Gebeliğe Hazırlık kimyasal düşük yaşayanlar!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

suenmuver

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2018
165
90
48
merhaba arkadaşlar ben 1 yıldır korunmuyorum ilk defa bu ay hamile kaldım ondada kimyasal düşük yaşadım lütfen bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim çok umutsuzum yardım lütfen

Üzülme canım geçmiş olsun arkası çabuk gelir diyorlar, sen şimdi üzülmeyi bırak, önümüzdeki aylara odaklan. bak neleri var burda da okuyorsundur, kimyasal ı daha çabuk atlatırsın.

Üzülme canım geçmiş olsun arkası çabuk gelir diyorlar, sen şimdi üzülmeyi bırak, önümüzdeki aylara odaklan. bak neleri var burda da okuyorsundur, kimyasal ı daha çabuk atlatırsın.
inş canım dediğin gibi olur sende durum nedir

ben mayısta kürtaj oldum canım 3. adetimi bekliyorum korunma dönemindeyim.. kısmet olur da olursa 5. gebeliğim olacak 1 kızım var canım.
benımde bır kızım var canım 6 yasında ikinci cocugu cok ıstıyoruz esimle inş olur peki dusukten sonra hemen hamıle kalınabılıyormus dogrumu

ben ve eşimde kan uyuşmazlığı var ilk kızımdan sonra iğne yaptırdım sonrasında sıkıntı olmaz inş

benımde bır kızım var canım 6 yasında ikinci cocugu cok ıstıyoruz esimle inş olur peki dusukten sonra hemen hamıle kalınabılıyormus dogrumu
Genelde öyle oluyor, ama değişiyor tabi bünyeden bünyeye, kimisi de düşük ya da kürtajdan sonra 1 sene 7 ay 3 ay gebe kalamıyor kimisi de arkasına kalıyor, Şahsen ben 2006da ilk kaybımı yaşadım ondan sonra korundum sonra istedim 9 ayın sonunda, 2009 mayısta kızım doğdu.. şimdi ara verdik bakalım.. 6 ay dedi dr. 3 ayda anlaştık, işte 3. adetimi bekliyorum sonrası kısmet.. yaşın da önemi var tabii..
Senin de kızını Allah bağışlasın, umarım 2.ler de fazla bekletmeden gelirler

olmaz inşallah, iğnesini de yaptırmışsın. sen mi negatifsin ?
evet ben negatifim kızımdan sonra hemen iğne yaptılar ikinci cocukta sıkıntı olmasın diye folik asit kullanıyorum incir kuru uyguliycam inş olur cumlemıze nasıp olsun sende yas kac

olmaz inşallah, iğnesini de yaptırmışsın. sen mi negatifsin ?
evet ben negatifim kızımdan sonra hemen iğne yaptılar ikinci cocukta sıkıntı olmasın diye folik asit kullanıyorum incir kuru uyguliycam inş olur cumlemıze nasıp olsun sende yas kac

bazen oluruna bırakmak lazımış olmayınca sıkıntı yapmamak lazım sonuçta bud bir sınav bizde herkes gibi allah ol derse olur demekki daha zamanı gelmemıstır arkadaslar

ikinciye iğne gerekmiyor mu peki? doğumda kan değiştirme falan duymuştum ama..
benim yaş 39 geldi de geçiyor bile neyse 45 46 ya kadar yolu var diyorlar sen de yaş kaç?
zaten ben de karar veremedim tam olarak bir istiyorum bir de dur yapma Allah kızıma ömür sağlık versin diyorum..

merhaba arkadaşlar ben 1 yıldır korunmuyorum ilk defa bu ay hamile kaldım ondada kimyasal düşük yaşadım lütfen bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim çok umutsuzum yardım lütfen
Geçen ay bende sanırım kimyasal yaşadım doktora hiç gitmedim ama adetime 5 gün kala testler silikte olsa çift çizgi çıkmaya başladı adet günümde kan vericektim misafir geldi gidemedim o gece test yaptım net çift çizgiydi ama sabahına adet oldum

zaten ıgne ıkıncı cocukta sıkıntı olmasın dıye vuruluyo ole soyledı doktor bende yas 30

Canm uzulme bende evlendim ilk ay hamile kaldm sandm kimyasalmis sonraki ay hemen kaldm hamile sende kalrsn hamile merak etme:)kimyasaldan sonra cogu herkes kalabiliyormus hamile

demekki sende kimyasal gebelik gecirmişsin uzulme kurtaj olanlar var onların daha zor ıns en kısa zamanda hamiş olursun dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…