- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
- 33
- Konu Sahibi rainbow4607
-
Değerin düşmeye başlamış bugün yarın kanama başlar. Başlamazsa da iğne yaparak başlatabiliyorlar.Slm kızlar
Bu konuyla ilgili bir çok topik okudum internette araştırmaya çalıştım ama cevap bulamadım
Regl günümde kan değerim 124
2 gün sonra 176
2 gün sonra 180
Kimyasal olduğunu anladık Dr bikaç güne kanaman başlar ve düşer dedi
Aradan bir hafta geçti kanama birtürlü başlamadı kaça düştüğünü görmek için bir daha kan verdim 160
Günlerce kan değerim artsın diye dua ederek günaşırı kan verdim
Şimdi düşsün bir an önce yeni döngü başlasın istiyorum ama öyle duruyor
Bir bilgisi olan varmı ,kanama ne zaman başlar ,değerin kaç olması lazım kanama olması için , kendi düşmezse müdahale ederlermi yoksa beklemem mi gerekir
Beni aydınlatın lütfen
Bu süreç çok yavaş ilerliyor sanki çünkü burada okuduklarım hep 200 küsur değerin iki gün sonra 50 lere 60lara düştüğü yönünde yada regl tarihini 2-3 gün geçince kanamanın başladığı yazılmışDeğerin düşmeye başlamış bugün yarın kanama başlar. Başlamazsa da iğne yaparak başlatabiliyorlar.
Bu süreç çok yavaş ilerliyor sanki çünkü burada okuduklarım hep 200 küsur değerin iki gün sonra 50 lere 60lara düştüğü yönünde yada regl tarihini 2-3 gün geçince kanamanın başladığı yazılmışDeğerin düşmeye başlamış bugün yarın kanama başlar. Başlamazsa da iğne yaparak başlatabiliyorlar.
2-3 gün olacak diye bi şart yok. Ama genelde adet tarihinden sonraki 1 hafta içinde başlıyor kanama.Bu süreç çok yavaş ilerliyor sanki çünkü burada okuduklarım hep 200 küsur değerin iki gün sonra 50 lere 60lara düştüğü yönünde yada regl tarihini 2-3 gün geçince kanamanın başladığı yazılmış
Belki aceleci davranıyorum ama okuduklarım beni endişelendiriyor
Değer bu kadar yavaşmı düşer varmı ki bunu yaşayan benim gözümden kaçmış olan
Canım benim adetimden 2 hafta sonra kanama başladı değerim de 300 lere kadar çıkmıştı endişelenme kanama başlayacaktır geçmiş olsunBu süreç çok yavaş ilerliyor sanki çünkü burada okuduklarım hep 200 küsur değerin iki gün sonra 50 lere 60lara düştüğü yönünde yada regl tarihini 2-3 gün geçince kanamanın başladığı yazılmış
Belki aceleci davranıyorum ama okuduklarım beni endişelendiriyor
Değer bu kadar yavaşmı düşer varmı ki bunu yaşayan benim gözümden kaçmış olan
Slm kızlar
Bu konuyla ilgili bir çok topik okudum internette araştırmaya çalıştım ama cevap bulamadım
Regl günümde kan değerim 124
2 gün sonra 176
2 gün sonra 180
Kimyasal olduğunu anladık Dr bikaç güne kanaman başlar ve düşer dedi
Aradan bir hafta geçti kanama birtürlü başlamadı kaça düştüğünü görmek için bir daha kan verdim 160
Günlerce kan değerim artsın diye dua ederek günaşırı kan verdim
Şimdi düşsün bir an önce yeni döngü başlasın istiyorum ama öyle duruyor
Bir bilgisi olan varmı ,kanama ne zaman başlar ,değerin kaç olması lazım kanama olması için , kendi düşmezse müdahale ederlermi yoksa beklemem mi gerekir
Beni aydınlatın lütfen
Beklemek daha iyi değilmi iğne yaptırmak çok sağlıklı değil2-3 gün olacak diye bi şart yok. Ama genelde adet tarihinden sonraki 1 hafta içinde başlıyor kanama.
Beklemek daha iyi değilmi iğne yaptırmak çok sağlıklı değil
Canım sanada çok teşekkür ederim cevabın içinCanım benim adetimden 2 hafta sonra kanama başladı değerim de 300 lere kadar çıkmıştı endişelenme kanama başlayacaktır geçmiş olsun
Çok çok çok teşekkür ederim bu kadar detaylı anlattığın için çok sıkıntılı zamanlar geçirmişsin sanada çok geçmiş olsun , demek kanama olması değeri sıfırlamayabiliyor bunuda kimyasalla ilgili okuduğum hiç bir yorumda görmemiştim inşallah yaşamam böyle birşey çünkü 36 yaşındayım geçen her ay bana çok zaman kaybı geliyor , kimyasaldan sonra hemen hamile kalanlar çok oluyormuş sende varmı hamilelik inş vardır bu arada :) @beneminee
İnşallah canım ya güzel haberler verirsin az kalmış ne güzelEvet bana da düşükten sonraki 3 ay içinde hamile kalma şansı yüksek dendi ama benimki anormal bi süreç olunca zaten 2 ay öyle gecti. Nisan mayıs haziranda yumurtlama günlerini cok değerlendiremedik 14.günler hep bi aksilik cıktı. Bu ay yumurta takibi yaptı doktorum, 13.gün çatladı ama bakalm haftaya adet olcam gebelik olmazsa :)
İnşallah canım ya güzel haberler verirsin az kalmış ne güzel
Hamileliğin başlarında böyle bir belirti hiç duymadım. Ama 20nci haftalardan sonra artan kan basıncı nedeniyle çoğu kişide oluyor.Şimdi kızlar hamilelikte karniniz sürekli çarpıyor mu yani sanki kalp gibi uzandiniz zaman kut kut oluyomu yani normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?