Bir test daha yap bence, 1 hafta geçmiş. Zaten en kesin sonuç adetten 1 hafta sonrası diyor doktorlar. Şüphede kalmamış olursun. Ya da gec döllenme de olabilir, yine testte negatif cikarsa sağlık ocağına kan verirsin. Kesin sonucu alirsin cnm. Hayirli gecelerçok teşekkür ederim yanıtın için en azından diğerleri gibi yanıtsız bırakmamışsın
Hayırlı geceler tekrar teşekkür ederimBir test daha yap bence, 1 hafta geçmiş. Zaten en kesin sonuç adetten 1 hafta sonrası diyor doktorlar. Şüphede kalmamış olursun. Ya da gec döllenme de olabilir, yine testte negatif cikarsa sağlık ocağına kan verirsin. Kesin sonucu alirsin cnm. Hayirli geceler
Bence kan testi yaptır cıkar hem kesin sonuç veya sabah ilh idrarınla test yap ben öyle ögrendim hamileliğmiBurda soru soruyoruz tecrübeli anneler yardımcı olmuyor aslında çok basit iki dk ayırıp cevap yazmak. Mesela adetim 2 gün geçikti idrar testi yaptım negatif bugün 7. Gün hala olmadım merak ediyorum umutlanmalı miyım?
İnşallah yarın gidip kan vericem hakkımda hayırlısı artıkAdetiniz gecikir gecikmez idrar testi sonuç vermez. Ama gidin kan tahlili verin sağlık ocağına Hemen sonuç alırsınız.
Burda soru soruyoruz tecrübeli anneler yardımcı olmuyor aslında çok basit iki dk ayırıp cevap yazmak. Mesela adetim 2 gün geçikti idrar testi yaptım negatif bugün 7. Gün hala olmadım merak ediyorum umutlanmalı miyım?
Burda soru soruyoruz tecrübeli anneler yardımcı olmuyor aslında çok basit iki dk ayırıp cevap yazmak. Mesela adetim 2 gün geçikti idrar testi yaptım negatif bugün 7. Gün hala olmadım merak ediyorum umutlanmalı miyım?
Boşa umutlanmışım polikistik över vardı hastalığım ilerlemiş multi kistik olmuşumİlgisizlik değilde
Teknoloji müsayit değil şartlar izin vermiyor
Kız biz burdan senin gebe olup olmadığını göremiyoz ki darılma hemen
Kan testi kesin sonuç verir onu yaptır öyle fikir beyan edelim
Benim kötü sonuçlandı inşallah senin öyle olmaz :)Bende seninle aynı durumdayım 2. gün yaptım negatif bugün 7. günüm, henüz bir daha yapmadım, sen yaparsan haber ver. :)
Canım bizi de haberdar edersen mutlu olurum benimde gecikti adetim bekliyorum bendeİnşallah yarın gidip kan vericem hakkımda hayırlısı artık
Olumsuz multi yumurtlama olduğu için gecikmişCanım bizi de haberdar edersen mutlu olurum benimde gecikti adetim bekliyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?