Kimyasal gebelik geçirenler ne olur yardım ddin

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.703
1.416
Kızlar selam, kimyasal gebelik yaşayanlar değerleriniz en çok kaça kadar yükseldi.

Az önce bir yorumda gördüm 100 olur en fazla yazmış birisi kafam karıştı.

Ben daha önce kimyasal geçirdim 46 çıkmıştı sonra 20lere düştü ve zaten regl oldum.

Ama şimdi değerlerim;

24 Mart 99
27 Mart 200
29 Mart 242
31 Mart 385
5 Nisan 250

degerler böyle yüksek iken kimyasal olmaz mı yani

Canım gün aşırı verdiğin kan tahlilinde en az 2 kat artış beklenir bu şekilde düzensiz artışlar kimyasal gebelikte görülüyor. Dış gebeliktede fırlama veya düzensiz değerler olur genellikle mutlaka ultrasonla bir muayene olmalısın

Kimyasal gibi gorunuyor, uzgunum

Doktor yıllardır beklediğim için kıyamadı heralde cumartesi bir kere daha bakalım ilaçları bırakma dedi ama bu 3.kaybım olacak boşu boşuna ilaçları yüklenmeye gerek yok kimyasal geçirmiştim biliyorum öyle olduğunu kendimi hazırladım ama nedense bir arkadaş öyle yazmış cok karıştı kafam sormak istedim
Teşekkür ederim arkadaşlar crvapladiginiz için

Çok zor biliyorum ama üzülme bu durum hamile kalabiliyosun demektir nasıl bir tedavi sürecin var bilmiyorum fakat tekrarlıyorsa ve uzun süre geçmişse farklı bir şeyler denemeni tavsiye ederim. Kimyasal gebelikten sonra adet bile olmadan sağlıklı bir gebeligim oldu inofolic kullanmıstim pkos + prolaktin yuksekligim vardı

Hiç boş bırakmadan yine deneyeceğim bilmiyorum bir sebebi yok kaç kere tüp bebek yaptırdım yine tutmadı
Dua edin bizim gibi olanlara ne olur Allah rızası için

Hiç boş bırakmadan yine deneyeceğim bilmiyorum bir sebebi yok kaç kere tüp bebek yaptırdım yine tutmadı
Dua edin bizim gibi olanlara ne olur Allah rızası için
Edicem stres yapmayın ne olur Rabbim ne derse o olur tıp bir yere kadar. Allah hayırlısı ne olacaksa öylesini nasip etsin bu şekilde dua edin hayırlısını istemek lazım gönlünüzü ferah tutun eğer doğacak bir evlat varsa hiçbir şey onun gelmesine engel olamaz :) bol su için kanamaniz başladığında sabah aksam çörekotu+ bal iki tatlı kaşığı tüketin şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…