How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kimyasal gebelik... ama hala kananmam başlamadı !

sızede gecmıs olsun canım benım.....esım suan neofortıl kullanıyor bu ılac sperm kalıtesı hızı vs ıcın....bıde evıcap verdı......bana ıse folık asıt evıcap ve zınco verdı canım
sana da geçmiş olsun insallah iyi haberlerini bekliyorum.

ve nihayet bugün kırmızılar geldi. suan az az geliyor ama olsun kafam rahatladı. benim gibi bi durum yaşayan olursa diye yazıyorum benim beta hgc degerim 1.4 e düştükten 3 gün sonra kanamam başladı. 5 gün Progestan igne ve hap kullanmıştım tahminim oyuzden gecikti.

Merhabalar, batım 26 kasımdı, 2 gün geçince 28 kasımda kan tahlili yaptırdık. Beta hgc 10 çıktı. 19 ay sonra ilk defa pozitif değer görmüştük. Bizimkisi sebesiz infertiliteydi. Eşimle gerçekten çok mutlu olduk. Aşılamalar bile tutmamıştı ama şimdi normal yolla hamile kaldım diye seviniyordum. Eve gelip araştırınca değerimin çok düşük olduğunu öğrendim. 2 gün sonra tekrar tahlil yaptırdım beta hgc 20 çıktı hala umudum vardı. Ama 4 gün sonra 4 Aralıkta tekrarladım beta hgc 1.4 olmuş. Tam bir hüsran. Doktorum tutunamamış, kanaman başlayınca 3.gün gel dedi. Progestan da kullanıyordum o gün hemen bıraktım. Ama hala kanamam başlamadı, sizce ne zaman başlar???

Ve acaba tekrar yakın zamanda hamile kalma şansım var mı? Yine uzun süre beklemek düşüncesi korkutuyor beni :KK61:
Merhabalar bende kimyasal gebelik geçirdim değerler az yükseldi sonra birden düştü.... çok beklemene gerek yok aslında ama benim doktorum 1 adet dönemi bekle düzene girsin dedi bende bekledim. tekrar bu ay denedik ve inşallah olur...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin....

Back