- 20 Aralık 2024
- 19
- 3
- 24
-
- Konu Sahibi maruliskos
Hayır hamile kalmazsın.Selamlar. geçen hafta sözlümle sürtünmeli ilişki yaşadım ben külotluydum ama çok inceydi o ise boxerlıydı vajinaya sürtünerek ilişki yaşadık ama kesinlikle boşalmadı sadece zevk suyu aktı benimde külodum ıslaktı kendi ıslaklığımla beraber. Sürtünürken boxerı kaydı galiba bilmiyorum biraz açılmıştı. (tam anlatamadım) ama boşalmadı olmadı dediğim gibi yumurtlama günümde miydim bilmiyorum korkuyorum gebe kalmış olabilir miyim çok kafama taktım
gerçekten miboxer kaydiysa fena
Çok geç malesef geçen hafta oldukorkunun ecele faydası yok gebe olabilirsin ertesi gün hapı al
Yukarıda biri kalınır yazmış dalga mı geçtiHayır hamile kalmazsın.
Evet bundan sonra kot pantolonla sürtüşün kumaştan da geçebilir çünkügerçekten mi
Bu şekilde hamile kalırsan bana da haber et olur mu birde cocuk yapmayı böyle deneyeyimSelamlar. geçen hafta sözlümle sürtünmeli ilişki yaşadım ben külotluydum ama çok inceydi o ise boxerlıydı vajinaya sürtünerek ilişki yaşadık ama kesinlikle boşalmadı sadece zevk suyu aktı benimde külodum ıslaktı kendi ıslaklığımla beraber. Sürtünürken boxerı kaydı galiba bilmiyorum biraz açılmıştı. (tam anlatamadım) ama boşalmadı olmadı dediğim gibi yumurtlama günümde miydim bilmiyorum korkuyorum gebe kalmış olabilir miyim çok kafama taktım
Haklısınız ama korkuyorum lütfenOffff ne cahil cahil konular ya. Nisanlanmayi bilecek kadar kafalar calisiyor ama konu ic camasiriyla surtunmeyle birsey olur mu ya gelis malesef ayni performans yok. Madem korkuyorsunuz neden yakinlasiyorsunuz bekleyin az daha evlenmeyi.
Çok travmatik bi konu aslında o yüzden size sordum ilk defa olduEvet bundan sonra kot pantolonla sürtüşün kumaştan da geçebilir çünkü
Evet. Hamile kalmazsın. Böyle bir şekilde hamile kalınmazYukarıda biri kalınır yazmış dalga mı geçti
çok teşekkür ederim sizeOlmaz dalga geçiyorlar. Merak etme hamile değilsin
Ya şaka yapmayin şu sorulara Allah aşkını gidip alacak şimdi sonra gene gelip soracak adet olmadım hamile miyim diyekorkunun ecele faydası yok gebe olabilirsin ertesi gün hapı al
boxerın kayması sorun etmiyor yaniEvet. Hamile kalmazsın. Böyle bir şekilde hamile kalınmaz
Bu kızları bu kederlere gark edenlerin çükü kopsunben bu konularda en çok seyi merak ediyorum, o kadar sürtünmüşsünüz, herifin kücüğü derbeder olmus, soyulmus belki, yara olmus.. o kadar çile çekmiş.. neden boşaltmıyorsunuz bu adamları? bakın bu bir bencilliktir, bu ayiptir, bu cana kasttır.