Kimyasal gebelik... ama hala kananmam başlamadı !

ShinSeGi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
19.106
26.520
598
Merhabalar, batım 26 kasımdı, 2 gün geçince 28 kasımda kan tahlili yaptırdık. Beta hgc 10 çıktı. 19 ay sonra ilk defa pozitif değer görmüştük. Bizimkisi sebesiz infertiliteydi. Eşimle gerçekten çok mutlu olduk. Aşılamalar bile tutmamıştı ama şimdi normal yolla hamile kaldım diye seviniyordum. Eve gelip araştırınca değerimin çok düşük olduğunu öğrendim. 2 gün sonra tekrar tahlil yaptırdım beta hgc 20 çıktı hala umudum vardı. Ama 4 gün sonra 4 Aralıkta tekrarladım beta hgc 1.4 olmuş. Tam bir hüsran. Doktorum tutunamamış, kanaman başlayınca 3.gün gel dedi. Progestan da kullanıyordum o gün hemen bıraktım. Ama hala kanamam başlamadı, sizce ne zaman başlar???

Ve acaba tekrar yakın zamanda hamile kalma şansım var mı? Yine uzun süre beklemek düşüncesi korkutuyor beni

kimyasal gebelik gecirenler lutfen yazin noluuurr. ne zaman başlamıştı kanamanız

kimyasal gebelik gecirenler lutfen yazin noluuurr. ne zaman başlamıştı kanamanız
Canim ben de kimyasal gebelik yasadim.. daga yeni yeni bitiyor kanama.. benim de gec basladi hatta dis gebelik diye cok korktum.. 2 gun progestan kullanmistim bence gecikmesi onun yuzunden oldu.. senin de yakinda gelir hic kafana takma stres yapma.. gecmis olsun

çok teşekkürler biraz içim rahatladı

Canim benim bir hafta sonra falan başlamıştı kanamam herkese göre degiskenlik gosteriyor tabi kanama. Bu arada üzülme inşallah yine nasip eder Rabbim hemde sagliklica
çok teşekkür ederim cnm. benim adetim 10 gün gecikmis oldu ama beta hgc 1.3 e düşeli henüz 2 gün oldu

mrb bayanlar bende ekımde tup yaptırdım 2 kasım sonuc ogrenme gunumdu 5.88 ıle degerım basladı...35 e kadar yukseldı.. hafıf hafıf lekelenmelerım vardı ılacları kesmıstım....en son 13 kasım gunu kan testı yaptım 15e dusmustu......osure zarfında adet kanaması gbı daha az ve agrısız kanamam oldu ama dustumu bılmıyoprum korkuyorum artık dr gtmeye....hala kanamam yok tup bebege baslarken en son 8 ekımde adet olmustum

kımyasal gebelık sonucu yumurtlama donemı kayabılıyormus....ve kımyasal gebelık benımkıde daha sonra bıkac kez bırlıktelık yasadık hemen ustune hamıle kalan varmı adet gormeden...dr vıtamın verdı 2 ay kullanın gelın dedı...bu sure zarfında hamıle kalabılırsın demıstı...tabı vucudumda hala ıgnelerın etkısı vardır ümit dunyası ıste adet olmayı ıstemıyorum ama beklıyorum

kiyamam yaa insan doktorlardan hastanelerden bıkıyor anlıyorum seni... ben de artık doktoru aramaktan bıktım ondan buraya yazdım.

ben burda çok okudum kimyasal gebeligin hemen ardından hamile kalan. hatta o yuzden korunmayı düşünmüyorum. yaza kadar olmazsa ben de tüp bebek deneyeceğim

kiyamam yaa insan doktorlardan hastanelerden bıkıyor anlıyorum seni... ben de artık doktoru aramaktan bıktım ondan buraya yazdım.
sagol canım aynen bıktım dr ümit verıyo sonu husran benım ılkı dusuk oldu ıkıncı ıse tup ıdı kımyasal oldu...ılk baslarda ıyıydım sımdı uzuluyorum hemen hamıle kalayım dıyorum bızde suan kı sorun esımde gorunuyor ılerı hızımız 0...amelıyat olmustu degerler degısmedı...ama rabbımın mucızesı dogaldan hamıle kalmıstım...nasıp beklıyorum benım hsg vs bakıldı...en son dr olmadı kamerayla rahmıne bakalım gerekırse cızım yaparız dedı...hısteroskopı mı ne adı...ılkı dusuk kurtajla alınınca rahımde kurtajdan dolayı sorun olmus olabılırmıs........bıde soncare olmadı genetık test yaptırın dıyo....dıyoda dıyoo ama sızın cocugunuz olur tupede gerek yok dıyo sıkıldım artık.rabbım kımseyı dr a dusurmesın

Allah yardımcın olsun, elbet olacak böyle düşünmeye çalış insan gerçekten en rahat olduğu ay hamile kalıyor

ben burda çok okudum kimyasal gebeligin hemen ardından hamile kalan. hatta o yuzden korunmayı düşünmüyorum. yaza kadar olmazsa ben de tüp bebek deneyeceğim
sızın gecmısınız nedır...sıkıntınız var mı bılmıyorum eger yasınızda genc ıse hemen tupe yonelmeyın derım...ben pısmanım...ama olmadı dıye degıl dr cok umıtlıydı..4 gun embrıyo bozulmaya basladı dedı hersey yolundayken.....3 tane embrıyo transfer ettıler umıt yok gbıde konustular....tabı allah bılır kımyasalda olsa tuttu...pısman oldugum keske bı kac ay vıtamın vs kullanıp kendımızı hazırlayıp gtseydık dıyorum...keske esım hemen varıkoselden amelıyat olmasaydı dıyorum degerler dahada dustu cunku.....cunku bız dr a muane olmaya gıder gbı tup bebege gttık

Allah yardımcın olsun, elbet olacak böyle düşünmeye çalış insan gerçekten en rahat olduğu ay hamile kalıyor
amın cumlemız ınsallah guzel haberler alırız bakalım adet olsam yakı denıcem...macun falan hazırladık yıyoruz esımede caksır suyu vs...tabı bıde dr un verdıgı vıtamınlerımız var

çok önemli bi problem bulunamadı, sebepsiz infertilite dendi... 19 ay oldu iste, ilk kez hamile kaldim normal yolla ama o da kimyasal oldu. Cok doktora gittim geldim bende hgs , aşılama hepsi yapıldı. Yazdan beri akışına bıraktım. Kendim evde ari sütü polen, inofolic, coraspirin filan kullanıyorum esime de keci boynuzu kuru yapiyorum. kendi tedavimi kendim yaparak ilk kez hamile kalmayi başardım

amın cumlemız ınsallah guzel haberler alırız bakalım adet olsam yakı denıcem...macun falan hazırladık yıyoruz esımede caksır suyu vs...tabı bıde dr un verdıgı vıtamınlerımız var
bence en iyisi doktorlardan sıkılınca biraz ara verip evde kendin birşeyler denemek daha iyi oluyor. doktora gidip gelmek daha cok stres yapiyor ki stres hamile kalmanin 1 numarali düşmanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…