Gebeliğe Hazırlık kimyasal düşük yaşayanlar!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yaşasın kimyasal gebelik ilk bhcg 181 cıktı 2 gün sonra 193du doktor büyük ihtimal kimyasal gebelik dedi sonra zamanla düştü değerim ve sifirlandi.cok zor bir dönemdi.simdi ben de istiyorum hayirlisiyla bebek

bu arada tecrübelerimizi paylasalım belki ona yaramayan baskasına yarar bu konuda neler yapıyosunuz ozel olarak deneyımlerınız nedir

merhaba arkadaşlar ben 1 yıldır korunmuyorum ilk defa bu ay hamile kaldım ondada kimyasal düşük yaşadım lütfen bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim çok umutsuzum yardım lütfen
Bende subat ayinda yasadim regl 7 gun gecti test yaptirdim 4.4 cikti ertesi gun 6.6 ama sancili kanamali bir dusukle biti. Umutsuz olma kimyasal cogu kadinin yasadigi birsey sonrasinda saglikli gebelikler olusuyor.

bu arada tecrübelerimizi paylasalım belki ona yaramayan baskasına yarar bu konuda neler yapıyosunuz ozel olarak deneyımlerınız nedir
Ben geçen ay klomen fln kullandım ama bu ay soğan kürü deniyorum cnm yumurtlama zamanı kanama yaşıyorum son aylarda dünde oldu hatta bu ay faydasını görmesem bile en azından enfeksiyon varsa temizlenmiş olur diye başladım

ben aksamları cıvan percemıne başladım cayı cok ıyımıs rahımdeki butun hastalıklara iyi geliyormus folık asıt kullanıyorum yasım 30 inş geç kalmamımısımdır 2.cocuga

ben aksamları cıvan percemıne başladım cayı cok ıyımıs rahımdeki butun hastalıklara iyi geliyormus folık asıt kullanıyorum yasım 30 inş geç kalmamımısımdır 2.cocuga
yok daha nelerrr.. biz ölelim o zaman...
çok şükür bir yavrumuz var...Allah tez vakitte isteyene nasip etsin hayırlısıyla..

slm kızlar bende salı günü kürtaj oldum bebeğimin kalbi 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalıkken durmuş..ilk gebeliğim ne kadar süre korundunuz? ve kaç gün sonra adet gördünüz?

Niye geç olsun inş hakkımızda hayırlısı olsun bizde 3 yıldır istiyoruz 2.yi 1 düşük 2 kimyasal yaşadım

slm kızlar bende salı günü kürtaj oldum bebeğimin kalbi 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalıkken durmuş..ilk gebeliğim ne kadar süre korundunuz? ve kaç gün sonra adet gördünüz?
geçmiş olsun çok ben bile isteye yaklaşık 2 sene korundum sonra sağlıklı bir kızım oldu şükür olsun..

üzülme hemen arkasından cabuk gelir bebiş merak etme cogu kısı yasamıs benımde bır kızım var 3 gun once kımyasal dusuk yasadım sımdı adetten sonra tekrar calısmalara devam edicem ıns olur rabbımın ıznıyle

çok teşekkür ederim rabbim inşallah sağlıklı hayırlı gebelikler nasip eder...hiç korundunuz mu?

seni hatırladım konundan canım ya.. sen beni bildin mi :)
konundan yazdıklarıma baktım.. :/
sen de kırmızıları gördüm demişsin üzülme öbür aya inşallah demişim ve sen hamile kalmışsın sanırım.. ben o ay öğrendim hamile olduğumu..
benim kürtajdan sonra 34.günde geldi ilk adetim 24 haziran 23 temmuz şimdi 21 ağustosta 3. adetimi bekliyorum. ondan sonra bakacağız artık Rabbim verirse 2.yi deneyeceğiz.

evet canım hatırladım seni.. :) evet tesadüfen beklemediğim bir anda ve evliliğimin 8. ayında hamile kaldım. rabbim hayırlısını versin canım. dr 6 ay ile 3 ay arası korunmayı önerdi eşimde korunma taraftarı değil.olsada 3 ay sanmıyorum rahat dursun ne yapacağımı bilemedim.açıkçası hamile kalmaktanda korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…