Kimse net birşey söylemiyor!

LenaBoz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
871
424
103
....

Son düzenleme:
Bir test daha yap bence, 1 hafta geçmiş. Zaten en kesin sonuç adetten 1 hafta sonrası diyor doktorlar. Şüphede kalmamış olursun. Ya da gec döllenme de olabilir, yine testte negatif cikarsa sağlık ocağına kan verirsin. Kesin sonucu alirsin cnm. Hayirli geceler

Hayırlı geceler tekrar teşekkür ederim

Pardon da... burada cevap verilecek seyler var verilmeyecek seyler var. Adetin 7 gun gecmis. Normalde bir duzensizligin yoksa test yapmana ragmen negatifse biz ne oldugunu nereden bilelim? Doktora gorunmelisin. Insanlar sana hamilesin ya da ayyy kistin var kesin mi desin? Ne dememizi bekliyorsun anlamadim ki.... Bir de atarli sitemli konu basligi acmissin... hamileysen hayirli olsun. Saglik sorunun varsa da gecmis olsun demekten baska bir yorumum yok.

Merhaba. Aslinda konu sahibinin bir suçu yok. Bu tarz konularda başliklar boyle ilerliyor cunku. Burda herkes kadin dogum uzmani. O kadar net cevaplar veriyorlarki. Konu sahibi de o yuzden bir cevap beklemis bence. Birkaç satır bir séy yaz sana teşhis koyabiliyorlar..Hamilesin,hamile degilsin,geç dollenmedir,kistin var,dış gebelik geçiriyorsun:)) ...Bu uzar gider.

Gereksiz bir isyan etmişsin
Burda doktor olan nadir kadın var
Onlarda zaten net üzerinden tanı koyamazlar
Bu kadar vok süphen varsa doktora gitmelisin burdaki evet hayır a bakarak hamile kalamazsın

Bence de gereksiz bir isyan olmuş.
Anneyiz, ancak jinekolog değiliz değil mi?
Kimse de müneccim değil ki senin yumurtlama dönemini hesaplayarak hamilemisin değil misin teşhis koysun?

Yapılması gerekenler basit, eğer şüpheleniyorsan bir test al eczaneden.
Negatif çıktıysa bekle, adetin hala gelmiyorsa, bir daha test al yine dene.
Olmadı için rahat mı etmedi, o zaman gidip kan ver, için rahat etsin.
En garantisi bu.

Hayırlısı olsun hakkınızda.

Ben adetim 3 gün geçtiğinde test yapmıştım silik çıkmıştı 5. Gün tekrar yaptım net gösterdi. Ama bende 1 gün dahi adet gecikmesi olmadı o yüzden emindim...

Kan testi yaptirmayi denesen? 1 hafta gecmis icin rahat eder.

Bence kan testi yaptır cıkar hem kesin sonuç veya sabah ilh idrarınla test yap ben öyle ögrendim hamileliğmi

Adetiniz gecikir gecikmez idrar testi sonuç vermez. Ama gidin kan tahlili verin sağlık ocağına Hemen sonuç alırsınız.

İlgisizlik değilde
Teknoloji müsayit değil şartlar izin vermiyor
Kız biz burdan senin gebe olup olmadığını göremiyoz ki darılma hemen
Kan testi kesin sonuç verir onu yaptır öyle fikir beyan edelim

Bende seninle aynı durumdayım 2. gün yaptım negatif bugün 7. günüm, henüz bir daha yapmadım, sen yaparsan haber ver. :)

İlgisizlik değilde
Teknoloji müsayit değil şartlar izin vermiyor
Kız biz burdan senin gebe olup olmadığını göremiyoz ki darılma hemen
Kan testi kesin sonuç verir onu yaptır öyle fikir beyan edelim
Boşa umutlanmışım polikistik över vardı hastalığım ilerlemiş multi kistik olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…