kimsenin hakkına girmedim değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
baya hastayım dışardan yemek söyledim, kredi kartıyla uygulama üzerinden.kurye beni aradı adres tam olarak neresi diye. bende konum atıyım dedim. katı ve daire numarasını yazdım. korona değilim ama sesim de hastalıktan berbat çıkıyor. kurye de abla korona mısın dedi bende kapının önüne bırak dedim huylanmasın diye.

tekrar aradı, apartman ismi söyledi burası değil mi diye. bende evet dedim. o sırada geldi muhtemelen ama sonra 10 dk ses çıkmadı. sonra aradı siparişi aldın mı abla diye. yok dedim. sonra bana çıkış yaptı '' sen demedin mi 5.kat diye'' diye. daire numarası 5 dedim kat 2 demiştim. bende 5. kata kapıya bıraktı sanıyorum. gittim baktım yok.
tamam yemeğini getiriyim ben sana diye saygısız bir ses tonuyla telefonu kapattı. gelen giden yok. sonra ben aradım ben asansöre bırakmıştım yok mu orda diyor. baktım yok dedim meğer o paketi bırakınca asansörde 5.kata çıkmış anlattığı doğru ise.

ondan sonra dedi ki lanet olsun ben kendi cebimden öder getiririm dedi zaten günlüğüm 70 tl dedi. bende getirme kalsın dedim.
sonra uygulama üzerinden yazdım, parayı iade ettiler.

yine de diyorum getirdiyse buraya kadar biri paketi aldıysa ya da çöp diye attıysa diye. yine de içime dert oldu.

Son düzenleme:
Saygısız bir çalışan.
Öncelikle senli benli konuşamaz.
İşini düzgün yapmayı öğrensin.
Günlüğü isterse 10 tl olsun.
İşine sadık olsun.

Tavırları hiç hoş degil ayrıca korona olsanız da daire kapısının önüne gelir sana temas etmeden kapıya asar sen alırken uzakta durup aldıgını teyit edebilirdi asansöre koyması saçma olmuş ve müşteriye karşı böyle bi tutumda olması saygısızlık hata onun

Bence art niyetli olmadığınız için sorun olmaz. Çünkü o da işini doğru yapmamış. Asansöre koyarken sizi aramalıydı, buraya koyuyorum siz alin diye. 10 dk aramayıp sonradan da çıkışması üslubu falan çok saygısızca geldi bana.

Aynısını dün yaşadım 5 numara yerine 5. kata bırakmış komşuda kapısından alıp doğalgaz borusuna takmış gidip oradan aldım. Sizde nasıl aynı gün içinde 2 paket apartmanda kayboluyor ışık hızında garip...

Asansore yemek birakilip gidilmez orada bir yanliş var ama yok şu apartman mi yok adres tam neydi yok sen şunu demedin mi muhabbetleri çok garip yani. Uygulamada adresiniz eksiksiz yazmiyor mu zaten konum ve kat numarasi daire numarasi veriyorsunuz? Bunlari zaten eksiksiz girmediyseniz birazcik sizin de suçunuz var adamin çıkışmasinda.

Keşke gelip kapı önünde bıraksaydı böyle cok ucu açık kaliyor herşeyin
Ayrica 70 tl günlüğü bi geçsin onu garip bir acındırma durumu olmuş...

Buna benzer bişey benimde başıma geldi ama kurye çok kibardı beni kırmadan bir şekilde 2. Defa evime gelerek yemeği ulaştırdı bana , adam problemli bariz sizlik bişey yok...

Adamın hareketleriok tutarsız sizlik bir şey yok. Ama yemeği kim yedi onu merak ettim açıkçası.

Kurye hatalı kapi önüne bırakıp biraz uzaklaşıp sizin aldığınızı teyit etmesi gerekir . Biz suan koronayiz 3 gündür ihtiyaçları dışarıdan söylüyoruz 5 6 değişik kurye geldi kimse böyle birsey yapmadı .

yok 2 kere değil ben sana yemeğini getiriyim dediğinde kapatıyo ses çıkmayınca tekrar aradığımda asansöre bırakmıştım diyor önceki siparişten bahsediyor yani

evet aynısı yazıyor ama bana tekrar soruyor tam olarak neresi diye ben tarif ettim anlamayınca konum atıyım dedim ve kapıya bırakın dediğim için kat daire yazdım yanlışlık olmasın diye daha beter oldu malesef

Gelip kapının önüne asıyorum diyebilirri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…