Gebeliğe Hazırlık kimyasal düşük yaşayanlar!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yani mayısta mı kalmış oluyorsun yoksa daha sonra mıydı ? aynı durumdayız canım aynı korkuları taşıyorum ister istemez.. 6 ay dedi 3 ayda anlaştık dedim yaş geçiyor.. 3 ay o zaman rahim toparlansın dedi..
bir önceki mesajımı onun için yazmıştım ilki de karnımda ölmüştü 2. işte kızım yani sağlıklı geldi onun için korkma aynı olacak diye bir şey yok demek istiyorum..sen korun yine de bak 3. adetim gelmek üzere zaman çabuk geçiyor uzun gibi geliyor fakat bir bakmışsın 3 ay oluvermiş. senin yaş kaçtı onu hatırlamıyorum ama daha yeni evlisin acele etme derim.. en azından rahmin toparlansın.

ewet canım 31 mayısta en son adet görmüştüm. 31 yaşındayım canım eşimde 32.
14 ekim 2017 de evlendik daha 1 yılımız dolmadı.. çok şükür tedavisiz hamile kaldım.
mutlaka canım korunmamız gerekiyor.psikolojik olarakta şuan kendimi gebeliğe hiç hazır hissetmiyorum zaten kısmetse kasım aralık gibi korunmayı bırakırız diye tahmin ediyorum.tabi herşey nasip kısmet artık rabbim hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin..ha bu ara dr da bana ilk gebeliklerde bebek kalbinin durmasının çok olduğunu ve genelde 2. bebeklerin daha sağlıklı olabileceğini söyledi ama tabi yınede allah bilir.

e yani doğru çok sık artık yediğimizden içtiğimizden midir nedirr.. etrafta sağlıksız gebelik duyuyoruz görüyoruz yaşıyoruz maalesef.. şimdi bende az değil 9 sene ara verince rahim bi şaşırdı galiba :) orayı hazırladı inşallah sağlıklısına yer açtı diye umut ediyorum:) hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek.. benden sana tavsiye arayı çok uzatma rahim küsmesin :)

amin canım 3 ay ideal değil mi sence

:) hayırlısından birinci doğurayım hele..görümcelerim ewdeyken arayı çok açmam sanmıyorum :)çalışan olunca her fırsatı değerlendiriyor insan.

Beta HCG degerim dusmus Dr kimyasal olabilir dedi iki gün sonra tekrar baktiralim dedi ilk gebeliğim 7 haftalık iken kanama olup kalbi durmuştu düşük yaşayan var mı aranızda

Beta HCG degerim dusmus Dr kimyasal olabilir dedi iki gün sonra tekrar baktiralim dedi ilk gebeliğim 7 haftalık iken kanama olup kalbi durmuştu düşük yaşayan var mı aranızda
Ben yaşadım adetten 5 gün sonra kanama oldu doktor kimyaal düşük yapmışsın dedi

Merhaba hanımlar kasık ve göğüs ağrım vardı hatta göğüslerde damarlaşma başladı evde test yaptım . Doktora gitmedim . Ama dün gece ara ara kanamam oldu bugün biraz sahan çoğaldı .Hem ovulasyon hem de hcg .

Eklentiler

• 00F9CF9C-AF30-4EAE-84A4-47A9F5FDDC53.jpeg
    26,3 KB · Görüntüleme: 35
Yok canım Haziran'da düşük yaptım kalp atımını görmüştük 15 gün önce transfer yapıldı pozitif oldu fakat bugün beta HCG değeri düştü
Sıkma canını düşük sonrası çoğu kişi üç ay içinde daha sağlıklı gebelik geçiriyorlar mis darısı bize ve tüm istiyenlere insan bu arada doktor sebebini soyledimi

Sıkma canını düşük sonrası çoğu kişi üç ay içinde daha sağlıklı gebelik geçiriyorlar mis darısı bize ve tüm istiyenlere insan bu arada doktor sebebini soyledimi
Haziran'da kurtaj olmuştum patoloji ye yolladılar sadece bı sorun çıkmadı bu seferde kimyasal ile sonuçlandı pazartesi kontrole gidecem belki test falan ister Dr

Şuan 4 tane dondurulmuş embriyom var 2. Adette tekrar transfer olabiliyor ama korkuyorum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…