- 20 Aralık 2024
- 19
- 3
- 24
-
- Konu Sahibi maruliskos
Boşalmadan böyle korkuyorum boşalsa kafayı yerim herhaldeben bu konularda en çok seyi merak ediyorum, o kadar sürtünmüşsünüz, herifin kücüğü derbeder olmus, soyulmus belki, yara olmus.. o kadar çile çekmiş.. neden boşaltmıyorsunuz bu adamları? bakın bu bir bencilliktir, bu ayiptir, bu cana kasttır.
Bir dahakine daha temkinli olun. Prezervatif kullanın sürtünürseniz bile. Biraz cinsellik öğrenin.çok teşekkür ederim size
Yani bakireyim deyip ters ilişki yaşayanlarla bunlar kapışırben bu konularda en çok seyi merak ediyorum, o kadar sürtünmüşsünüz, herifin kücüğü derbeder olmus, soyulmus belki, yara olmus.. o kadar çile çekmiş.. neden boşaltmıyorsunuz bu adamları? bakın bu bir bencilliktir, bu ayiptir, bu cana kasttır.
insan dayanamıyorYa şaka yapmayin şu sorulara Allah aşkını gidip alacak şimdi sonra gene gelip soracak adet olmadım hamile miyim diye
Bir daha yapmayı gerçekten düşünmüyorum ama bi an boxer ve külottan bir şey olmayacağını düşünmüştüm neden temkinli olun dediniz. ben bunuda kafaya takarım şimdi gebe kalmam demi yaBir dahakine daha temkinli olun. Prezervatif kullanın sürtünürseniz bile. Biraz cinsellik öğrenin.
Canım! yavrum! Ne boxeri ne donu kilotu canım benim bak boşalma yok içine giren çıkan bir şey yok bı şu forumda oku gebe kalmak için insanlar nelerle uğraşıyor öyle üfürükten sürtünerek olsaydı dünya nüfusu ne olurdu hiç bilmiyorum.boxerın kayması sorun etmiyor yani
Hayirboxerın kayması sorun etmiyor yani
üzüldüm çocuğaBoşalmadan böyle korkuyorum boşalsa kafayı yerim herhalde
Temkinli olun ki bir daha gebe miyim diye stres olmayın yaniBir daha yapmayı gerçekten düşünmüyorum ama bi an boxer ve külottan bir şey olmayacağını düşünmüştüm neden temkinli olun dediniz. ben bunuda kafaya takarım şimdi gebe kalmam demi ya
İçe boşalma olmamış,hamile değilsin sakin ol korkmaSelamlar. geçen hafta sözlümle sürtünmeli ilişki yaşadım ben külotluydum ama çok inceydi o ise boxerlıydı vajinaya sürtünerek ilişki yaşadık ama kesinlikle boşalmadı sadece zevk suyu aktı benimde külodum ıslaktı kendi ıslaklığımla beraber. Sürtünürken boxerı kaydı galiba bilmiyorum biraz açılmıştı. (tam anlatamadım) ama boşalmadı olmadı dediğim gibi yumurtlama günümde miydim bilmiyorum korkuyorum gebe kalmış olabilir miyim çok kafama taktım
Sürtünmeli ilişki den sonrasını okumadım. Yüksek ihtimalle gebesiniz hayırlı olsunSelamlar. geçen hafta sözlümle sürtünmeli ilişki yaşadım ben külotluydum ama çok inceydi o ise boxerlıydı vajinaya sürtünerek ilişki yaşadık ama kesinlikle boşalmadı sadece zevk suyu aktı benimde külodum ıslaktı kendi ıslaklığımla beraber. Sürtünürken boxerı kaydı galiba bilmiyorum biraz açılmıştı. (tam anlatamadım) ama boşalmadı olmadı dediğim gibi yumurtlama günümde miydim bilmiyorum korkuyorum gebe kalmış olabilir miyim çok kafama taktım
Hımmm demek baksırı kaydı haSelamlar. geçen hafta sözlümle sürtünmeli ilişki yaşadım ben külotluydum ama çok inceydi o ise boxerlıydı vajinaya sürtünerek ilişki yaşadık ama kesinlikle boşalmadı sadece zevk suyu aktı benimde külodum ıslaktı kendi ıslaklığımla beraber. Sürtünürken boxerı kaydı galiba bilmiyorum biraz açılmıştı. (tam anlatamadım) ama boşalmadı olmadı dediğim gibi yumurtlama günümde miydim bilmiyorum korkuyorum gebe kalmış olabilir miyim çok kafama taktım
ciddi misinizSürtünmeli ilişki den sonrasını okumadım. Yüksek ihtimalle gebesiniz hayırlı olsun
nedenHımmm demek baksırı kaydı ha
Temkinli nasıl oluyorsunuz o kadar soyununca mesela ben onu merak ediyorum sürtündükten sonra öylece bırakıyor musunuz? Değişik bir cinsellik anlayışıBir daha yapmayı gerçekten düşünmüyorum ama bi an boxer ve külottan bir şey olmayacağını düşünmüştüm neden temkinli olun dediniz. ben bunuda kafaya takarım şimdi gebe kalmam demi ya