- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
- Konu Sahibi elvansarigul
günaydııınn!! erken kalkmayı bir türlü sevemiyorummm
bende geç kalkmayı
tabı bu uykunun akşam erkenden yatmaklada alakası var
geç mı yatıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydııınn!! erken kalkmayı bir türlü sevemiyorummm
1 dolaylarında yattım. Dinç kalkamıorum bi türlü. Başka sigaradan dolayıdır diye dşünmüştüm, ama ondan olmadığını gördümm :S
ewt ben de duymuştum öle bişiler. O zaman neymiş; erken yatılıcakmış :))
ben erken yatsam da uyuyamıyorum olur olmaz her sey geliyo aklıma hep olumsuzluklar geliyo halbuki gün içinde bunları aşabiliyorum.ben panik atak falan mı oldum ki??
ben erken yatsam da uyuyamıyorum olur olmaz her sey geliyo aklıma hep olumsuzluklar geliyo halbuki gün içinde bunları aşabiliyorum.ben panik atak falan mı oldum ki??
şuanda çalışmıyorum canım, evliyim ama. o yüzden mecbur erken kalkıorm
:)) panik olucak bişi yok. Panik atağın belirtileri çok başka oluyor. Senin bahsettiğin şey çoğu insanda da olan bir sorun. Eğer ki çok yorgun değilsen, gece uyuman zor oluyor. E tabi uyuyamayınca da insan beyni düşünmeye başlıyor :))
evleneli 2 ay oldu daha . Evlenmeden birkaç ay evvel çalıştığım iş yerinden ayrıldım, sonra işte evlilik hazırlığı fln derken iş de aramadım. Şimdi şimdi bakmaya başladım ama malum, bu devirde iş bulmak pek kolay diil :S
taze gelınsınben bayatladım valla 2 yıl olcekk
hayırlı bı işin olur ınş.
bende avrupa yakasında yaşadım 22 yıl evlenınce buraya geldım anadolu yakasına ınan bı alışamadım
kımsemız yok
evlenınce 1 yıl doğru düzgün bı işim olmadı
sonra olanlardan paramı alamadım zaten herşeyı kendımız ettık bıde maddı acıdan dara düştük iş konusunda öle derken 1 yıldır cok sevdığım bı işim var şükürdarısı sana tatlım
nerde yaşıyorsun
Ay hakkaten darısı başıma.. Canım ben İstanbul Avrupadayım m
hele bi o zaman gelsin, o zaman bakarsınız. Ben de öle hemen bebek yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Hiç olmazsa bi 3-4 sene bi kendimizi toparlayalım diyorum. Ya bu iş meselesi biraz şans olayı. İnternetteki bu ilanlardan başvurmadığım yer yok yani. Adamlar lise mezunu diyo, ben üni. mezunu olarak başvuruyorum. Nolucak anlamadm :)
ölede ev alcez ama konu karışık nerden alıncakburdan alınırsa burda kaldık demektır
ordan alırsakyenı iş bulmam şart
kesınlıkle bende öle düşünüyorum cocuk kısmetıyle gelır dıye zor durumda ıkende yapmam
mantıklı olmak lazım
evlılık oturup çiftlerın bırbırlerını ıyı tanıması lazım
hayrlısı olsun de cnm olur elbet
Bence ev alıcaksanız biraz da yatırım olarak düşünün derim ben. Şu dönem istanbulda yeni gelişen semtlere bakın derim ben :) İş konusunda ise, insanlar ne yollar gidip geliyorlar. İstanbulda 1 saatte işine gidiyosan şanslısındır yani. O yüzden takma işi kafana :)
o zaman allah hepimize öle iş nasip etsin :))