• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimsesiz hissediyorum

slmmm.. düğünde neler yaşanmış öğrenebildinmi cnm
düğün hanımefendinin istediği gibi olmuş bu dünyada kim ne yapsa yanına kar kalıyor zaten kır dök parçala sonra hiç birşey olmamış gibi hayatına devam et hiç bir pişmanlık yok üzüntü yok utanma arlanma yok, allah sorsun hesabını inşaallah yaptığını bulur bu dünya belki böyle geçer mutluyum oh ne iyi yaptım der ama öbür dünyada nasıl olsa hesap verecek
gelin hanım yine anneme soğuk davranmış düğün günü bir özür dileyip gönlünü almamış sonrasında ne oldu haberim yok gelip annemin babamın elini öptüler mi bilmiyorum sormadım sormak istemiyorum annemle telefonla görüşüyoruz sadece o da günlük konulardan bahsediyoruz
annem hastayım diyor ama gelinden memnun olsa sesi iyi gelirdi hiç eski neşesi yok ya da bana öyle yapıyor bilmiyorum artık kimseye inanasımda gelmiyor çok kırgınım

ne uzucu bi durum allah islah etsin boylelerini hic bisey yokken problem cikaranlari hayretler icinde izliyorum malesef hayatta bunun gibi bi dolu insan var sikmayin caninizi sizin imtihaninizda bu olsa gerek

Allah önce anne babanıza sonra size sabır versin, kardeşinizde iyi niyetliymiş, ama size sahip çıkmaması kırıcı, yine de et tırnaktan ayrılmaz, bu konu o gelinin karşısında duracak,kardeşiniz tam mutlu olmadığını ona hissettirecek,biraz sabır bence, keser döner sap döner gün olur hesap döner, bekleyin görün, hiç kimsenin ahı kimsedekalmıyor, edenin yanına kaldığını düşünmeyin sakın,rüzgar eken fırtına biçecek, Allah a emanet ol canım .

Back