Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
%70 x ise geriye kalan %30 Y dir,,,,,30*36 / 100 = 10.8 gram,,,,,arkadaşlar cevaplarınıza baktım da durumunuz çok kötü, bu çok basit bir soru...(not özel ders almak isteyen özelden ulaşabilir)
%70 x ise geriye kalan %30 Y dir,,,,,30*36 / 100 = 10.8 gram,,,,,arkadaşlar cevaplarınıza baktım da durumunuz çok kötü, bu çok basit bir soru...(not özel ders almak isteyen özelden ulaşabilir)
ilk cevap doğru verilmiş. diğerleri yanlış.
emin olmanız için işlemi de tek tek yazdım. üniversitede bunun üzerine eğitim almış biri olarak işlemin doğru olduğunun garantisini verebilirim.
isterseniz ben özel ders verebilirim
4.5gram bileşikte 1 gram y varsa
36gram bileşikte 8 gram y vardır.
ilk cevap doğru verilmiş. diğerleri yanlış.
emin olmanız için işlemi de tek tek yazdım. üniversitede bunun üzerine eğitim almış biri olarak işlemin doğru olduğunun garantisini verebilirim.
isterseniz ben özel ders verebilirim