Kimse tarafından sevilmiyorum aşırı yalnız hissediyorum derdimi dinleyecek varsa gelebilir

blosssom34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
11
2
1
25
Merhaba 18 yaşındayım. Liseyi bitirdim üniversite sınavına girdim. İyi bir sonuç beklemiyorum ama tutturabileceğim bir üniversite var orası olmazsa 1 sene daha hazırlanıcam. 1 yıl boyunca hiç çalışmadım aklım sürekli sevgilimdeydi sorunlu bi ilişkimiz vardı. Hep aklımı meşgul etti. Kendisi şu an üniversite 1. sınıf. Üniversiteye geçince tavırları değişti, her şeyi değişti. 2 3 gün önce terk etti ben onu çok severken. 2 yıllık uzak mesafe ilişkisiydi. Ders çalışmamamda bu kişinin payı da var. Annem ve babam ayrı. Annemle ben başka şehirde yaşıyoruz babam başka şehirde yaklaşık 2 senedir. Ama hala resmi olarak boşanmış değiller. Babam bana sürekli baskı yapıyor buraya geliceksin burayı yazıcaksın puanın tutsa da tutmasa da diye. Ben oraya gidince annem de gelicek eski günlerimize geri dönücez diye düşünüyor ve geleceğimle oynuyor. Kazanamazsam da babamın yanında hazırlanıcakmışım 1 sene daha, dershaneye falan gidicekmişim. Gelmezsen ben giderim buralardan bir daha sesimi bile duyamazsın diye tehdit ediyor 1 senedir babam. Annem desen sürekli işe gidip geliyor yüzünü bile göremiyorum. Ama bu onun umrunda değil, onu da anlıyorum yoruluyor ama biraz yanıma gelip sevebilir. Sürekli soğuk annem bana karşı çok üzülüyorum. Hiç konuşmuyoruz bile neler oluyor neler bitiyor hayatında diye hiç sormuyor. Arkadaş desen 1 tane yakın arkadaşım var sürekli onunla buluşuyoruz falan ama o da sevgili yaptı şimdi eve tıkıldım, dışarı çıkabileceğim ve eğleneceğim bir arkadaşım yok anlayacağınız. Kimse beni umursamıyor, annemin umrunda değilim, babam sadece annem için beni kullanıyor ve baskı yapıyor, kıytırık bi üniversiteye gideceğim o da gidebilirsem, hayatımla oynayan sevgilim beni terk etti, arkadaşım yok, arayan yok soran yok.. Ben gerçekten çok sıkıldım bu hayattan boşuna yaşıyorum sanki. Bazen ölmek istediğim bile oluyor. Zaten 43 kiloyum yakında o da olur, hastanelik olurum diye de korkuyorum kilom yüzünden, alamıyorum 1 yıldır. Ne yapmalıyım bu durumda gerçekten bilmiyorum siz daha bilgilisinizdir diye yazdım şimdiden teşekkür ederim.

Daha hayatın başındaşın canım. Hersey yoluna girer. Bu kadar karamsar olma. Üniveristeye gidince ilgi alanların dağılır, ortamın değişir, çevre edinirsin. Annen için bereber yapabileceğiniz seyleri sen ayarlamaya çalışsan olmaz mı?

Üniversiteye gidebileceğimi bile bilmiyorum kesin değil. Gidemezsem 1 yıl evde tıkılıp kalıcam

Üniversiteye geçişte genelde lise aşkları son buluyor. Bırakın gitsin bitsin.
Onu düşünerek zaten ders çalışamayıp muhtemelen 1 senenizi yakmışsınız ama
gençsiniz daha telafisi var.
Bu sene olmazsa seneye tekrar denersiniz, dersaneye giderseniz de evden çıkıp sosyalleşmeye de bahaneniz olur. Gidemezseniz kütüphaneye gider orada çalışırsınız, haftaiçi kafeler erken saatlerde sakin oluyor, hatta ders çalışma bölümü olanlar var orada da ders çalışıp aynı zamanda bir ortam değişikliği yapmış olursunuz.

Babanız yanına istiyorsa arada gider gelirsiniz, gezme hava değişikliği bahanesi olur. Baba ve annenizin arasındaki ilişkiden siz sorumlu değilsiniz. Ama kendinizi ifade edebilecek de bir yaştasınız.
İsteklerinizi, planlarınızı karşılıklı konuşabilirsiniz.

Boyunuzu bilmiyorum ama 43 kilo çok da ölümcül seviyede değil abartmayalım. Kafanızı meşgul etmek için spor yapıp güçlenebilirsiniz. Motivasyon da olur.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ama babam beni asla dinlemiyor onun sesini bi daha duyamicam diye endişeleniyorum

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ama babam beni asla dinlemiyor onun sesini bi daha duyamicam diye endişeleniyorum
Endişenizi belli etmeyin. O da sizi seviyordur zaten ama kendince bir blöf yapıyordur. Önce puanlarınız açıklansın o zaman ona göre düşünürsünüz ne yapacağınızı. Ne zaman açıklanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…