Kimse yok mu yardımcı olsanız

Orkidemiz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2022
107
49
26
Lütfen ya kimse yok mu :KK43:
Cevap yazın lütfen , kaç kez konu actim kimse yazmıyor Opudan 1 hafta sonra adet oldum. 2 adet 10 gün geçti kist yok gebelik yok. Adet olmuyorum doktor estradiol ve progesteron hormonunu baktı yumurtlamışsın kendin adet olursun ilaca gerek yok dedi. Ama adet olmadım.
İlaç vermedi. Böyle olup kendiliğinden adet olan var mı , psikolojik olarak iyi
Değilim lütfen yazın 🥺🥺🥺🥺

Cevap yazın lütfen , kaç kez konu actim kimse yazmıyor Opudan 1 hafta sonra adet oldum. 2 adet 10 gün geçti kist yok gebelik yok. Adet olmuyorum doktor estradiol ve progesteron hormonunu baktı yumurtlamışsın kendin adet olursun ilaca gerek yok dedi. Ama adet olmadım.
Benim opudan sonra 2. Adetim 1 hafta sonra olmuştu canm sknti olacak birsey yok gbi bence o kadar ilaç işlem görüyoruz normal bence

Bunaldım, zaten stresli dönemdeyiz ver ilaç adet olayım ayrı stres yaşatıyor bana 🥹 Allah razı olsun yazdığın için

Transfer zamani bekliyorsunuz galiba.
Tam anlayamadim sorunu.
Doktor niye ilaç versinki? Normal döngünüze uygun transfer yapacak
2. Adeti bekliyorum transfer için ama olmadım. 10 gün gecikti , normalde tarlusal verip adet söktürüyor ama bana yumurtlamışsın adet kendiliğinden olacak dedi beklemek beni yoruyor stres yapıyorum o yüzden de olmuyorum böyle bekletip ilaç verirse o zaman görcez

2. Adeti bekliyorum transfer için ama olmadım. 10 gün gecikti , normalde tarlusal verip adet söktürüyor ama bana yumurtlamışsın adet kendiliğinden olacak dedi beklemek beni yoruyor stres yapıyorum o yüzden de olmuyorum böyle bekletip ilaç verirse o zaman görcez

Olmaz öyle. Mecbur doğal döngü gerekli.
Cart diye hap verip sökemez.
Mecbur beklıyoruz. Transfer öncesi hapla adeti sökmüyorlar malasef.
Stress yapmadan bekleyin. Vücudun ayarlarıyla zaten yeterince oynandi. Üstüne stress eklemeyin.

Youtube de ebru ceylanın adet söktürücü masajı var,onu izleyin bol sıvı alıp yürüyüş yapın ben öyle çözüm buluyorum

Opudan sonraki adet bende de gecıkerek gelmişti. Bir sıkıntı olmadı, endişelenmeyin inşallah herşey yolunda gidecek 🙂

Ben de transfer için ikinci adetimi bekliyordum. Doğum kontrol hapı başlatmıştı doktorum, çarşamba günü son ilacı aldım. Bir yerde görmüştüm üst bacaklara kas gevşetici krem adetin sokulmesine yardımcı olur diye. Dün ve bugün sürdüm, ve bugün adetim gelmeye başladı. Evde kas gevşetici kreminiz varsa deneyin isterseniz

Benim doktorum döngü uzunluğu 40 günü bulunca yani 10 gün gecikmisti sizin gibi duphasyon başladı ilaç bitince üç gün sonra regl oldum

Aslında mesele adet olabilmek değil. Hormonlarınızın normale dönmesi. Demek ki şuan uygun zaman değil. Bu kadar stres yapmayın. Opu ilaçları hormonları alt üst edip rahmi yorar. Biraz zaman tanıyın vücudunuza kendini biraz toparlasın :)

Olmaz öyle. Mecbur doğal döngü gerekli.
Cart diye hap verip sökemez.
Mecbur beklıyoruz. Transfer öncesi hapla adeti sökmüyorlar malasef.
Stress yapmadan bekleyin. Vücudun ayarlarıyla zaten yeterince oynandi. Üstüne stress eklemeyin.
Çok yorum okudum herkes aynı durumda hep ilaç başlatılmış daha önce de tüp bebek yaptım böyle sorun olmamıştı

Opudan 15 gün sonra adet oldum,ikinci adetim ise 9 gün gecikti,yani hep geç oldu,hiç kafama takmadım,vücudumu rahat bıraktım,o kendi dengesini bulur zaten,rahat olun siz de

Opudan 15 gün sonra adet oldum,ikinci adetim ise 9 gün gecikti,yani hep geç oldu,hiç kafama takmadım,vücudumu rahat bıraktım,o kendi dengesini bulur zaten,rahat olun siz de
Benim stresim bekletiyor , sonra adet olmadığım için ilaç verecek ona sinir oluyorum sabırsız bi insanım ama bu kez sabrettim çok

Benim stresim bekletiyor , sonra adet olmadığım için ilaç verecek ona sinir oluyorum sabırsız bi insanım ama bu kez sabrettim çok
Bence hala sabırsızsınız. İnanın daha yolun çok başındasınız. Ben Ocak ayında doktora gittim ve transferim 19 Nisan'da olabildi anca. Adet olmayı bekledim,rahim duvarının kalınlaşmasını bekledim,hormonların düzene girmesini bekledim vs.. vs.. yani daha çok şey için bekleyeceksiniz. Ve en zoru da sonuç için beklemekti. Kendinizi boş yere strese sokmayın,her şeyin bir zamanı var. Buna maalesef biz karar veremiyoruz,vücudumuz ne zaman derse o zaman. Umarım sizin için her şey çok güzel geçer ,şansınız bol olsun 🙏🌸

Bence hala sabırsızsınız. İnanın daha yolun çok başındasınız. Ben Ocak ayında doktora gittim ve transferim 19 Nisan'da olabildi anca. Adet olmayı bekledim,rahim duvarının kalınlaşmasını bekledim,hormonların düzene girmesini bekledim vs.. vs.. yani daha çok şey için bekleyeceksiniz. Ve en zoru da sonuç için beklemekti. Kendinizi boş yere strese sokmayın,her şeyin bir zamanı var. Buna maalesef biz karar veremiyoruz,vücudumuz ne zaman derse o zaman. Umarım sizin için her şey çok güzel geçer ,şansınız bol olsun 🙏🌸
Cevap yazmanız beni çok mutlu etti. Benim 2 denemem ilk denemem negatifti. Sabırlıyım.. ama burda sonu yok bekle bekle, şu kadar zaman söylense eyvallah 🙃 kaç gün gecikti acaba sizin

Cevap yazmanız beni çok mutlu etti. Benim 2 denemem ilk denemem negatifti. Sabırlıyım.. ama burda sonu yok bekle bekle, şu kadar zaman söylense eyvallah 🙃 kaç gün gecikti acaba sizin
Sizi sabırsız görünce yazmak istedim 😊 ben de lucrin iğne vurulduktan sonra kanamamın başlamasını bir haftadan fazla,sonra da rahim duvarının kalınlaşmasını bekledim😁 dedim ya ben ilk olarak Ocak ayında gittim doktora tüp bebek için,anca Nisan ayında yapabildik transferi 😁 her muayeneye gezmeye gidermiş gibi güle oynaya gittim,her şeyi tii'ye aldım.çok düşünmemeye çalıştım ama transfer sonrası da her gece ağladım...çok şükür pozitif sonuçlandı. Umarım siz de güzel haberi en kısa zamanda alırsınız,sizin için dua edeceğim 💓

X