Gebeliğe Hazırlık kimyasal düşük yaşayanlar!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sıkma canını Allah büyük o ilk derse elbet olur stres yapmamak lazımmış kafayada takma benim 6 yaşında bir kızım var ikinciyi istiyorum geçen ay oldu tam sevinemedik zaten kimyasalla sonuçlandı bu ay adet olmayı bekliyorum adetken gidip hormon testleri yapturicam bakalım Allah versin gönlümüze göre ins cumlemize

Böyle olunca insan ister istemez stres yapıp uzuluyor

GÜNAydın kızlar benim pataloji sonucu geldi ama teşhis kısmında hiçbir şey yazmıyo.sadece . nokta war ne demek oluyor anlayamadım 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuş we 8 ağustosta kürtaj olmuştum.

Kızlar iyi akşamlar bende 2 aylık evliyim geçen cuma hamile olduğumu öğrendim ama cumartesi günü belinde ve kasiklarimda sanciyla düşük yaptım doktor kimyasal gebelik dedi sadece kanda görünüyor böyle bişey başına gelen var mı ne kadar bekliyosun ikinci çocuk için ben kardeşimi de kanserden kaybettim 5 yaşında korkuyorum aynı şeyleri yasamaya

korkma canım önce kafanı toparla sonra doktora git ayrıca hersey biz insanlar için bende geçen ay kimyasal yasadım bi umut bekliyorum hatta bu konuyu ben acmıstım stres hamileliğe engel ayrıca bazı kürler var onları dene allahın izniyle olur

Soğan kürünü deniycem canım en etkili o diyorlar arkadaşım da aynı düşüğü yaşamıştı onun hemen bebisi oldu Allah bize de sağlıklı sıhhatli bebek nasip eder inşallah

Soğan kürünü deniycem canım en etkili o diyorlar arkadaşım da aynı düşüğü yaşamıştı onun hemen bebisi oldu Allah bize de sağlıklı sıhhatli bebek nasip eder inşallah
bide onunla beraber civan perçemi+aslan pençesi+çoban çantası iç adetin 2.gününden ilişki günü bırak ama rahimi temizliyo bide hormonları düzenliyo allahın izniyle olur

İnşallah canım sende en kısa zamanda muradına erersin Allah ettiğin duaları çektiğin sıkıntıları boşa çıkarmaz

İnşallah canım sende en kısa zamanda muradına erersin Allah ettiğin duaları çektiğin sıkıntıları boşa çıkarmaz
amin cümlemizin bazen okadar sıkılıyorumki bu durumdan sonra bazande diyorumki şükür bir kızım var hiç olmıyan napsın diyorum bu isyan neye diyorum canı veren allah verecek olan o ol dediği an olur zaten zamanı diilmiş diyorum ama yinede kafamdan atamıyorum işte

İşte böyle günlerde yaşadığım zor günler aklıma geliyor kardeşim çok güzel bir bebekti 2 yaşında göz tümörü oldu ordan beynine lüks etti beyninden kemik aldılar boşluk oldu biz onu İstanbul'da en iyi doktorlara götürdük ayaklarına vurdu felç geçirdi burnundan hortumla yaşasın diye mama verdik ama şunu unutmuşuz Allah eğer istemezse zaten yaşamaz rıskı o kadardır bizim hiç bir çabamız ise yaramadı Allah onun kaderini yazmıştı zaten şimdi bizde ne kadar uzullsek ağlasak Allah yazmış ve biz yasiycaz zaten olucagi varsa olur sen üzüldüğünle sıkıldığında kalırsın o sıkıntılarından dolayı da hem bebeğin geç olur hemde ona olumsuz olur Allah'a şükür doğurgansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…