Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik gecirenler??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gebelik çıkmayabilir bence çünkü bu ovülasyon testleri idrardaki minicik dalgalanmayı bile hissediyor belki çok yenidir benim üst üste koyu çıkmıştı adet bitiminde 3 gün boyunca sonra erken gebelik testinde gebelik çıktı kimyasaldı tabi ama o çift çizgi inanılmazdı🥰 Aşırı mutlu olmuştum tekrar görmek nasip olur umarım ikimize de
Ayyyy aminnnn inşllahh yaaa dua ediyorum umarım bu ay sağlıklı evlat ile müjdeleniriz hepimize dua ediyorum 🙏🙏ben ovü testine devam edecem bakalım nasıl olucak allah yazmıştir ya inşllah 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

Ayyyy aminnnn inşllahh yaaa dua ediyorum umarım bu ay sağlıklı evlat ile müjdeleniriz hepimize dua ediyorum 🙏🙏ben ovü testine devam edecem bakalım nasıl olucak allah yazmıştir ya inşllah 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
İnşallah canım haber ver yine bende perşembe günü test yapıcam bakalım 2 gün kalmış oluyor😍

Kızlar be durumdasıınız merakla bekliyorum
Kan testim negatif canım maalesef adet olmadım daha belirti de yok artık bi an evvel oluyum diyorum bat 23.24 tü gebe olsaydım çıkardı çünkü kimyasal gebelikte geç döllemme söz konusu değildi demekki geç döllenme de olmuyır ben de

Merhaba hanımlar ben de kimyasal gebelik yaşadım. Söyle 3 aydır deniyorum bu arada çok şükür bir oglum var 5 yaşın da ara vermiştik şimdi ikinciyi istiyoruz.ekim ayın da adetimi 2 gün geçince test yaptım negatif beş gün geçti test yaptım pozitif kan verdim 27.89 cıktı iki gün sonra tekrar verdim 18.73 e düştü 12 gunluk gecikmenin sonun da adet gördüm. 2. Deneme kasim korunmasız birliktelik.oldu gün aşırı adete 2 gün kala test yaptım evde yine silik çizgi cıktı gecikmenin ikinci günü adet gördüm. Bu ay 3.denememiz adete iki gün var ve ben sabah dayanamayip test yaptım ilk 5 dk da ikinci silik çizgi cıktı ve ben yine korkuyorum. Aslın da kendime kızıyorum neden yaptım ki. Var mi böyle durum yaşayanlar...

Eklentiler

• 20201217_122912.jpg
    20201217_122912.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 174
  • 20201217_122835.jpg
    20201217_122835.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 155
Merhaba hanımlar ben de kimyasal gebelik yaşadım. Söyle 3 aydır deniyorum bu arada çok şükür bir oglum var 5 yaşın da ara vermiştik şimdi ikinciyi istiyoruz.ekim ayın da adetimi 2 gün geçince test yaptım negatif beş gün geçti test yaptım pozitif kan verdim 27.89 cıktı iki gün sonra tekrar verdim 18.73 e düştü 12 gunluk gecikmenin sonun da adet gördüm. 2. Deneme kasim korunmasız birliktelik.oldu gün aşırı adete 2 gün kala test yaptım evde yine silik çizgi cıktı gecikmenin ikinci günü adet gördüm. Bu ay 3.denememiz adete iki gün var ve ben sabah dayanamayip test yaptım ilk 5 dk da ikinci silik çizgi cıktı ve ben yine korkuyorum. Aslın da kendime kızıyorum neden yaptım ki. Var mi böyle durum yaşayanlar...
Yokmu böyle bir tecrübe yaşayan acaba:/

X