• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik belirtileri

Esrosum

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2023
34
11
8
33
Merhaba kızlar adet günüm gelmeden test yaptım test silik çizgi çıktı ama kahverengi lekelenmem oldu 3 gündür böyle devam ediyor daha önce 2 kez kimyasal gebelik geçirdim ama daha önceki kimyasal Gebelik de kasık ağrım yada bukadar erken lekelenmem olmamıştı kasıklarım çok ağrıyor bu kimyasal gebelikmi normal gebelikmi bilemiyorum gidip test vermek istemiyorum çünkü kimyasal Gebelik de beta yüksek çıkıyor zaten benimle aynı şeyi paylaşan varmı

Merhaba kızlar adet günüm gelmeden test yaptım test silik çizgi çıktı ama kahverengi lekelenmem oldu 3 gündür böyle devam ediyor daha önce 2 kez kimyasal gebelik geçirdim ama daha önceki kimyasal Gebelik de kasık ağrım yada bukadar erken lekelenmem olmamıştı kasıklarım çok ağrıyor bu kimyasal gebelikmi normal gebelikmi bilemiyorum gidip test vermek istemiyorum çünkü kimyasal Gebelik de beta yüksek çıkıyor zaten benimle aynı şeyi paylaşan varmı
Bunu anlmanın tek yolu 2 günde bir kan vermek

Sizde yaşadınız mı böyle Bi problem
Hayır yaşamadım
Ben yerleşme kanaması da yaşamadım nasıl olur bilgim yok ama kupkırımuzı adet kanaması gibi olurmuş kimyasal
Ve beta giderek düşermiş
Sizin iki günde bir aynı saatte aynı yerde kan vermeniz gerekir
Güzel artarsa 1000 leri aşarsa kimyasal olmaz diye biliyorum 🙏🏼

Hayır yaşamadım
Ben yerleşme kanaması da yaşamadım nasıl olur bilgim yok ama kupkırımuzı adet kanaması gibi olurmuş kimyasal
Ve beta giderek düşermiş
Çok teşekkür ederim ❤️

Dün betam sıfırlandı ama adet neden gelmiyor.Yani perşembe 5e indi.ve şuan tık yok sancı da yok

Hayır yaşamadım
Ve beta giderek düşermiş
Ben adet oldum sandigim.gun 25 deger ile ogrendim 2 gune bir kan verdim
25 60 120 360 720 oldu saglikli sandik ama kanama hep oldu. Kanama varsa bilin ki kimyasal.

Back