip ediyorum hayırlısı inşallah benimde olur

X