Saç Rengi ve Saç Boyama Kimse yardım etmiyor:( nolur bi baksanız

Aydinaydin

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
753
32
318
şu bakır saçıma bi hal çaresi arıyorum ama yokkk, ben daha sarıya yakın istiyorum saçımı, karamel-balköpüğü gibi
loreal casting in balköpüğüne boyasam nasıl olur nolur yardım edin, bu hafta adam etmem lazım saçımın rengini
istediğim şöle bişey http://i25.tinypic.com/2powppd.jpgmafoldumben

bunda küllü sarı falan var biliyorum böle olmaz bakır saç
ama demek istediğim böle bakır kızıllıktan ziyade sarıya dönük b renk
saçım şimdi bakır ama bakır-kızıl değil zaten

Canım ınan bılsem yardım ederdım benım saÇımda kahve tonlarında bende balkÖpÜĞÜ ıstıyorum ama yokkk nasıl yapıcam bılmıyorum

senin kahveyse, saçındaki boyayı kusturup yada saç rengini orityalle açtırıp bal köpüğüne hemen çevirebilirsin
ama ben bakırımsıyken yapsam nolur kimafoldumben
kaç kişi okuyo kimse bişey yazmıyo bi daha buraya bişey yazmıycam

Kendin boyayacaksan sonucunda küllü bi renk seçmen gerekiyor yani.. saçlarının dibide geldiyse biraz önce boyalı olan kısımları boyamakla işe başla derim ben..

canim bence direk kuafore git sen kendin yapmaya sakin kalkma çunku o tur renklerden kurtulmak çok zor oluo mesele ben kizildan kurtuldum ama ard arda bi 5defa falan boyadim sende kendin boyayacaksan en azindan 3 boyama yapman lazim saçina.bi 5 dakka falan daha uzun tut birde bal kopugunden çok dogal sari gibi bi renge boya bence benim arkadasin saçi kahverengi saçini sariya boyuyo tabi saçi sari deil balkopugu oluodu

renk konusunda pek bilgim yok cnm ama loreal casting le boyama zaten saçı açma özelliği yok onun...işini ii bilen bir kuaföre git bence kendin deneme ztn kuaföre gitmeden kısa bir sürede kendin değiştiremezsin o rengi...a.s.

cnm bakırda olsa içinde hep kızıllık war ben derimki sakın açtırmqa saçınn ölüyor bak ben açtırdım pişmanım kızıldan sarıya döndüm röfleye açtırınca bile gitmiyor kızıllık 2 ay küllü kumral boyat maksat gitsin kızıllığı bakırlığı sonra bir hal çaresine bak ama gidip açtırırsan ölüyor saç gerçekten yinede bir kuaföre danış gerçi hepsi açalım diyecekler ama bilmiyorum oriel taraftarı değilim ben ayrıca kendi saç rengin nasıl ben göremedim de:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…