- 8 Şubat 2018
- 26
- 11
- 38
- Konu Sahibi edanurylmaz56
yaa bu durumdan cidden çok sıkıldım artık. kimse beni takmıyor derken arkadaşlarımdan bahsediyorum. benim arkdaşaş grubum aslında ayrı ayrı. yani mahalle arkasaşlarım ve sınıf arkadaşlarım. mahalle arkadaşlarım zaten benim en yakın olan arkadaşlarım ama onların hepsi aynı okula gidiyo ben başka okula gidiyorum. zaten sınıf arkadaşlarımsan çok da şikayetçi değilim onlarıda sevitorum ama sorunum başka bişiy. şöle açıklıyım . sınıf arkadaşlarımla ben 4 kişilik bi grubuz aslında 5 bi kız daha var her neyse. hiç konuşamıyorum ben yaa. mesela bi konu açılıyo konuşuyorum ama beni kimse dinlemiyo sanki ben konuşunca herkez sağır oluyo gibi bişiy. ne desem takılmıyo konuşmaya devam edilyo ama başkası benim dediğim aynısını desin hemen o kişiye cevap veriliyo bu duruma çok sinir oluyorum. ve mesela dışarı mı çıkılcak hiç düzgün sormuyolar bile. tamam yine düşünüp soruyolar buna bişiy demiyorum. ama başkası kalkmasa zorla kaldırıolar onu mesela hani o gelmesse olmaz gibi . yada bi olay olmuştu kavga gibi değildi de tartışmaydı yine her zmanaki gibi kimse beni dinlemiyodu. ordan biri işte şuan şeyin sözünü kesme dedi. beni takan bile yoktu yaa. benimde sözüm kesiliyo hatta dinlenmiyo bile. orda o kadar sinirim bozuldu ki. bide bi susar msın falan demişti sesimi bile çıkarmadım ama keşke çıkarsaydım.orda sinir olsam bile sonra hemencecik konu kapanmıltıve aramız yine normale dönmüştü ama hemen o yüzden bende bişiy demedim. ve mesela ben şwy bi tipim böle arkadaşlarımla vurmalı dövmeli dalga geçmeli bi tipim yani öle vıcık arkadaşlık sevmiyom. mesela biri benim ifşamı atınca yaa diyom ufd atma siyom şakalaşıoz işte daşga dalan geçiolar tabi alınmıyom çünkü sonuçta bende onlarla gwçiom yani. ama ben bi arkadaşımın ifşasını bulmultum attım dalga da feçtim biri daha geçti. hemen alındı yani. tabi bişiy demedi ama sonra okulda konu açılınca başka biri şey dedi niye dalga geçionuz ki küçükken siz sanki çok mu güzeldiniz gibi bişiy dedi ama benim küçüklüğümle dalga gwçmeyi biliyo ve biz zaten şaka yapıoduk tama kız alınabilir ama alınan kişi benim fotolarımı atabilşyo ve diğeride benim fotomla dalga geçmesine rağmen diğerini koruyo haksızlığa bak yaa. şu an bunları yazıyorum ama tabi iyi yönleri yok değil ama demek istediğim şey birbirlerine verdikleri değeri bana veemiyolar ve mesela bi ara çok kötüydüm kimseylede takılmıyodum çünkü işte bu durumlardan dolayı. işte gel gel falan yaptılar valeybol oynuyoduk işte benide oyuna falan soktular ama tabi ben sonra gittim bayada dönmemiştim hiç bişiy demediler. tamam zaten amacım yalnız kalmaktıda diğer kız gittiğinde diğeri sanki ormanda karanlıkta fenerle arar gibi okulu dolaştırdı. yani baya aradı. üzülmesim değil yani. bugünde hiçç ama hiç yerimden kalkmadım sıradan ama hiç sadece öğrwtmen gelince kalktım hiç noldu diye düzgün soran yok bi son ders sordular cidden hani tamam soruyolar ediyolar. o yüzden hani bişeyde demek istwmitoeum. ama ne bilşyim yaa zaten sırf şu şeyler için onlarla şuan pek konuşmuyom çünkü zaten dinlemiyolar düzgün takan yok. bugünde oldu buna benzer şeyler. yani kendimle konuştum gibi bişiy oldu. napıcam cidden sıkıldım yaa okuldan. her şeyden sıkıldım onlarla konuşmadığımdada, dediğim gibi bugün hiç konuşmadım. sırada can sıkıntısından öldüm bide biraz hastaydım ama onlarla konuluncada kensimi daha takılmayan değersiz biri gibi görüom uff napıcam yaaa