İnşallah canım Rabbim herkese sağlıklı hamilelik nasip etsindemekki sende kimyasal gebelik gecirmişsin uzulme kurtaj olanlar var onların daha zor ıns en kısa zamanda hamiş olursun dikkat et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım Rabbim herkese sağlıklı hamilelik nasip etsindemekki sende kimyasal gebelik gecirmişsin uzulme kurtaj olanlar var onların daha zor ıns en kısa zamanda hamiş olursun dikkat et
Kimyasalı gebelik niyetine bile koymuyorlar cnm her kadında olabilir farketmiyorlar normalde ama sen farketmişsin demişti doktorumpeki doktor bişi soylemedımı nedeni nedir diye
Ovülasyon testleriyle takip yapıyorum bu ay inşallah nasip olurgelin hep beraber evrene enerji gonderelim allahım istiyen herkesi evlat sahıbı yapsın ne mucizeler var rabbimin bizim neden olmasın![]()
mesela ilişkiden sonra yatıyomusunuz altına yastık koyanlar varmısOvülasyon testleriyle takip yapıyorum bu ay inşallah nasip olur
Bende subat ayinda yasadim regl 7 gun gecti test yaptirdim 4.4 cikti ertesi gun 6.6 ama sancili kanamali bir dusukle biti. Umutsuz olma kimyasal cogu kadinin yasadigi birsey sonrasinda saglikli gebelikler olusuyor.merhaba arkadaşlar ben 1 yıldır korunmuyorum ilk defa bu ay hamile kaldım ondada kimyasal düşük yaşadım lütfen bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim çok umutsuzum yardım lütfen![]()
Ben geçen ay klomen fln kullandım ama bu ay soğan kürü deniyorum cnm yumurtlama zamanı kanama yaşıyorum son aylarda dünde oldu hatta bu ay faydasını görmesem bile en azından enfeksiyon varsa temizlenmiş olur diye başladımbu arada tecrübelerimizi paylasalım belki ona yaramayan baskasına yarar bu konuda neler yapıyosunuz ozel olarak deneyımlerınız nedir
Yarım saat yatıyorum canınmesela ilişkiden sonra yatıyomusunuz altına yastık koyanlar varmıs![]()
yok daha nelerrr.. biz ölelim o zaman...ben aksamları cıvan percemıne başladım cayı cok ıyımıs rahımdeki butun hastalıklara iyi geliyormus folık asıt kullanıyorum yasım 30 inş geç kalmamımısımdır 2.cocuga
geçmiş olsun çok ben bile isteye yaklaşık 2 sene korundum sonra sağlıklı bir kızım oldu şükür olsun..slm kızlar bende salı günü kürtaj oldum bebeğimin kalbi 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalıkken durmuş..ilk gebeliğim ne kadar süre korundunuz? ve kaç gün sonra adet gördünüz?
geçmiş olsun çok ben bile isteye yaklaşık 2 sene korundum sonra sağlıklı bir kızım oldu şükür olsun..
üzülme hemen arkasından cabuk gelir bebiş merak etme cogu kısı yasamıs benımde bır kızım var 3 gun once kımyasal dusuk yasadım sımdı adetten sonra tekrar calısmalara devam edicem ıns olur rabbımın ıznıyleslm kızlar bende salı günü kürtaj oldum bebeğimin kalbi 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalıkken durmuş..ilk gebeliğim ne kadar süre korundunuz? ve kaç gün sonra adet gördünüz?
üzülme hemen arkasından cabuk gelir bebiş merak etme cogu kısı yasamıs benımde bır kızım var 3 gun once kımyasal dusuk yasadım sımdı adetten sonra tekrar calısmalara devam edicem ıns olur rabbımın ıznıyle
seni hatırladım konundan canım ya.. sen beni bildin mi :)slm kızlar bende salı günü kürtaj oldum bebeğimin kalbi 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalıkken durmuş..ilk gebeliğim ne kadar süre korundunuz? ve kaç gün sonra adet gördünüz?
seni hatırladım konundan canım ya.. sen beni bildin mi :)
konundan yazdıklarıma baktım.. :/
sen de kırmızıları gördüm demişsin üzülme öbür aya inşallah demişim ve sen hamile kalmışsın sanırım.. ben o ay öğrendim hamile olduğumu..
benim kürtajdan sonra 34.günde geldi ilk adetim 24 haziran 23 temmuz şimdi 21 ağustosta 3. adetimi bekliyorum. ondan sonra bakacağız artık Rabbim verirse 2.yi deneyeceğiz.