inş canım dediğin gibi olur sende durum nedirÜzülme canım geçmiş olsun arkası çabuk gelir diyorlar, sen şimdi üzülmeyi bırak, önümüzdeki aylara odaklan. bak neleri var burda da okuyorsundur, kimyasal ı daha çabuk atlatırsın.
ben mayısta kürtaj oldum canım 3. adetimi bekliyorum korunma dönemindeyim.. kısmet olur da olursa 5. gebeliğim olacak 1 kızım var canım.inş canım dediğin gibi olur sende durum nedir
benımde bır kızım var canım 6 yasında ikinci cocugu cok ıstıyoruz esimle inş olur peki dusukten sonra hemen hamıle kalınabılıyormus dogrumuben mayısta kürtaj oldum canım 3. adetimi bekliyorum korunma dönemindeyim.. kısmet olur da olursa 5. gebeliğim olacak 1 kızım var canım.
Genelde öyle oluyor, ama değişiyor tabi bünyeden bünyeye, kimisi de düşük ya da kürtajdan sonra 1 sene 7 ay 3 ay gebe kalamıyor kimisi de arkasına kalıyor, Şahsen ben 2006da ilk kaybımı yaşadım ondan sonra korundum sonra istedim 9 ayın sonunda, 2009 mayısta kızım doğdu.. şimdi ara verdik bakalım.. 6 ay dedi dr. 3 ayda anlaştık, işte 3. adetimi bekliyorum sonrası kısmet.. yaşın da önemi var tabii..benımde bır kızım var canım 6 yasında ikinci cocugu cok ıstıyoruz esimle inş olur peki dusukten sonra hemen hamıle kalınabılıyormus dogrumu
olmaz inşallah, iğnesini de yaptırmışsın. sen mi negatifsin ?ben ve eşimde kan uyuşmazlığı var ilk kızımdan sonra iğne yaptırdım sonrasında sıkıntı olmaz inş
Genel olarak öyle diyolar ama ben de şubatta kimyasal yaşadım hala beklemedeyimbenımde bır kızım var canım 6 yasında ikinci cocugu cok ıstıyoruz esimle inş olur peki dusukten sonra hemen hamıle kalınabılıyormus dogrumu
evet ben negatifim kızımdan sonra hemen iğne yaptılar ikinci cocukta sıkıntı olmasın diye folik asit kullanıyorum incir kuru uyguliycam inş olur cumlemıze nasıp olsun sende yas kacolmaz inşallah, iğnesini de yaptırmışsın. sen mi negatifsin ?
Umarımm biran evvel gebe kalırsın ben nerdeyse 1 sene önce yaşadım hala beklemedeyim ama hiç beklemeden hamile kalalar olmuşşşGenel olarak öyle diyolar ama ben de şubatta kimyasal yaşadım hala beklemedeyim
evet ben negatifim kızımdan sonra hemen iğne yaptılar ikinci cocukta sıkıntı olmasın diye folik asit kullanıyorum incir kuru uyguliycam inş olur cumlemıze nasıp olsun sende yas kacolmaz inşallah, iğnesini de yaptırmışsın. sen mi negatifsin ?
ikinciye iğne gerekmiyor mu peki? doğumda kan değiştirme falan duymuştum ama..evet ben negatifim kızımdan sonra hemen iğne yaptılar ikinci cocukta sıkıntı olmasın diye folik asit kullanıyorum incir kuru uyguliycam inş olur cumlemıze nasıp olsun sende yas kac
Geçen ay bende sanırım kimyasal yaşadım doktora hiç gitmedim ama adetime 5 gün kala testler silikte olsa çift çizgi çıkmaya başladı adet günümde kan vericektim misafir geldi gidemedim o gece test yaptım net çift çizgiydi ama sabahına adet oldummerhaba arkadaşlar ben 1 yıldır korunmuyorum ilk defa bu ay hamile kaldım ondada kimyasal düşük yaşadım lütfen bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim çok umutsuzum yardım lütfen
zaten ıgne ıkıncı cocukta sıkıntı olmasın dıye vuruluyo ole soyledı doktor bende yas 30ikinciye iğne gerekmiyor mu peki? doğumda kan değiştirme falan duymuştum ama..
benim yaş 39 geldi de geçiyor bile neyse 45 46 ya kadar yolu var diyorlar sen de yaş kaç?
zaten ben de karar veremedim tam olarak bir istiyorum bir de dur yapma Allah kızıma ömür sağlık versin diyorum..
Canm uzulme bende evlendim ilk ay hamile kaldm sandm kimyasalmis sonraki ay hemen kaldm hamile sende kalrsn hamile merak etme:)kimyasaldan sonra cogu herkes kalabiliyormus hamilemerhaba arkadaşlar ben 1 yıldır korunmuyorum ilk defa bu ay hamile kaldım ondada kimyasal düşük yaşadım lütfen bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim çok umutsuzum yardım lütfen
demekki sende kimyasal gebelik gecirmişsin uzulme kurtaj olanlar var onların daha zor ıns en kısa zamanda hamiş olursun dikkat etGeçen ay bende sanırım kimyasal yaşadım doktora hiç gitmedim ama adetime 5 gün kala testler silikte olsa çift çizgi çıkmaya başladı adet günümde kan vericektim misafir geldi gidemedim o gece test yaptım net çift çizgiydi ama sabahına adet oldum
peki doktor bişi soylemedımı nedeni nedir diyeBen iki defa yaşadım ikinci geçen aydı bu ay bekliyorum bende cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?