Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aslında hamilelik değil hamilelik oluşmadan vücut sonlandırıyor biz acele ettiğimiz için çok erken öğreniyoruz hcg artışını doktorlar bunun çok normal olduğunu 10 kadından 8,inin yaşadığını söylüyor yani aslında hamilelik düşüncen olmasa test yapmasan şuan reglin gecikti sanacaktın genellikle ya o ay ki yumurtanın kalitesinin düşük olmasından ya da kalitesiz spermin döllenmesinden kaynaklı oluyor önlenebilir bişey değil 3 tekrardan sonra araştırmaya tabi tutuluyor kanda pıhtılaşma var mı diye sen önlem olarak coraspine başlayabilirsin günde 1 tane iç ben öyle yapıyorumKızlar bu ay kimyasal gebelik geçirdim adetim hala devam ediyor 23 ünde doktora gidicem kan testi yaptırmaya sifirlanicak dedi doktor. Bir daha kimyasal yaşamamak ve nedenini öğrenmek istiyorum. Ne gibi testler yapmalıyım ara vermeli miyim nasıl bir yol izlemeliyim
2 günde bir 2 katına çıkması lazım canım 5 günde Biraz az yükselmiş gibi ama sen yine de bekle bakalım inşallah bebeğin tutunurDoktorum bu 197 den 397 çıkmasını sağlıksız gebelik gözüküyor şuan dedi ve ben korkuyorum o yüzden iki hafta doktora gitmeme kararı aldım belki bebeğim daha çok küçüktür sürekli gitmek istemiyorum hem ben kötü oluyorum hemde modum moralim düşüyor bana akıl verirseniz çok sevinirim
En son hastaneye gittiğimde 6 hazirhandı hiç bilmiyorum canım ya bazen etrafımdan duruyorum böyle şeyler olur filan diyorlar normal diyorlar sonra burdan yazıları okuyunca moralim bozuluyor dediğin gibi iki güne iki katı olması lazımmış doktorda saglıksiz gebelik gözüküyor şuan dedi bakalım ne olacak hayırlısı2 günde bir 2 katına çıkması lazım canım 5 günde Biraz az yükselmiş gibi ama sen yine de bekle bakalım inşallah bebeğin tutunur
Benim doktorum denemeye devam et dedi fakat 2 ay benim regllrim çok kötü geçti koca koca pıhtılar düştü ve hamile kalamadım zaten bu ay normale döndü sanırım rahim anca toparlandıKızlar kimyasal gebelik olunca ne kadar sonra hamile kaldınız ? Dr bana rahmin toparlanması icin 3-6 ay beklenmeli dendi bana çok geldi zaten 1,5 senedir uğraşıyoruz 2 kaybım var bunun dışında kalp durması sonucu kürtaj olmustum onları bekledik 3-5 ay hepsini aynı süre içinde 1,5 sene oldu![]()
Anladım canım suan 3.ayinizdamisiniz ? Sebep için bisey dedi mi bana söylemedi neden böyle oldu acaba ?Benim doktorum denemeye devam et dedi fakat 2 ay benim regllrim çok kötü geçti koca koca pıhtılar düştü ve hamile kalamadım zaten bu ay normale döndü sanırım rahim anca toparlandı
Bi sebebi yok doğal seleksiyon dedi yumurta kalitesiz olabilir sperm kalitesi olabilir o ay dedi şuan kimyasaldan sonra 3. Denemem bakalım bu ay hamile kalabilecek miyimAnladım canım suan 3.ayinizdamisiniz ? Sebep için bisey dedi mi bana söylemedi neden böyle oldu acaba ?
İnsallah canım bu ay kalırsınBi sebebi yok doğal seleksiyon dedi yumurta kalitesiz olabilir sperm kalitesi olabilir o ay dedi şuan kimyasaldan sonra 3. Denemem bakalım bu ay hamile kalabilecek miyim
İlaç kullanıyor musun canım ben de test yaptırmadım ama ne olur ne olmaz coraspin içiyorumİnsallah canım bu ay kalırsınbende kan pıhtılaşması var bide
Aynen canm coraspin iciyorumİlaç kullanıyor musun canım ben de test yaptırmadım ama ne olur ne olmaz coraspin içiyorum
Coraspine nin zararı yok mu doktora danışmadan kullaniliyor muBu aslında hamilelik değil hamilelik oluşmadan vücut sonlandırıyor biz acele ettiğimiz için çok erken öğreniyoruz hcg artışını doktorlar bunun çok normal olduğunu 10 kadından 8,inin yaşadığını söylüyor yani aslında hamilelik düşüncen olmasa test yapmasan şuan reglin gecikti sanacaktın genellikle ya o ay ki yumurtanın kalitesinin düşük olmasından ya da kalitesiz spermin döllenmesinden kaynaklı oluyor önlenebilir bişey değil 3 tekrardan sonra araştırmaya tabi tutuluyor kanda pıhtılaşma var mı diye sen önlem olarak coraspine başlayabilirsin günde 1 tane iç ben öyle yapıyorum
Kimyasal gebelikte ara verilmiyor denemeye devam edebılırsın dedı doktorum ama ılk once dıger adet gününün ucuncu günü hormon testı yaptırıp ne eksıkse ılacla tedavı edılecek ben ona göre tekrar deneyecegım hormon testı yaptırabılırsınKızlar bu ay kimyasal gebelik geçirdim adetim hala devam ediyor 23 ünde doktora gidicem kan testi yaptırmaya sifirlanicak dedi doktor. Bir daha kimyasal yaşamamak ve nedenini öğrenmek istiyorum. Ne gibi testler yapmalıyım ara vermeli miyim nasıl bir yol izlemeliyim
Ara vermedim bende doktor dedi ama hormon testi yaptirmadim yaptirabilirim dimi devlet hastanesinde desem yaparlar mi. Şuan sadece diofol kullaniyorumKimyasal gebelikte ara verilmiyor denemeye devam edebılırsın dedı doktorum ama ılk once dıger adet gününün ucuncu günü hormon testı yaptırıp ne eksıkse ılacla tedavı edılecek ben ona göre tekrar deneyecegım hormon testı yaptırabılırsın
Evet devlet hastanesınde yaptırabılırsın bende orda yaptıracagım ben sadece folık asıt kullanıyorum bu ılac ısmını bılmıyorumAra vermedim bende doktor dedi ama hormon testi yaptirmadim yaptirabilirim dimi devlet hastanesinde desem yaparlar mi. Şuan sadece diofol kullaniyorum
Folik asit d3 b12 iyot var içerisinde iki doktora ciktim sorduğum da ikiside onayladiEvet devlet hastanesınde yaptırabılırsın bende orda yaptıracagım ben sadece folık asıt kullanıyorum bu ılac ısmını bılmıyorum
Merhaba diofol den memnun musunjz? Benimde dr um şimdi onu önerdi ama çok bilgi bulamadm hakkındaAra vermedim bende doktor dedi ama hormon testi yaptirmadim yaptirabilirim dimi devlet hastanesinde desem yaparlar mi. Şuan sadece diofol kullaniyorum