Bilmiyorum ama cogu erkek icin bakimsizsin diye bi secenek oldugunu dusunmuyorum. Hadi oldu diyelim seninki öyle.. dönüp kendini sorsun benim nerem pürüzsüz diye3 yüklük evliyim ama neredeyse 1 yıldır eşimle cinsellik sorunlarım var bu konu dışında başka bir sorun yok gibi çünkü görünürde bu konu hariç iyi giden evliliğimiz var . Başta ayda bir sonra iki ayda bir ve şuna 3 aydır cinsel anlamda yaklaşmıyor sarılır öper gezdirir istediklerimi alır Kısacası aslında herşey iyi gider bende daha önce sürekli bana yaklaşmamasını dile getirirdim ama sadece yoğun calısıyorum halim kalmıyor yorgunum vs derdi hatta bu konuda boşanmak istediğimi bile söyledim beni çok sevdiğini söylüyordu hala sevdiğini söyler . Dün gece yine dile getirdim 3 ay oldu birlikte olmuyoruz diye ben mutsuzum bana kadın gibi hissettir miyorsun ağladım da başta sarıldı her zaman ki konuşmaları yaptı ama ben bu sefer evet seviyorsun ama insan annesini de sever arkadaşını da sever herkesi sevebilir satılabilir ama ben eşinim dedim sonra başladı kalcan büyümüş de çok kiloluyum da bıyıklarım cıkmış bakımsızsın beni etkilemiyorsun suçu kendin de ara dedi ilk defa böyle konuştu çok kuruldum hamileyim zaten duygulum hiç durmadan ağlıyorum . Ben çok bakımlı olmayanda bakmayın böyle konuşmasına gerçekten çok kıllı değilim üstelik tüy şeklinde ve ilk hamileliğimde kilo aldım veremiyorum 70 kiloyum 167 boyundayım yardımcım yok 1 buçuk yasında oğlum var ve 12 haftalık hamileyim kuaför r gerçekten zaman ayıramıyorum ama o gelince elimden geldiğince kendimi düzeltirim bana akıl verin perişan oldum kırdı beni paramparça hissediyorum kendimi
Kendini üzmeye değmez bebeklerini düşün eşine gelirsek söyledikleri kırıcı olmuş artık erkeklerin söylediklerine takılmayalım onlar istediklerini söylüyorlar biz üzülüyoruz nedenn onlar çok mu iyiler çok mu bakımlılar sanki3 yüklük evliyim ama neredeyse 1 yıldır eşimle cinsellik sorunlarım var bu konu dışında başka bir sorun yok gibi çünkü görünürde bu konu hariç iyi giden evliliğimiz var . Başta ayda bir sonra iki ayda bir ve şuna 3 aydır cinsel anlamda yaklaşmıyor sarılır öper gezdirir istediklerimi alır Kısacası aslında herşey iyi gider bende daha önce sürekli bana yaklaşmamasını dile getirirdim ama sadece yoğun calısıyorum halim kalmıyor yorgunum vs derdi hatta bu konuda boşanmak istediğimi bile söyledim beni çok sevdiğini söylüyordu hala sevdiğini söyler . Dün gece yine dile getirdim 3 ay oldu birlikte olmuyoruz diye ben mutsuzum bana kadın gibi hissettir miyorsun ağladım da başta sarıldı her zaman ki konuşmaları yaptı ama ben bu sefer evet seviyorsun ama insan annesini de sever arkadaşını da sever herkesi sevebilir satılabilir ama ben eşinim dedim sonra başladı kalcan büyümüş de çok kiloluyum da bıyıklarım cıkmış bakımsızsın beni etkilemiyorsun suçu kendin de ara dedi ilk defa böyle konuştu çok kuruldum hamileyim zaten duygulum hiç durmadan ağlıyorum . Ben çok bakımlı olmayanda bakmayın böyle konuşmasına gerçekten çok kıllı değilim üstelik tüy şeklinde ve ilk hamileliğimde kilo aldım veremiyorum 70 kiloyum 167 boyundayım yardımcım yok 1 buçuk yasında oğlum var ve 12 haftalık hamileyim kuaför r gerçekten zaman ayıramıyorum ama o gelince elimden geldiğince kendimi düzeltirim bana akıl verin perişan oldum kırdı beni paramparça hissediyorum kendimi
3 yüklük evliyim ama neredeyse 1 yıldır eşimle cinsellik sorunlarım var bu konu dışında başka bir sorun yok gibi çünkü görünürde bu konu hariç iyi giden evliliğimiz var . Başta ayda bir sonra iki ayda bir ve şuna 3 aydır cinsel anlamda yaklaşmıyor sarılır öper gezdirir istediklerimi alır Kısacası aslında herşey iyi gider bende daha önce sürekli bana yaklaşmamasını dile getirirdim ama sadece yoğun calısıyorum halim kalmıyor yorgunum vs derdi hatta bu konuda boşanmak istediğimi bile söyledim beni çok sevdiğini söylüyordu hala sevdiğini söyler . Dün gece yine dile getirdim 3 ay oldu birlikte olmuyoruz diye ben mutsuzum bana kadın gibi hissettir miyorsun ağladım da başta sarıldı her zaman ki konuşmaları yaptı ama ben bu sefer evet seviyorsun ama insan annesini de sever arkadaşını da sever herkesi sevebilir satılabilir ama ben eşinim dedim sonra başladı kalcan büyümüş de çok kiloluyum da bıyıklarım cıkmış bakımsızsın beni etkilemiyorsun suçu kendin de ara dedi ilk defa böyle konuştu çok kuruldum hamileyim zaten duygulum hiç durmadan ağlıyorum . Ben çok bakımlı olmayanda bakmayın böyle konuşmasına gerçekten çok kıllı değilim üstelik tüy şeklinde ve ilk hamileliğimde kilo aldım veremiyorum 70 kiloyum 167 boyundayım yardımcım yok 1 buçuk yasında oğlum var ve 12 haftalık hamileyim kuaför r gerçekten zaman ayıramıyorum ama o gelince elimden geldiğince kendimi düzeltirim bana akıl verin perişan oldum kırdı beni paramparça hissediyorum kendimi
kimsem yok eşim de geç çıkıyor işten dün için özür diledi çok sıcak davranmaya başladı hediye falan ama yinede özgüvenimi kırdı kalbimi çok kırdıÖncellikle eşiniz biraz kaba davranmış, siz onu tetiklemeden belki de sertleşmiyor olabilir bir ihtimal. Eşiniz bu konuda haklı, ama söyleme şekli çok çok yanlış. Ben bir kadın olarak eşimin bakımsız oluşuna tahammül edemiyorum. Biraz saldığını görsem hemen uyarırım. Bir de şöyle bir şey paylaşayım sizinle, evliligimizden bu yana çok güzel giden bir cinsel hayatımız vardı. Karantina döneminde o kadar boş kaldım ki, eşim bana zayıfla dememesine rağmen sağlıklı beslenmeye ve evde spora başladım. Kilom 62 idi ama boyum kısa olduğundan çok az fazlam var gibi duruyordu. Fazlam olmasına rağmen yatakta yine güzel görünmek için bedenime uygun ve bana yakışan her şeyi de giyiyordum. Velhasıl kelam ben kilo verdikçe eşimin bana bakışı bile değişmeye başladı. On kilo verdim. Giydiğim daha çok yakıştı, eşim beni daha çok kadın gibi hissettirmeye başladı. Benim tek avantajım bir çocuğum olmamasıydı. Çocuk gerçekten engel olabiliyor bazen bakımlı olmaya. Zaten şu an hamilesiniz, kilo konusunun şu anda çözülebileceğini zannetmiyorum ama çocuğu birine emanet edip mutlaka kuaföre gidin, bakımınızı ihmal etmeyin. Bunu kocanız için değil, kendiniz için yapın. Siz aynaya baktığınızda kendinizi beğenin. Siz beğenince zaten kocanız da beğenecektir.
Bahane gibi geldi seven insan bakımsızsın diye 3 ay ayrı kalamaz.. Bence biraz takip et..
Kendini üzmeye değmez bebeklerini düşün eşine gelirsek söyledikleri kırıcı olmuş artık erkeklerin söylediklerine takılmayalım onlar istediklerini söylüyorlar biz üzülüyoruz nedenn onlar çok mu iyiler çok mu bakımlılar sanki
Bakımlı olacaksan da kendin için kendini mutlu etmek için bakımlı ol bi erkeği mutlu etmek için değil..
Biz onların stres topu değiliz istedikleri zaman istediklerini söyleme hakları yok kendini üzme
Kocan odunluk yapmış canım insan böyle yüzüne yüzüne söylemez böyle bence.
Soruna gelirsek 3 şık var
1-Aldatma
2- Cinsel sorunlar (sertleşmeme vs)
3- gerçekten bakımsız olduğun için (ama bu bana saçma geldi açıkçası, sırf bakımsızlıktan dolayı insan 3 ay eşinden cinslelikten uzak durmaz bence. Ayrıca bakımsız değilm diyosun.
Şöyle yap bakalım kendine çeki düzen vermeye çalıs zor da olsa en azından sevdiğin sana iyi olduğunu söylediğin için mücadele etmis olursun, bakalım bundan sonra nasil davranacak. Ama tekrar dediğim gibi bence sorun bakımsızlık değil..
Acaba mastürbasyona alışmış olabilir mi , erkekler bu durumda da uzaklaşabiliyoraldatma olmadığına eminim.evden işe işten eve gider hemen hemen her akşam dışarı cokarır beni şifreleri kartları hesapları herşey bende saygı ve sevgisi var sarılır giderken öper gelirken sarılır eskisi gibi yani bir tek cinsellik konusunda kötü olmustuk
Tiktok kızlarını izliyor sürekli zaten beni nşatşw kıyaslamaya başladıAcaba mastürbasyona alışmış olabilir mi , erkekler bu durumda da uzaklaşabiliyor
Canım anlattıklarına göre sen bakım yapmaya fırsat bulamıyorsun ki yapacaksan da kendin için bir şeyler yap önce kendin mutlu ol ki sonra karşındakini mutlu edesinevet baya bakımlı vallahi cımbız elinden düşmez gerçekten ama beni eski bana göre bakımsız buluyor yoksa bakımsız da çok değilim 16 aylık oğlum var yemek yemeğe zamanım yok üstelik hamileyim midemden dolayı sürekli yatıyorum hastanede çok kötüyüm
Başta ayda bir cinsellikten bahsettikten sonra daha sonra da kilo aldın yok bıyıktı kıldı tüydü falan eşiniz çok komik gerçekten3 yüklük evliyim ama neredeyse 1 yıldır eşimle cinsellik sorunlarım var bu konu dışında başka bir sorun yok gibi çünkü görünürde bu konu hariç iyi giden evliliğimiz var . Başta ayda bir sonra iki ayda bir ve şuna 3 aydır cinsel anlamda yaklaşmıyor sarılır öper gezdirir istediklerimi alır Kısacası aslında herşey iyi gider bende daha önce sürekli bana yaklaşmamasını dile getirirdim ama sadece yoğun calısıyorum halim kalmıyor yorgunum vs derdi hatta bu konuda boşanmak istediğimi bile söyledim beni çok sevdiğini söylüyordu hala sevdiğini söyler . Dün gece yine dile getirdim 3 ay oldu birlikte olmuyoruz diye ben mutsuzum bana kadın gibi hissettir miyorsun ağladım da başta sarıldı her zaman ki konuşmaları yaptı ama ben bu sefer evet seviyorsun ama insan annesini de sever arkadaşını da sever herkesi sevebilir satılabilir ama ben eşinim dedim sonra başladı kalcan büyümüş de çok kiloluyum da bıyıklarım cıkmış bakımsızsın beni etkilemiyorsun suçu kendin de ara dedi ilk defa böyle konuştu çok kuruldum hamileyim zaten duygulum hiç durmadan ağlıyorum . Ben çok bakımlı olmayanda bakmayın böyle konuşmasına gerçekten çok kıllı değilim üstelik tüy şeklinde ve ilk hamileliğimde kilo aldım veremiyorum 70 kiloyum 167 boyundayım yardımcım yok 1 buçuk yasında oğlum var ve 12 haftalık hamileyim kuaför r gerçekten zaman ayıramıyorum ama o gelince elimden geldiğince kendimi düzeltirim bana akıl verin perişan oldum kırdı beni paramparça hissediyorum kendimi
Aynen öyle bu konuda hak veriyorum size, bebeğinizi bakacak kimse olduğunu bilmiyordum, kusura bakmayın lütfen kesinlikle amacım sizi kırmak değildi. Ne mutlu size ki kırıldığınızı anlayan bir eşiniz var, olumlu tarafından bakmaya çalışın. Fazla fevri davranmadan eşinizin sizden ne beklediğini öğrenebilirseniz karşılıklı konuşarak problemlerinizin çözüleceğini düşünüyorum.Keşke gidebilsen
kimsem yok eşim de geç çıkıyor işten dün için özür diledi çok sıcak davranmaya başladı hediye falan ama yinede özgüvenimi kırdı kalbimi çok kırdı
Benim plansız gebelik oldu daha oğlum 16 aylık ve inanılmaz hiperaktif maması temizlik yemek bitiyorum ve inanın eskisine göre bakımsız olsamda aşkında bakımlıyım..saçlarım bir tek boyası gelmiş ama bebeğim henüz 12 haftalık yeni bugün oldu nasıl yapabilirim ilk 3 ay yasak zaten
Ne kadar saygısızca.. Sizde onu kıyaslayın bakalım hoşuna gidecek mi .. Kendi göbeklerine bakmazlar ama manken gbi kadın isterler.. Konuşmanız gerek , inançlı bir insansa o yoldan da uyarabilirsiniz.Tiktok kızlarını izliyor sürekli zaten beni nşatşw kıyaslamaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?