Yani kişiden kişiye belirtiler değişir.
Ama önceki belirtilerine yakın bir şeyler muhakkak hissedersin.
Göğüslerde acı-sürekli uyku hali-denge kaybı-akıntı-kabızlık veya ishal-kasık batması. Bunlardan birini muhakkak yaşamalısın.
Yani kişiden kişiye belirtiler değişir.
Ama önceki belirtilerine yakın bir şeyler muhakkak hissedersin.
Göğüslerde acı-sürekli uyku hali-denge kaybı-akıntı-kabızlık veya ishal-kasık batması. Bunlardan birini muhakkak yaşamalısın.
Belirtiler kişiden kişiye göre değişir ama genel olarak aynı diyelim. Kimyasal gebeliğin test edilmesi hcg hormonunun düzenli olarak artmaması ve adet gibi sökülüp değerin düşmesiyle anlaşılıyor zaten.
kızlar merhaba.ben ocak ayında çikolata kisti ameliyatı oldum. sol tüpüm tıkalıymış ve yapışıkmış açılmamış. sağ tüpüm tıkalıymış ama açıldı. doktorum tekrar tıkanabilir demişti. tekrar rahim filmi çekmeden 3 ay klomen kullanalım dedi. bu ay 2. kez kullanmıştım klomen. daha sonra otrivelle vuruldu. 3 yumurtam büyümüştü en büyüğü 37mm idi. çok umutlanmıştım. bata 6 gün kala erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. önce çok sevindim ama sonra otrivelle vurulduktan sonra testi etkiledği geldi aklıma hemen özel bir hastaneye gidip kan testi verdim. beta hcg 9.93 çıktı. doktorum çok arada bir değer 2 gün sonra tekrarla testi dedi. tekrar kan verdi bu sefer 3.26 çıktı.. son tahlilim 2 gün önce yapıldı. bu değerin yükselme ihtimali yoktur değil mi? ve bu yaşadığım kimsayal gebelik mi oluyor?