• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kimse beğenmedi mi elbisemi :(

teşekkür ederimmmmmmm :D:D:D altın rengi ya da sarısı abartılı olurdu.. zaten bunn pırıltıları bile benm için abartlı bir de öle olsa hiç olmazdı ttlım.... ama bu yeterli gelin oldğumuzu belli edelm azıcık :D

canım kotu bır elbıse degıl ama ,
gogus kısmının dekoltesını yukarıya kadar cekmeyın .
hem gogsunuzu bastırıp kucuk gosterıyor
hem de hos bır goruntu degıl o .o dekolte
tam gogus de olmalı :34:

canım kotu bır elbıse degıl ama ,
gogus kısmının dekoltesını yukarıya kadar cekmeyın .
hem gogsunuzu bastırıp kucuk gosterıyor
hem de hos bır goruntu degıl o .o dekolte
tam gogus de olmalı :34:

tmm tatlım aklımda bulunsun sağol :D

hangisini takmalıyım kızlar.. ben çıt çıla kalın maşa yaptırıp yanlardan salaş arkaya toplatayım diorum bu toklaradan biriyle ama hangisiyle???

$kk.GIF
$tokalaar.jpg
$üstüüü.jpg

Model çok hoş ama renk ve taşları beğenmedim.Siz beğenmiş almışsınız mutluluklar dilerim:16:

teşekkür ederim ama o taşlar biraz olsun elbisede farklılık yapıo gelin oldğmun belli olması lazım birazcık ;)

rengide modelide çok guzelmiş..kol detayı ayrı bi guzellik katmış bence..çok zarif..mutluluklar

Evet çok kötü. Hiç beğenmedim ben. :s :50:
Özellikle kol kısmı çok kötü bence.

Bu renge zaten bayılıyordum çok güzel bi elbise mutluluklar diliyorum:)

Elbise olarak beğenmedim. Ama üstünde kötü durmuyor.
Kol kısmı olmasaymış ve rengi başka bi renk olsaymış daha iyi olurmuş.

Sanırım içine sinmemiş ama güzel bir nişanlık herkesten önce senin beğenmen gerek canım güzel günlerde kullan inş şık durmuş:3:

ya ben aşık oldum elbiseye öyle aldım buraya ilk foto koyduğumda kmse beğenmedi 2. başlığı böyle açtım dikkat çekmek için :D:D:D yoksa ben çok sevdim rengi moda olan renk işlemesi desen ne abartı ne fazla cafcaflı... kollar zaten ben istemeden olmak zornda kaldı.. ama içime sndi arada böyle güzel değil denince moralim bozuluyor...

moralin mi bozuluyor...allah aşkına dert ettiğin şeye bak.sen beğenmişsin sen giyeceksin ki zaten çok yakışmış..herkes de beğenecek emin ol..kötü yorum yazan arkadaşları da anlamıyorum.kız almış işte giycek geri dönüşü yok moralini bozmanın ne anlamı var!

moralin mi bozuluyor...allah aşkına dert ettiğin şeye bak.sen beğenmişsin sen giyeceksin ki zaten çok yakışmış..herkes de beğenecek emin ol..kötü yorum yazan arkadaşları da anlamıyorum.kız almış işte giycek geri dönüşü yok moralini bozmanın ne anlamı var!

Back