rabbim mucizeni hayirlisiyla kucagina almayida nasip eder insallah canim.ama benim umudum neden bilmem azaliyor artik olmiycak diye bakiyorum sanki ve esime tekrar tekrar ayni seyleri teklif ettim ayrilalim dedim kabul etmedi.kendini suclu hissetme cocuk olmuyor diye ayrilicaz diye dedim yok diyor.bosaniriz ben turkiyeye donerim sen yeni bir hayat kurarsin cocuklarin olur dedim ''seneler sonra ben turkiyeye gelmisim senin elinde iki cocuk bende hala yok o zaman ne yapacaksin diyor''ikinciye evlenince ikinciden cocugumun olacagini ne biliyorsun garanti verebiliyormusun diyor offff off ne yapicam bilmiyorum benim yuzumden cocuk sahibi olamiyor baba olamiyor.baska cocuklari sevdigini gorunce icim gidiyor.bu seferde olmazsa bosanalim dedim hayir diyor bu seferde olmazsa 3-4 ay mola vericez kendimizi toparliycaz yeniden basliycaz diyor.allahim yardim et bu sefer hayirlisiyla hamile kalmami nasip et aminnn...
Asla kendine haksizlik yapmamalisin arkadasim. Ne guzel iki kumru ortak bir caba icindesiniz. Bide soyle dusun ya cok cocuklu ama mutsuz bir kadin olaydin. Rabbim hepimizi farkli farkli siniyor. Bana dua edin vereyim diyor. Et dualarin gnlunu ferah tut. İnsallah bekledigine degecek hayirli evlatlar versin rabbim sana.
Hic tanimadigin birinden dua aldin bak gece gece bu bile bir isaret olsun sana
canim allah razi olsun rabbim gonlunden geceni eline versin insallah.ne biliyim hayattan kopmus gibiyim.hic birsey zevk vermiyor sabretmek zor geliyor.ben sadece bir cocuk istiyorum rabbimden sonuna kadarda dua edicem insallah.
Herkese iyi akaşamlar.Ben uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama yazmaya cesaretim yoktu çünkü hayalmi gerçekmi bilemiyorum.hikayemi sizlerle paylaşak istiyorum artık.çünkü rüya değil yaşadıklarım.az sonra uyanıp aaaa rüyaymış demiycem.Biz 7 yıldır uğraşıyoruz.Ne umutlar ne hayaller ama hepsinin sonu hüsran.2008 ilk defa tüp bebek yaptırdık sonuç pozitif mutlulukla üzüntüyü aynı anda yaşıyorum çünkü çok fena kanamam var.doktora git gel değerlerimde yükseliyo ha.doktor dış gebelik geçirdiğimi anlamadı.bebek 2 aylık olmuş kanamam kesilmiyo.neyse en sonunda anladı.laparoskopi ile alındı bebebğim.ne acı günlerdi.aynı zamanda sağ tüpümde alındı.ümitler azalıyor.1 yıl sonra biz yine ankara yollarında.genarta gittik aysun hanımı herkes çok methediyor.herşey çok yolunda gitti.hatta embriyolarımızdan bitanesi blast oldu.o kadar ümitliyim ki bu sefer oldu diyorum.ama sonuç kocaman bir sıfır.günlerim hep ağlayarak geçiyor.artık sinirlerim alt üst oldu.ellerim nasıl titiriyor.öyle bir yıl daha geçti.artık devlet yardımımız yok eşime ısrar ediyorum yaşımız geçiyo diye.tabi dayanamadı.borç falan buldu biz yine ankarada.yine ilk gittiğimiz anatolia tüp bebek merkezindeyiz.artık eskisi gibi değiliz tecrübeliyiz doktorlarla falan pazalık yapıyoz.neyse tedavi başladı.polikistik olduğum için fazla yumurtam oluştu 21 tane.fazla olmasından dolayı karnım su topladı.o kadar kötüyüm ki. durmadan çıkarıyorum.doktorum hastaneye yatırdı.bebeklerim transfer edilemiyo çünkü hastanede yatıyorum.bebeklerin durumu iyi ziyan etmeyelim dedi beni hastaneden izinli çıkardı ve transferi yaptı tekrar hastaneye aldı.daha hastanede yatıyordumki kanamam başladı.muhtemelen tutmadı adet kanaman dedi o kadar rahat söylediki benim gözyaşlarımın hiçbir anlamı yok onlar için dediği gibi oldu evet tutmadı.yine mutsuz eve döndük. o günlerde eşim aynı zamanda tayin işleri için uğraşıyordu.memlekete tayinimiz çıktı.taşındık yeni ev yeni insanlar.1 yıl geçti.birgün eşimle birlikte bir lokantada yemek yedik zehirlendikmidir nedir ikimizde çıkarıyoruz bir kaçgün sonra onun geçti ben hala aynı midem çok kötü.yemek yapamıyorum çok kötüyüm ama aklıma hiçbir şey gelmiyo.dahiliyeye gittik doktor hamile olabilirmisin dedi hayır bizim bebeğimiz olmuyo dedim ilaçları verdi yolladı.ama eşim olurmu acaba diyo yok diyorum boşver o kadar şeyden sonra diyorum yinede gebelik testi aldı 24 şubat akşamı mucizemiz gerçekleşti.çift çizgiyi gördük.o gün sabah olmak bilmedi.erkenden doktorun yolunu tuttuk.kanda 42500 yazıyordu.bu nasıl bir mutluluktu nasıl bir hediye.evet mucizemiz geliyordu bir buçuk aylıkmış.o günden bu güne 2 defa gittik doktora allahıma şükürler olsun herşey yolunda.kadınlar kulübünde arkadaşların doktorları cinsiyet tahmininde bulundu siz bişey söyleyecekmisiniz dedim erkek tahmininde bulundu.şimdi 14+2 yiz.Allah herkesin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin içinde benimde inşallah
merhaba....beni hatırlarmısın bilmem ben sana ilaç satmıştım ikamet yerin o zaman yanlış hatırlamıyorsam artvindi ben birusk inşallah hatırlamışsındır.............çok sevindim inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.........benimde bir kızım var şu anda 2 yaşında
Ay canım benim yaa inşallah kucağına da alırsın, hayırlı mutlu şekilde de büyütürsün evladınıHerkese iyi akaşamlar.Ben uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama yazmaya cesaretim yoktu çünkü hayalmi gerçekmi bilemiyorum.hikayemi sizlerle paylaşak istiyorum artık.çünkü rüya değil yaşadıklarım.az sonra uyanıp aaaa rüyaymış demiycem.Biz 7 yıldır uğraşıyoruz.Ne umutlar ne hayaller ama hepsinin sonu hüsran.2008 ilk defa tüp bebek yaptırdık sonuç pozitif mutlulukla üzüntüyü aynı anda yaşıyorum çünkü çok fena kanamam var.doktora git gel değerlerimde yükseliyo ha.doktor dış gebelik geçirdiğimi anlamadı.bebek 2 aylık olmuş kanamam kesilmiyo.neyse en sonunda anladı.laparoskopi ile alındı bebebğim.ne acı günlerdi.aynı zamanda sağ tüpümde alındı.ümitler azalıyor.1 yıl sonra biz yine ankara yollarında.genarta gittik aysun hanımı herkes çok methediyor.herşey çok yolunda gitti.hatta embriyolarımızdan bitanesi blast oldu.o kadar ümitliyim ki bu sefer oldu diyorum.ama sonuç kocaman bir sıfır.günlerim hep ağlayarak geçiyor.artık sinirlerim alt üst oldu.ellerim nasıl titiriyor.öyle bir yıl daha geçti.artık devlet yardımımız yok eşime ısrar ediyorum yaşımız geçiyo diye.tabi dayanamadı.borç falan buldu biz yine ankarada.yine ilk gittiğimiz anatolia tüp bebek merkezindeyiz.artık eskisi gibi değiliz tecrübeliyiz doktorlarla falan pazalık yapıyoz.neyse tedavi başladı.polikistik olduğum için fazla yumurtam oluştu 21 tane.fazla olmasından dolayı karnım su topladı.o kadar kötüyüm ki. durmadan çıkarıyorum.doktorum hastaneye yatırdı.bebeklerim transfer edilemiyo çünkü hastanede yatıyorum.bebeklerin durumu iyi ziyan etmeyelim dedi beni hastaneden izinli çıkardı ve transferi yaptı tekrar hastaneye aldı.daha hastanede yatıyordumki kanamam başladı.muhtemelen tutmadı adet kanaman dedi o kadar rahat söylediki benim gözyaşlarımın hiçbir anlamı yok onlar için dediği gibi oldu evet tutmadı.yine mutsuz eve döndük. o günlerde eşim aynı zamanda tayin işleri için uğraşıyordu.memlekete tayinimiz çıktı.taşındık yeni ev yeni insanlar.1 yıl geçti.birgün eşimle birlikte bir lokantada yemek yedik zehirlendikmidir nedir ikimizde çıkarıyoruz bir kaçgün sonra onun geçti ben hala aynı midem çok kötü.yemek yapamıyorum çok kötüyüm ama aklıma hiçbir şey gelmiyo.dahiliyeye gittik doktor hamile olabilirmisin dedi hayır bizim bebeğimiz olmuyo dedim ilaçları verdi yolladı.ama eşim olurmu acaba diyo yok diyorum boşver o kadar şeyden sonra diyorum yinede gebelik testi aldı 24 şubat akşamı mucizemiz gerçekleşti.çift çizgiyi gördük.o gün sabah olmak bilmedi.erkenden doktorun yolunu tuttuk.kanda 42500 yazıyordu.bu nasıl bir mutluluktu nasıl bir hediye.evet mucizemiz geliyordu bir buçuk aylıkmış.o günden bu güne 2 defa gittik doktora allahıma şükürler olsun herşey yolunda.kadınlar kulübünde arkadaşların doktorları cinsiyet tahmininde bulundu siz bişey söyleyecekmisiniz dedim erkek tahmininde bulundu.şimdi 14+2 yiz.Allah herkesin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin içinde benimde inşallah
rabbim mucizeni hayirlisiyla kucagina almayida nasip eder insallah canim.ama benim umudum neden bilmem azaliyor artik olmiycak diye bakiyorum sanki ve esime tekrar tekrar ayni seyleri teklif ettim ayrilalim dedim kabul etmedi.kendini suclu hissetme cocuk olmuyor diye ayrilicaz diye dedim yok diyor.bosaniriz ben turkiyeye donerim sen yeni bir hayat kurarsin cocuklarin olur dedim ''seneler sonra ben turkiyeye gelmisim senin elinde iki cocuk bende hala yok o zaman ne yapacaksin diyor''ikinciye evlenince ikinciden cocugumun olacagini ne biliyorsun garanti verebiliyormusun diyor offff off ne yapicam bilmiyorum benim yuzumden cocuk sahibi olamiyor baba olamiyor.baska cocuklari sevdigini gorunce icim gidiyor.bu seferde olmazsa bosanalim dedim hayir diyor bu seferde olmazsa 3-4 ay mola vericez kendimizi toparliycaz yeniden basliycaz diyor.allahim yardim et bu sefer hayirlisiyla hamile kalmami nasip et aminnn...
ne güzel bir duygudur o evli bile değilim daha ama yazdıklarınızı okuyunca ağladım. Allahım tamamını erdirsin ve bebişinizi kavuşun. ilk okudugumda kız doğdu içime ama öncelikle sağlıklı olsun inşallah :)
Ay canım benim yaa inşallah kucağına da alırsın, hayırlı mutlu şekilde de büyütürsün evladını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?