kimse yok mu ya çok korkuyorum

Boşalmadan böyle korkuyorum boşalsa kafayı yerim herhalde

Yani bakireyim deyip ters ilişki yaşayanlarla bunlar kapışır
Ya şaka yapmayin şu sorulara Allah aşkını gidip alacak şimdi sonra gene gelip soracak adet olmadım hamile miyim diye
insan dayanamıyor

Bir dahakine daha temkinli olun. Prezervatif kullanın sürtünürseniz bile. Biraz cinsellik öğrenin.
Bir daha yapmayı gerçekten düşünmüyorum ama bi an boxer ve külottan bir şey olmayacağını düşünmüştüm neden temkinli olun dediniz. ben bunuda kafaya takarım şimdi gebe kalmam demi ya

boxerın kayması sorun etmiyor yani
Canım! yavrum! Ne boxeri ne donu kilotu canım benim bak boşalma yok içine giren çıkan bir şey yok bı şu forumda oku gebe kalmak için insanlar nelerle uğraşıyor öyle üfürükten sürtünerek olsaydı dünya nüfusu ne olurdu hiç bilmiyorum.

Bir daha yapmayı gerçekten düşünmüyorum ama bi an boxer ve külottan bir şey olmayacağını düşünmüştüm neden temkinli olun dediniz. ben bunuda kafaya takarım şimdi gebe kalmam demi ya
Temkinli olun ki bir daha gebe miyim diye stres olmayın yani

İçe boşalma olmamış,hamile değilsin sakin ol korkma

Sürtünme mi? Ohooo gebe kalmanın en kesin yoludur. Boxer da kaymış tam olmuş hayırlı olsun

Sürtünmeli ilişki den sonrasını okumadım. Yüksek ihtimalle gebesiniz hayırlı olsun

Hımmm demek baksırı kaydı ha

Temkinli nasıl oluyorsunuz o kadar soyununca mesela ben onu merak ediyorum sürtündükten sonra öylece bırakıyor musunuz? Değişik bir cinsellik anlayışı

Allah aşkına bizi biraz bilgilendir bu konu açanların cinselliğini merak ediyorum ben benim bildiğim başka türlü mü bizimki cinsellikse bunlarınki ne boşalma olmadıysa bu cinsellik mi bir sürü kafamda soru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…